firewalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πολύ θα ήθελα να βάλω μια αγγελία και να έχω και εγώ αγοραστή νιγηριανό.Θα'θελα να σπάσω λίγη πλάκα.Που μπορώ να τους πετύχω; Ταλαιπωρώ έναν που θέλει να μου δώσει 1.000.000 λίρες Αγγλίας εδώ και 5 μέρες. Θέλω να βρω να του στείλω ψεύτικη απόδειξη από Western Union... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πολύ θα ήθελα να βάλω μια αγγελία και να έχω και εγώ αγοραστή νιγηριανό.Θα'θελα να σπάσω λίγη πλάκα.Που μπορώ να τους πετύχω; http://www.419eater.com/ Θα βρεις οδηγιες εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Λέτε να έπιασα λαβράκι;Έβαλα ψεύτικη αγγελία για ένα κινητο xperia tipo στα 220 ευρώ και μου απάντησαν 3 άτομα.Στο skroutz έχει περίπου 90 ευρώ.Το ένα μύνημα μάλιστα ήταν λίγο περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Το ένα μύνημα μάλιστα ήταν λίγο περίεργο. Δηλαδή; Ήταν σε περίεργα ελληνικά απο κάποια μηχανή μετάφρασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ειμαι απο τον πλανητη happy και θελω να στειλεται στον σκυλο μου στη Σεληνη ενα κοκκαλο. θα σας πληρωσω και τα μεταφορικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Λες να' ταν τόσο περίεργο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το πρώτο είναι στα ελληνικά: Γεια σας, είναι αυτή η διαφήμιση εξακολουθεί ναισχύει; Το δεύτερο μήνυμα είναι στα αγγλικά: Hi,i will like to know if you are the owner or dealer of this cell phone, what is the present condition of this cell phone and could you send me more pics if you have any.. Have you ever sell online before cause this my first time buying online.. i will like to know this so that i will be able to make an offer...i wait to hear from you soonest.Cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Πολλά ρωτάει και ζητάει, για πρωτοεμφανιζόμενο αγοραστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Have you ever sell online before cause this my first time buying online.. i will like to know this so that i will be able to make an offer.. Cheers Λες να επεσες σε Nooba απατεωνα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αναρωτιεμαι, αν καποιοι ακομα "σχεδον" την πατανε με τετοια μηνυματα τι θα συνεβαινε αν οι απατεωνες κανανε τον κοπο να μαθουν σωστα την αγγλικη γλωσσα και χρησιμοποιουσαν διευθυνσεις εκτος Νιγηριας. Μα δεν μπορουν να βρουν καποιον να κανει proof-read τα μηνυματα πριν τα στειλουν? Ισως θα επρεπε να επικοινωνησω με μερικους να προσφερω υπηρεσιες ως freelance συνεργατης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μου το ξεφούρνησαν και οι 2 τελικά. Thanks for the message my friend,well i want you to know that i am very much interested in buying the cell phone for my store manager's son in Nigeria as a birthday gift and i will pay you 40euros for the shipping charges at ELTA Hellenic Post Office,so kindly tell me your best price for the cell phone and the mode of payment you prefer....PayPal or Bank TransferLooking forward to hear from you soonest.Kind regardsMiranda + Thanks for the mail friend am so glad to read from you i want you toknow that i really need the item and am gonna buy it from you also amgoing to pay you 270EUR for the phone including the postage fee vialocal post office mail which is ELTA MAIL i want you to get back to mewith your payment mode either PayPal or if you prefer a bank transferjust get back to me with the one you like most so that i can made thetransfer of the money as soon as possible.this is the shipping address below,Name: Olayiwola AdewaleAddress: 16 street lafenwaCity: AbeokutaState: Ogun StateCountry: NigeriaZip Code: 234039thanks and am waiting for your fast response.Greetings. Ψαράς πρέπει να πάω να γίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το πρώτο είναι στα ελληνικά: Γεια σας, είναι αυτή η διαφήμιση εξακολουθεί να ισχύει; Το δεύτερο μήνυμα είναι στα αγγλικά: Hi, i will like to know if you are the owner or dealer of this cell phone, what is the present condition of this cell phone and could you send me more pics if you have any.. Have you ever sell online before cause this my first time buying online.. i will like to know this so that i will be able to make an offer...i wait to hear from you soonest. Cheers απο μιλια μακρια κανουν μπαμ Μου το ξεφούρνησαν και οι 2 τελικά. Thanks for the message my friend,well i want you to know that i am very much interested in buying the cell phone for my store manager's son in Nigeria as a birthday gift and i will pay you 40euros for the shipping charges at ELTA Hellenic Post Office,so kindly tell me your best price for the cell phone and the mode of payment you prefer....PayPal or Bank Transfer Looking forward to hear from you soonest. Kind regards Miranda + Thanks for the mail friend am so glad to read from you i want you to know that i really need the item and am gonna buy it from you also am going to pay you 270EUR for the phone including the postage fee via local post office mail which is ELTA MAIL i want you to get back to me with your payment mode either PayPal or if you prefer a bank transfer just get back to me with the one you like most so that i can made the transfer of the money as soon as possible. this is the shipping address below, Name: Olayiwola Adewale Address: 16 street lafenwa City: Abeokuta State: Ogun State Country: Nigeria Zip Code: 234039 thanks and am waiting for your fast response. Greetings. Ψαράς πρέπει να πάω να γίνω. Τωρα το ειδα Paypal .. δωσε στον εναν.. το μαιλ του αλλου :D :D 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Και οι 2 Νιγηριανοί τελικά; btw πολύ καλή η ιδέα του newtech! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Κλασικά πράγματα, εδώ και χρόνια, πρόπερσι μου έστειλαν για ένα Omnia που πουλούσα. Επειδή την ήξερα την ιστορία του είπα ότι το δίνω 5000€ Κατάλαβε ο τύπος ότι δεν τον παίρνει και δεν απάντησε. Επίσης κάνουν και το ανάποδο, βάζουν ότι πουλάνε προϊόντα σε πολύ καλές τιμές και σου ζητάνε να τους στείλεις λεφτά. Τους είχα πετύχει μια φορά και είχα κέφια τους έκανα ότι ψάρωσα και ήθελα το προϊών και όταν το έφτασα στο τέλος και δεν είδαν ούτε σεντς με απειλούσαν με μήνυση και μου έστειλαν και ένα fake mail από καταγγελία που μου έκαναν και καλά στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Μιλάμε για οργανωμένα λαμόγια. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως υπάρχει κόσμος που την πατάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εδώ υπάρχει κόσμος, και δεν εννοώ τίποτα τελειωμένες γριές, που πάνε στις καφετζούδες! Γενικά υπάρχει πολύ αγαθοσύνη και κουτοπονηριά "χεχε, κοίτα ευκαρία που βρήκα", εκεί έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις