Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδεία, έχω ένα pc με της παρακάτω προδιαγραφές. θα άξιζε να των πουλούσα και να αγόραζα ένα laptop?

Η δικιά μου γνώμη είναι αρνητική πάντα προτιμώ ένα pc αλλά επειδή το χρειάζομαι για μετακινήσεις και συνέχει ενημέρωση κάποια ιστοσελίδας δεν έχω άλλη λύση. Το pc το έχω 2 χρόνια.

Οθόνη:lg w1943ss 19 ιντσών

Κάρτα γραφικών:nvidia geforce gt 220 1GB ddr2

Επεξεργαστής:Amd athlom x2 245 2,91GHZ

Ram:3GB ddr2

Σκληρός δίσκος: 500GB

Δημοσ.

Αφου η φορητοτητα ειναι σημαντικο προβλημα για σενα, πουλα το.

αν π.χ η αξία του είναι 300 ευρό καλύτερα να το κρατήσω γιατί ούτε κάποιο όφελος έχω και δεν μπορώ να πάρω τουλάχιστον ένα μέτριο laptop μόνο κάποιο μεταχειρισμένο και αυτό δεν νομίζω να είναι καλή λύση γιατί από εκεί που το είχα αγοράσει το Pc καινούριο να το πουλήσω και στο τέλος να έχω ένα μεταχειρισμένο δεν λέει. Τώρα μπορείς να μου πεις δεν έχεις άλλη λύση η δεν μπορείς να τα έχει όλα

Δημοσ.

Η αξία του είναι περίπου 170 ευρώ οπότε είτε πάρεις είτε δεν παρεις λαπτοπ, δεν έχει νόημα να το πουλήσεις.

και εγώ από την αρχή αυτό σκέφτηκα αλλά ρώτησα εσάς μήπως έχετε κάποια λύση

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει ''σάλιο'' φίλε μου(κανά 300άρι συν τα 170 που σου είπε ο Δεινόσαυρος περίπου),τι λύση να υπάρξει;

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει ''σάλιο'' φίλε μου(κανά 300άρι συν τα 170 που σου είπε ο Δεινόσαυρος περίπου),τι λύση να υπάρξει;

Ο καθένας σκέφτεται με τον δικό του τρόπο και έχει την δική του άποψη. μπορεί να έχει κάποια λύση ένα φίλος και εγώ να μην την έχω σκεφτεί

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα μεταχειρισμενο laptop να κανω τη δουλεια μου. Πριν κατι μηνες αγορασα ενα απο αγγελιες του ινσομνια 170 ευρω. Compaq Dual Core 2Ghz, 3Gb RAM, 15.6 inches. Μια χαρα με εξυπηρετει

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα μεταχειρισμενο laptop να κανω τη δουλεια μου. Πριν κατι μηνες αγορασα ενα απο αγγελιες του ινσομνια 170 ευρω. Compaq Dual Core 2Ghz, 3Gb RAM, 15.6 inches. Μια χαρα με εξυπηρετει

δεν λέω πολύ καλή λύση αλλά φοβάμαι μήπως δεν συνεχίσω με το site η δεν πάει καλά γιατί ο μόνος λόγος που το θέλω είναι αυτός. Αν το κάνω πρέπει να πάρω ένα ρίσκω :fear:

Δημοσ.

Δηλαδη θελεις λαπτοπ χωρις να δωσεις καθολου χρηματα? Περιμενεις να πουλησεις ενα οχι καινουριο η ιδιαιτερα δυνατο desktop και να παρεις αρκετα λεφτα για αξιοπρεπες λαπτοπ?

Αν βρεις ενα λαπτοπ των προδιαγραφων και της τιμης που αναφερω και τελικα δεν το χρειαζεσαι, θα μπορεις να το ξαναπουλησεις. Αλλα θελει ψαξιμο να βρεις καλη ευκαιρια

Δημοσ.

Καταρχήν η αξία του δεν είναι 170 ευρό είπαμε κοστίζει λίγο αλλά όχι να το ξεφτιλίσουμε :rolleyes: . όσο για λεφτά δεν χρειάζεται να το λέτε νομίζω πως είναι δεδομένο ότι χωρίς λεφτά δεν κάνεις τίποτα. το μόνο που ζητάω είναι η συμβουλή σας και το τι θα αποφασίσω νομίζω πως το ξέρω εγώ. φιλικά :-D

Δημοσ.

Κι όμως, τόσο είναι. 10 ευρώ πάνω, 10 κάτω. Το hardware χάνει την αξία του με ταχύτατους ρυθμούς.

Αν θες πόσταρε τα ακριβή χαρακτηριστικά για να να δεις πώς κοστολογείται.

Δημοσ.

Κι όμως, τόσο είναι. 10 ευρώ πάνω, 10 κάτω. Το hardware χάνει την αξία του με ταχύτατους ρυθμούς.

Αν θες πόσταρε τα ακριβή χαρακτηριστικά για να να δεις πώς κοστολογείται.

Ναι όμως δεν έχω δει κάποιον να πουλάει το pc/laptop σε χαμηλή τιμή παρόλο που δεν αξίζει.

Μόνο στης εταιρίες κατεβαίνουν πάρα πολύ γρήγορα η τιμές.

Δημοσ.

Οθόνη: LG FLATRON W1943SS

Επεξεργαστής: AMD ATHLOM II X2 245

Μητρική: GIGABYTE M61PME-S2P

Μνήμες Ram: DDR2 3GB

Κάρτα γραφικών: NVIDIA GEFORCE GT 220 1GB DDR2

Σκληρός δίσκος: WDC 500GB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...