Redshift Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 σε συνεχεια του θεματος "P 4 2,8 με 89 € για Σχολικό εργ. Αξίζει?" ,σκεφτηκα οτι θα ηταν ομορφο ως κοινοτητα να βοηθησουμε το σχολειο να στησει ενα αξιοπρεπες εργαστηριο πληροφορικης,τα παιδια και η παιδεια ειναι η μονη ελπιδα να αλλαξει αυτος ο ερμος τοπος,ας αφησουμε λοιπον την γκρινια και την απαθεια και ας κανουμε κατι,ξερω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι για ολους μας αλλα τωρα ειναι που πρεπει να δειξουμε αλληλεγγυη και να παρουμε τις καταστασεις στα χερια μας φανταζομαι οτι με περιπου 20 οικονομικα αλλα πληρη,αξιοπιστα,επεκτασιμα και συγχρονα μηχανηματα θα ειμαστε ενταξει,συνθεσεις και προσφορες απο μεγαλα eshops συζηταμε αφου καταφερουμε να συγκεντρωσουμε ενα καλο ποσο εδω λοιπον συζηταμε για το πως θα οργανωθει καθως και τις προσφορες μας μπορω αν δεν βρεθει αλλος τροπος να συγκεντωσω εγω τα χρηματα μεσω του donate button στο blog της υπογραφης μου ξεκιναω Redshift 50€
XronisR Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μια αλλη ιδεα που εχω δει Σε ενα αλλο forum:εδιναν οι χρηστες ο,τι τους περισσευαν και ενας καθηγητης ειχε στησει εργαστηρι..
Roger Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγω θα ξεκιναγα αναποδα.Θα πηγαινα ή θα επαιρνα τηλ στην cosmodata για παραδειγμα(το μαγαζι ειναι τυχαιο,εκει ομως εχω δει καλες τιμες)να μου δωσει μια καλη προσφορα για μεταχειρισμενα pc ,oι τιμες για καποια dell ειναι για παραδειγμα της ταξεως 80-90€. Τοτε λοιπον με την προσφορα στα χερια θα ζηταγα να δωσει ο καθενας οτι εχει ευχαριστηση.
Redshift Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 μα πως θα διαπραγματευτεις αν δεν ξερεις το budget σου
Μπερδεμένος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Νομίζω είναι καλύτερο να γίνονται δωρεές σε είδος κυρίως και όχι με χρήματα, όπως επισημαίνει και ο δάσκαλος. Μπορώ να δώσω ένα τροφοδοτικό και κάποια cd/dvd drivers που έχω στην άκρη για back up. Ίσως μπορέσω να μαζέψω και άλλο hardware από γνωστούς.
Roger Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δωριζοντας pc parts,ολο αυτο το εργο θα τελειωσει σε 2 χρονια και αν. Tο budget που θα μαζεψεις σε χ χρονικο διαστημα θα ειναι τοσο μικρο που δεν θα μπορεσεις να παρεις ουτε το 1/2 απο αυτα που εχεις αναγκη. Αν ομως πεις,ο στοχος μας ειναι 1000€ ειναι τελειως διαφορετικο και πολυ πιο προσιτο στο να πετυχεις.
Μπερδεμένος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Απλά ο καθένας πιο εύκολα δίνει παλιό hardware που έμεινε από αναβαθμίσεις παρά χρήματα. Εγώ είμαι μαθητής, χρήματα δεν έχω για να τα διαθέσω εκεί, έχω όμως ελάχιστο hardware, ίσως όμως χρήσιμο. Εδιτ: Μια σκέψη μου είναι και η εξής. Μπορεί ο δάσκαλος να καλέσει το σύλλογο γονέων και να τους προτείνει να ζητήσουν χορηγίες από καταστήματα αλλά κυρίως από φροντιστήρια. Αν το σκεφτείτε, τα φροντιστήρια κάπως έτσι διαφημίζονται στους γονείς άρα τους συμφέρει να συμβάλουν. Για το λόγο αυτό είναι και καλύτερο να το κάνει ο σύλλογος και όχι ο διευθυντής.
Roger Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αναμφισβητητα μπορει πιο ευκολα κανεις να δωσει parts που του ειναι αχρηστα παρα λεφτα,αλλα παντα κατι θα λειπει,συμβατοτητες δεν θα ταιριαζουν και γενικοτερα ενα σωρο προβληματα μεχρι να καταληξει να γινει pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα