Προς το περιεχόμενο

Εξαπάτηση Αγοράς αγαθών από Νιγηρία

Dj-Alex-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ θα ήθελα να βάλω μια αγγελία και να έχω και εγώ αγοραστή νιγηριανό.Θα'θελα να σπάσω λίγη πλάκα.Που μπορώ να τους πετύχω;

Ταλαιπωρώ έναν που θέλει να μου δώσει 1.000.000 λίρες Αγγλίας εδώ και 5 μέρες. Θέλω να βρω να του στείλω ψεύτικη απόδειξη από Western Union...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ θα ήθελα να βάλω μια αγγελία και να έχω και εγώ αγοραστή νιγηριανό.Θα'θελα να σπάσω λίγη πλάκα.Που μπορώ να τους πετύχω;

Θα βρεις οδηγιες εδω

Λέτε να έπιασα λαβράκι;Έβαλα ψεύτικη αγγελία για ένα κινητο xperia tipo στα 220 ευρώ και μου απάντησαν 3 άτομα.Στο skroutz έχει περίπου 90 ευρώ.Το ένα μύνημα μάλιστα ήταν λίγο περίεργο.

Το πρώτο είναι στα ελληνικά:

Γεια σας, είναι αυτή η διαφήμιση εξακολουθεί να
ισχύει;

Το δεύτερο μήνυμα είναι στα αγγλικά:

Hi,
i will like to know if you are the owner or dealer of this cell phone, what is the present condition of this cell phone and could you send me more pics if you have any.. Have you ever sell online before cause this my first time buying online.. i will like to know this so that i will be able to make an offer...i wait to hear from you soonest.

Cheers

Αναρωτιεμαι, αν καποιοι ακομα "σχεδον" την πατανε με τετοια μηνυματα τι θα συνεβαινε αν οι απατεωνες κανανε τον κοπο να μαθουν σωστα την αγγλικη γλωσσα και χρησιμοποιουσαν διευθυνσεις εκτος Νιγηριας.

Μα δεν μπορουν να βρουν καποιον να κανει proof-read τα μηνυματα πριν τα στειλουν?

Ισως θα επρεπε να επικοινωνησω με μερικους να προσφερω υπηρεσιες ως freelance συνεργατης :devil:

• Like 1

Μου το ξεφούρνησαν και οι 2 τελικά.

Thanks for the message my friend,well i want you to know that i am very much interested in buying the cell phone for my store manager's son in Nigeria as a birthday gift and i will pay you 40euros for the shipping charges at ELTA Hellenic Post Office,so kindly tell me your best price for the cell phone and the mode of payment you prefer....PayPal or Bank Transfer

Looking forward to hear from you soonest.
Kind regards
Miranda

+

Thanks for the mail friend am so glad to read from you i want you to
know that i really need the item and am gonna buy it from you also am
going to pay you 270EUR for the phone including the postage fee via
local post office mail which is ELTA MAIL i want you to get back to me
with your payment mode either PayPal or if you prefer a bank transfer
just get back to me with the one you like most so that i can made the
transfer of the money as soon as possible.

this is the shipping address below,

Name: Olayiwola Adewale
Address: 16 street lafenwa
City: Abeokuta
State: Ogun State
Country: Nigeria
Zip Code: 234039

thanks and am waiting for your fast response.

Greetings.

Ψαράς πρέπει να πάω να γίνω.

Το πρώτο είναι στα ελληνικά:

Γεια σας, είναι αυτή η διαφήμιση εξακολουθεί να

ισχύει;

Το δεύτερο μήνυμα είναι στα αγγλικά:

Hi,

i will like to know if you are the owner or dealer of this cell phone, what is the present condition of this cell phone and could you send me more pics if you have any.. Have you ever sell online before cause this my first time buying online.. i will like to know this so that i will be able to make an offer...i wait to hear from you soonest.

Cheers

απο μιλια μακρια κανουν μπαμ

Μου το ξεφούρνησαν και οι 2 τελικά.

Thanks for the message my friend,well i want you to know that i am very much interested in buying the cell phone for my store manager's son in Nigeria as a birthday gift and i will pay you 40euros for the shipping charges at ELTA Hellenic Post Office,so kindly tell me your best price for the cell phone and the mode of payment you prefer....PayPal or Bank Transfer

Looking forward to hear from you soonest.

Kind regards

Miranda

+

Thanks for the mail friend am so glad to read from you i want you to

know that i really need the item and am gonna buy it from you also am

going to pay you 270EUR for the phone including the postage fee via

local post office mail which is ELTA MAIL i want you to get back to me

with your payment mode either PayPal or if you prefer a bank transfer

just get back to me with the one you like most so that i can made the

transfer of the money as soon as possible.

this is the shipping address below,

Name: Olayiwola Adewale

Address: 16 street lafenwa

City: Abeokuta

State: Ogun State

Country: Nigeria

Zip Code: 234039

thanks and am waiting for your fast response.

Greetings.

Ψαράς πρέπει να πάω να γίνω.

Τωρα το ειδα :D

Paypal .. δωσε στον εναν.. το μαιλ του αλλου :D :D :D :D :D

• Like 5

Κλασικά πράγματα, εδώ και χρόνια, πρόπερσι μου έστειλαν για ένα Omnia που πουλούσα. Επειδή την ήξερα την ιστορία του είπα ότι το δίνω 5000€ Κατάλαβε ο τύπος ότι δεν τον παίρνει και δεν απάντησε. Επίσης κάνουν και το ανάποδο, βάζουν ότι πουλάνε προϊόντα σε πολύ καλές τιμές και σου ζητάνε να τους στείλεις λεφτά. Τους είχα πετύχει μια φορά και είχα κέφια τους έκανα ότι ψάρωσα και ήθελα το προϊών και όταν το έφτασα στο τέλος και δεν είδαν ούτε σεντς με απειλούσαν με μήνυση και μου έστειλαν και ένα fake mail από καταγγελία που μου έκαναν και καλά στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Μιλάμε για οργανωμένα λαμόγια. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως υπάρχει κόσμος που την πατάει. :(

Εδώ υπάρχει κόσμος, και δεν εννοώ τίποτα τελειωμένες γριές, που πάνε στις καφετζούδες!

Γενικά υπάρχει πολύ αγαθοσύνη και κουτοπονηριά "χεχε, κοίτα ευκαρία που βρήκα", εκεί έξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...