makfil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Με αφορμή και αυτό το θέμα, ανάρτησα το σχετικό θέμα της υπογραφής μου, που έγινε sticky και στοχεύει στο να ενημερωθούν όσα περισσότερα μέλη του forum είναι δυνατόν, πριν αναρτήσουν αγγελία πώλησης και πέσουν στο λούκι της απάτης. 1
neXTgen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 νέο κρούσμα (σε μένα από αγγελία στη χρυσή ευκαιρία) . [email protected] scam
makfil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πριν διαβάσω το θέμα που άνοιξες χθες, σκεφτόμουν ότι πέρασαν κιόλας 15 μέρες από τότε που ανάρτησα το αντίστοιχο θέμα της υπογραφής μου, χωρίς να ακουστεί νέο κρούσμα, αλλά, δυστυχώς, με διέψευσες ... Στόχος μας πρέπει να είναι να ενημερωθούν τουλάχιστον όλα τα μέλη αυτού του forum, ώστε να μην παρουσιαστεί νέα περίπτωση ή να μην προχωρήσει κάποιος σε σημείο εμπλοκής και περιπέτειας.
kostas_dr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πριν διαβάσω το θέμα που άνοιξες χθες, σκεφτόμουν ότι πέρασαν κιόλας 15 μέρες από τότε που ανάρτησα το αντίστοιχο θέμα της υπογραφής μου, χωρίς να ακουστεί νέο κρούσμα, αλλά, δυστυχώς, με διέψευσες ... Όχι, που θα το' βαζαν κάτω οι Νιγηριανοί!
makfil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Οι Νιγηριανοί δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω ΠΟΤΕ αλλά υποχρέωσή μας είναι να είμαστε σωστά ενημερωμένοι ώστε να μηδενιστούν οι πιθανότητες να βρεθεί νέο θύμα τους, τουλάχιστον, από τα μέλη αυτού του forum, και σ' αυτό, νομίζω ότι, συμφωνούμε ΟΛΟΙ. 2
George Wrathchild Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Παιδια, δυστηχώς την πάτησα κι εγω. . .έστειλα χθες ενα pc αλλά σήμερα ψιλίαστηκα τη δουλειά και τώρα τρέχω να προλάβω να μην φύγει το λάπτοπ.. . . πρέπει πραγματικά να γίνει θέμα και το μαθει κόσμος. . .
Semper_Paratus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Προσωπικά δεν θα δεχόμουν ποτέ δύο πράγματα. Σαν αγοραστής να καταβάλω χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό ιδιώτη. Συναλλαγές μόνο με τρόπους μέσω των οποίων μπορούν να ανακτηθούν τα χρήματα, έστω και με δυσκολία, αν ο πωλητής δεν είναι συνεπής. Σαν πωλητής να στείλω κάτι για το οποίο δεν έχω πληρωθεί. Τα παραπάνω ισχύουν είτε πρόκειται για συναλλασόμενο από τη Νιγηρία, είτε από την επάνω γειτονιά. Γενικά, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί στις μέρες μας. 2
stamatinho Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Σταματησα την οθονη του pc πριν 2 χρονια στο αεροδρομιο πριν φυγει για Νιγηρια αλλα δυστυχως ειχα χασει ηδη 40 ευρω απο την αποστολη διοτι μενω εκτος Αθηνας..Ο τυπος θα μου εδινε 200 ευρω ενω την πουλουσα 100 και οχι μονο δεν εβαλε 200 ευρω αλλα ηθελε και αλλα 200 για να μπορεσει να τα στειλει και κατι τετοιες αηδιες.Να ναι καλα το google και διαφορα φορουμ που μπηκα και ενημερωθηκα και επισης ο ανθρωπος που μιλησα τηλεφωνικα στο αεροδρομιο και του εξηγησα την κατασταση και βοηθησε να μη φυγει το πακετο.Προσεχετε παιδια,εχουν ξεφυγει οι.......νιγηριανοι καλυτερα να μην πω τιποτα πιο βαρυ.
kostas_dr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ο τυπος θα μου εδινε 200 ευρω ενω την πουλουσα 100 Απ' τις πιο κλασικές ενδείξεις ότι πρόκειται για απάτη, όταν σου προσφέρουν πολλά παραπάνω απ' όσα ζητάς.
George Wrathchild Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Eυτυχώς κατάφερα να το σώσω τελευταία στιγμή το pc . . . . Θα πρέπει να ενημερωθεί πολύς κόσμος . ..
stamatinho Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Eυτυχώς κατάφερα να το σώσω τελευταία στιγμή το pc . . . . Θα πρέπει να ενημερωθεί πολύς κόσμος . .. Παλι καλα να λες,δυστυχως την εχει πατησει πολυς κοσμος και με μεγαλυτερα ποσα και αντικειμενα μεγαλης αξιας.Εγω παντως θελω να μου ερθει κανα μηνυμα παλι να τον κανω να σπασει το pc του απο τα νευρα με τον χαβαλε που θα του κανω.
makfil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Eυτυχώς κατάφερα να το σώσω τελευταία στιγμή το pc . . . . Θα πρέπει να ενημερωθεί πολύς κόσμος . .. Τέλος καλό, όλα καλά. Η τελευταία φράση αποτελεί το στόχο αυτού του topic.
thanasis.13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εγω την πατησα πριν 2 χρονια που ηθελα να αγορασω iphone μεσο ebay και μου βουτηξαν 350€ ζεστα ζεστα !!! Μακρια !!!!!!
Knobi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Γεια σας Πραγματικά τελευταία στιγμή πρόλαβα και δεν έστειλα δέμα... Ψιλιάστηκα όταν ο αγοραστής από Καναδά μου ανέβαζε από μόνος του συνέχεια το ποσό που θα " εισπράξω ", και να το στείλω στη Νιγηρία ...
stamatinho Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Απο ebay φιλε thanasis13 μπορουσες να παρεις πισω τα χρηματα σου. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2013 από stamatinho 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις