Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα προτάσεις για αγορά υπολογιστή! Έχω σκεφτεί και εγώ μερικά πράγματα αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη!

Ποσό που διαθέτουμε : 600 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Audio edit, Casual χρήση και σχετικό gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: δε ξέρω, τα πιο βαριά φαντάζομαι θα είναι κάνα Diablo 3, κάνα skyrim ή κάτι τέτοιο. Δε ξέρω αν υπάρχουν αρκετά βαριά προγράμματα για audio edit αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα να τα τρέξω

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Προς το παρόν έχω μια παλιά οθόνη LCD με DVI βύσμα, μελλοντικά σκέφτομαι για αγορά άλλης, οπότε ας μου προτείνετε (η αγορά της ΟΘΟΝΗΣ θα γίνει σε 3-4 μήνες)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Πληκτρολόγιο και ποντίκι χρειάζομαι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα, αλλά θέλω τα κομμάτια να είναι από το visionstudio

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα κατάστημα καλύτερα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να συναρμολογηθεί.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι δε χρειάζομαι λειτουργικό σύστημα.

Έχω σκεφτεί ήδη για 8 GB RAM έναν AMD 6πύρηνο (προτείνετε εσείς συγκεκριμένα κομμάτια) και μια ATI 6850.

Δημοσ.

H μητρική είναι ψιλο-fail, δεν βλέπω ssd και η 6870 δεν θα ήταν ότι καλύτερο να μπει σε 430 watt τροφοδοτικό. Τελείως οριακά.

Θα συμφωνήσω μέσες άκρες μαζί σου (clopypaste) αλλά σε αυτά τα χρήματα πώς να χωρέσει και 6πύρηνο και 8 γίγα και gaming και ότι άλλο ζητάει ο TS.

Όσο για την gpu δεν νομίζω ότι θα φανεί μικρό το psu, ~150w ζητάει κι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής από ότι θυμάμαι είναι χαμηλότερα στα ~95

Δημοσ.

Kαι γιατί πρέπει να χωρέσει ο εξαπύρηνος? Αν o TS είχε καταλήξει, φαντάζομαι ότι θα αγόραζε, δεν θα ρωτούσε. Κατά τα άλλα το psu είναι μικρό. Μην κοιτάς το tdp, δεν είναι η κατανάλωση, ο επεξεργαστής καίει περισσότερο. Οριακά θα την σηκώσει αλλά σε φουλ φόρτωμα μπορεί να έχει και θέμα.

Δημοσ.

Μαζί σου, στο είπα και πριν, κι εμένα η αρχική μου σκέψη ήταν για κάποιον 965 με μνημούλα στα 4, που θα χώραγε κι ένας ssd για λειτουργικό εντός budget.

Απλά φρέσκο είναι το χθεσινό, που πέφτουν πλέον να μας φάνε όταν προτείνουμε "vfm" λύσεις.

Για το τροφοδοτικό επιμένω πάντως ότι θα ήταν αρκετό, για να έχει (αν έχει) θέμα πρέπει να φτάσει σε 100% load και τα 2...

edit: Αλήθεια ο TS μετά την ανυπομονησία, εξαφανίστηκε;

Δημοσ.

Νταξ παιδιά άμα είναι να πάει ΛΙΓΟ παραπάνω η τιμή δεν υπάρχει θέμα, (50 ή το πολύ 100 ευρώ). Από 'κει και πέρα ότι θέλετε προτείνετε, εγώ απλά τις σκέψεις μου έγραψα!

:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...