George! Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αυτό είναι το μόνο προτέρημα,αλλά είναι πολύ σημαντικό. Μην το αναβαθμίσεις,βάλε το μια αγγελία και με τα λεφτά που θα πιάσεις πάρε ένα καινούριο. Είναι δυσέυρετα τα 3.55,ειδικά τα slim και πιάνουν καλα λεφτά.. Όντως είναι πολύ σημαντικό προτέρημα απλά επειδή εγώ κάνω συλλογή και έχω αγοράσει αρκετά γνήσια καινούργια παιχνίδια που θέλουν firmware πάνω από 3.55, γι' αυτό σκέφτομαι να το αναβαθμίσω. Αλλά επειδή δεν παίζω συχνά(άντε να έχει 10 ώρες χρήσης η κονσόλα) και τα παιχνίδια είναι ακόμα σφραγισμένα και την κονσόλα την έχω παρατήσει έτσι. Ίσως κάποια ανταλλαγή με την ίδια κονσόλα + κάποια μικρή διαφορά να την έκανα για να βγω και από το δίλλημα!
karubas13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 το ξερω ειμαι offtopic αλλα George!@ φιλε μου αν το αποφασισεις τελικα για ανταλλαγη στειλε μου ενα πμ εχω ενα 320 αρι που μολις το πηρα απο τα electroworld
geodark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Θα βγω λίγο offtopic αλλά πέρα από το ότι παίζουν σπασμένα παιχνίδια έχουν κάποιο άλλο προτέρημα; Γιατί έγω έχω ps3 slim 320gb με 3.55 firmware και σκέφτομαι να το αναβαθμίσω. MHN TO ANΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ!!!!!!! Σκεψου να εχεις ενα media player στον σαλονι σου, So simple! Απλα κατεβασε το showtime ,εχε και εναν δισκο στα 80gb και θα ευχαριστηθεις ΤΑΙΝΙΑ αδερφε. Οσο για τα παιχνιδια ειναι αλλη υποθεση,εγω τα παρατησα ασχολουμαι μονο με κανενα lol στον υπολογιστη. Λιωσε τις ταινιες...!
petrosgt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 By the way το amazon εβγαλε το ps3 320gb 150 pounds. τσεκαρετε http://goo.gl/gsZkO
xouzel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 By the way το amazon εβγαλε το ps3 320gb 150 pounds. τσεκαρετε http://goo.gl/gsZkO 236,99........................ χαχαχαχα αλλη τιμη τωρα, 149,99 !!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα