despoinangel Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να πάρω αρχεία απο το desktop όταν ο υπολογιστής μόλις έχει κρασάρει;;; Χρήσιμα στοιχεία : 1. Όταν ανοίγω το pc δίχνει τη πράσινη μπάρα ότι πάει να φορτώσει τα windows (vista προβληματικά μόνιμα το ξέρω) αλλά τελικά φορτώνει μία μπλε σελίδα με ένα τεράστιο δείκτη ποντικιού. 2. Προσπάθησα να μπω σε safe mode αλλά το μόνο που δείχνει ειναι μαύρη εικόνα και την πρόταση "ασφαλή λειτουργία" στις τέσσερις πλευρές του υπολογιστή και τίποτα άλλο. 3. Απο το cd των windows προσπάθησα να κάνω repair αλλά μάταια μιας και αντιδράει λες και δεν του έχω δώσει εντολή και συνεχίζει να λειτουργεί όπως σας έγραψα στο 1. Επειδή έχω κάποια αρχεία της δουλειάς στην επιφάνεια εργασίας πάρα πολύ σημαντικά και δεν πρέπει με τίποτα να τα χάσω, πώς μπορώ να τα πάρω και μετά να κάνω format; καμμιά ιδέα;;; ευχαριστώ πολύ!
vasilisbilias Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να πάρω αρχεία απο το desktop όταν ο υπολογιστής μόλις έχει κρασάρει;;; Χρήσιμα στοιχεία : 1. Όταν ανοίγω το pc δίχνει τη πράσινη μπάρα ότι πάει να φορτώσει τα windows (vista προβληματικά μόνιμα το ξέρω) αλλά τελικά φορτώνει μία μπλε σελίδα με ένα τεράστιο δείκτη ποντικιού. 2. Προσπάθησα να μπω σε safe mode αλλά το μόνο που δείχνει ειναι μαύρη εικόνα και την πρόταση "ασφαλή λειτουργία" στις τέσσερις πλευρές του υπολογιστή και τίποτα άλλο. 3. Απο το cd των windows προσπάθησα να κάνω repair αλλά μάταια μιας και αντιδράει λες και δεν του έχω δώσει εντολή και συνεχίζει να λειτουργεί όπως σας έγραψα στο 1. Επειδή έχω κάποια αρχεία της δουλειάς στην επιφάνεια εργασίας πάρα πολύ σημαντικά και δεν πρέπει με τίποτα να τα χάσω, πώς μπορώ να τα πάρω και μετά να κάνω format; καμμιά ιδέα;;; ευχαριστώ πολύ! Πρέπει να κατεβάσεις τα linux να τα κάψεις σε ένα cd και να τα κάνεις boot επιλέγοντας "Δοκιμή στο υπολογιστή χωρίς να πραγματοποιηθούν αλλαγές". Μόλις τελειώσεις με την εγκατάσταση βάσεις ένα usb flash η ένα σκληρό δίσκο και παίρνεις τα αρχεία σου.
despoinangel Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 μα θα το διαβάσει το cd; αφου και το άλλο που βάζω των windows δεν το διαβάζει....
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 μα θα το διαβάσει το cd; αφου και το άλλο που βάζω των windows δεν το διαβάζει.... Μπορεις να δοκιμασεις boot απο usb αντι για cd/dvd
vasilisbilias Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μπορεις να δοκιμασεις boot απο usb αντι για cd/dvd Σωσταααααα...... δες το αυτο το link πανε σε ένα αλλο Pc και ακολούθησε της οδηγίες
chaos686 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 3. Απο το cd των windows προσπάθησα να κάνω repair αλλά μάταια μιας και αντιδράει λες και δεν του έχω δώσει εντολή και συνεχίζει να λειτουργεί όπως σας έγραψα στο 1. Πρέπει να μπεις στο bios και να ορίσιες να κάνει boot από το dvd και όχι απ'το σκληρό. Γνώμη μου είναι να μην μπλέξεις με usb κάψε ubuntu ή mint(καλύτερα ) σε ένα dvd,δεν νόμιζω να έχει πρόβλημα να το διαβάσει. Κάνε ένα live session και σώσε τα αρχεία σου σε ένα εξωτερικό μέσο και μετά (αν δεν παίζεις games) κάνε και μια εγκατάσταση το linuxακι και πες αντίο στην micro$$oft..
despoinangel Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 απο το bios μπηκα και εδωσα εντολη για boot απο το dvd αλλα κανω restart (με το κουμπι δεν γινεται αλλιως) και λες και δεν εχω δωσει καμμια εντολη.
chaos686 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Στο bios αφού ορίσεις να κάνει boot από το dvd μετά πατάς f10 για να κάνει save τη ρύθμιση και μέτα κάνει restart μόνο του.Αν κατάλαβα καλά αυτό κάνεις λάθος.
deesnider Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σου εύχομαι να ανακτήσεις τα αρχεία σου, αλλά από 'δω και στο εξής... ...ποτέ αυτούσια αρχεία στο desktop. Μόνο συντομεύσεις...
hawkpilot Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να πάρω αρχεία απο το desktop όταν ο υπολογιστής μόλις έχει κρασάρει;;; Χρήσιμα στοιχεία : 1. Όταν ανοίγω το pc δίχνει τη πράσινη μπάρα ότι πάει να φορτώσει τα windows (vista προβληματικά μόνιμα το ξέρω) αλλά τελικά φορτώνει μία μπλε σελίδα με ένα τεράστιο δείκτη ποντικιού. 2. Προσπάθησα να μπω σε safe mode αλλά το μόνο που δείχνει ειναι μαύρη εικόνα και την πρόταση "ασφαλή λειτουργία" στις τέσσερις πλευρές του υπολογιστή και τίποτα άλλο. 3. Απο το cd των windows προσπάθησα να κάνω repair αλλά μάταια μιας και αντιδράει λες και δεν του έχω δώσει εντολή και συνεχίζει να λειτουργεί όπως σας έγραψα στο 1. Επειδή έχω κάποια αρχεία της δουλειάς στην επιφάνεια εργασίας πάρα πολύ σημαντικά και δεν πρέπει με τίποτα να τα χάσω, πώς μπορώ να τα πάρω και μετά να κάνω format; καμμιά ιδέα;;; ευχαριστώ πολύ! Τα vista είναι ελληνικά?
despoinangel Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 τα vista ειναι ελληνικα ναι. Πατησα f10 για αποθηκευση κανει restart αλλα χωρις να φορτωνει κατι απο το cd. Εχεις δικιο για το desktop.... παντα αποθηκευω τα αρχεια αλλα δεν ειχα προλαβει.... Σκεφτομαι να κανω format με windows 7 γιατι εμαθα πως ενω κανει format κραταει ενα back up τα αρχεια... Οποτε λογικα θα τα βρω ετσι...σωστα;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σκεφτομαι να κανω format με windows 7 γιατι εμαθα πως ενω κανει format κραταει ενα back up τα αρχεια... Οποτε λογικα θα τα βρω ετσι...σωστα;;; Εαν κανεις format δεν κραταει τιποτα. Εαν κανεις upgrade, ναι. Στη θεση σου θα επαιρνα πρωτα τα δεδομενα μου και μετα θα αρχιζα να ξαναγραφω στο σκληρο, ποσο μαλλον να κανω upgrade ολοκληρο λειτουργικο.
despoinangel Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 upgrade δεν μπορω να κανω μιας και το pc δεν λειτουργει σωστα... Μα μου ειπαν οτι ειναι σαν extra εφαρμογη ας πουμε που εχουν τα windows 7...Δεν ισχυει;;;; ουφ... μπερδευτηκα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Γιατι δεν προσπαθεις να βγαλεις ακρη με το live cd/dvd/usb? Μια αλλη ιδεα ειναι να παρεις τον σκληρο και να τον συνδεσεις σε καποιο υγιες μηχανημα. Προφανως θα πρεπει να εχεις προσβαση σε δευτερο υπολογιστη.
despoinangel Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 γιατι δεν εχω καταλαβει πως ακριβως κανουμε το live cd.... Δεν ειναι σε εξωτερικο τα αρχεια... ο εξωτερικος δεν εχει προβλημα για να τον μεταφερω σε αλλο pc.. υπαρχουν αλλα 2 pc στο σπιτι ομως το προβλημα ειναι στο desktop του ενος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα