Προς το περιεχόμενο

Aγορά ΑΤΙ (ΟΕΜ) από Eshop.gr -Αξίζει τελικά ?

Gary_Kokkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασε τους Catalyst 3.4 και το Control Panel από το site της ATI, δεν νομίζω να χρειάζεσαι τίποτε άλλο.

Όσο για το πείραγμα, γιατί να το κάνεις ρε φίλε; Υποτίθεται ότι τρέχει σαν διάολος και παίζει τα πάντα στο full. Ακόμα δεν την πήρες καλά-καλά, δοκίμασε την πρώτα...

Δημοσ.

Τι mod ρε φίλε Gary_Kokkin από 9700 PRO σε 9800 ? ʼρε πλεονέκτες που να βγουν fps που να σας τρέχουν με 10 frames/sec σε κανά εξάμηνο ! (Αυτό υποτίθεται οτί είναι κατάρα...)

Δημοσ.
Thruba

said:

ʼσε Gary, μάλλον τους τελείωσε η Gigabyte. Για ξαναρίξε μια ματιά...

"Επίσημα" υποτίθεται ότι υπήρχε.....ανεπίσημα όμως μήπως ήθέλαν να προωθήσουν τις ΟΕΜ ,αφού θα καίγεσαι για καλή τιμή για να τηλ. ?

Aπό τηλ. γνωστών μου, μέσα στην βδομάδα....είναι μόνιμα σε έλλειψη...."πάρτε την άλλη εβδομάδα" !

Ειδωμεν λοιπόν.... στην Ελλάδα της αρπακτής !

Δημοσ.
ilos

said:

Τι mod ρε φίλε Gary_Kokkin από 9700 PRO σε 9800 ? ʼρε πλεονέκτες που να βγουν fps που να σας τρέχουν με 10 frames/sec σε κανά εξάμηνο ! (Αυτό υποτίθεται οτί είναι κατάρα...)

Λαθος typo...

Δημοσ.
Thruba

said:

ʼσε Gary' date=' μάλλον τους τελείωσε η Gigabyte. Για ξαναρίξε μια ματιά... [/quote']

"Επίσημα" υποτίθεται ότι υπήρχε.....ανεπίσημα όμως μήπως ήθέλαν να προωθήσουν τις ΟΕΜ ,αφού θα καίγεσαι για καλή τιμή για να τηλ. ?

Aπό τηλ. γνωστών μου, μέσα στην βδομάδα....είναι μόνιμα σε έλλειψη...."πάρτε την άλλη εβδομάδα" !

Ειδωμεν λοιπόν.... στην Ελλάδα της αρπακτής !

Pira tilefono exthes ke i karta iparxi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...