Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως εγώ πήρα ένα κλιματιστικό LG από 900 στα 700 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά. Στο Skroutz ξεκινούσε γύρω στα 750 χωρίς μεταφορικά. Η πλάκα είναι ότι ο κωτσόβολος το έχει 1100 και υποτίθεται ότι είναι ίδιο κατάστημα και εδώ στα Γιάννενα συνήθως από εκεί μου στέλνουν ότι έχω αγοράσει από electroworld!!!

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ είχα κάνει την Πέμπτη γ

την Ε550 από τα 1199 στα 839 με κουπόνι. Ίσως βέβαια τα 1199 είναι υπερβολικά και το έκαναν για να φανεί και καλά η προσφορά στα 839. Το πρωι στις 9 είδα ότι πλέον την έχουνε 849. Το κουπόνι όμως ίσχυε για 2 ώρες κάτι που κατέβαζε την τιμή στα 595. Τους πήρα τηλέφωνο, επιβεβαίωσα την τιμή, μου ακύρωσαν την παραγγελία κ έκανα νέα. Το μεσημέρι μου είπαν ότι θα σταλεί την Παρασκευή. Κ να φανταστείς δεν είναι για μένα η τηλεόραση, ο κολλητός μου είναι happy.

Ειναι τα κολπα που λεγαμε. 839 με 30% εκπτωση και 849 με 0% εκπτωση, οταν δεν υπαρχει η προσφορα! :mrgreen:

Μπραβο σου που τους πετυχες στην φαση αλλαγης και πηρατε 250€ κερδος!;)

Δημοσ.

Ειναι τα κολπα που λεγαμε. 839 με 30% εκπτωση και 849 με 0% εκπτωση, οταν δεν υπαρχει η προσφορα! :mrgreen:

Μπραβο σου που τους πετυχες στην φαση αλλαγης και πηρατε 250€ κερδος!;)

Μου κάνει εντύπωση βέβαια που το electroworld δεν ακυρώνει παραγγελίες. Στο getitnow κτλ θα ήταν never getit.

Δημοσ.

παραλαμβανει κανεις σε αυτες τις τιμες η προκειται για λαθη? και εγω πετυχα την lg5500 100 ευρω φτηνοτερη με κουπονι μεχρι να φτασω στο τσεκαουτ καθυστερησα και κανα δεκαλεπτο γιατι μου ετυχε κατι και μετα δεν δουλευε το κουπονι..Ισχυουν τελικα αυτες οι τιμες?

Εγώ παρέλαβα την ακόλουθη: http://www.skroutz.gr/s/449558/LG-32LM620S.html?keyphrase=lg+32lm620s στα 468€

Μου κάνει εντύπωση βέβαια που το electroworld δεν ακυρώνει παραγγελίες. Στο getitnow κτλ θα ήταν never getit.

Ποιος σου είπε ότι δεν ακυρώνει παραγγελίες; Για διάβασε πιο πάνω τι λέει το παιδί για την Samsung.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αυτο ειναι κατι που το εχουμε τονισει στο παρελθον και ειναι το καλο του μαγαζιου (μαμας - παιδιου) και απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις στην Ελληνικη πραγματικοτητα.

Ποιος σου είπε ότι δεν ακυρώνει παραγγελίες; Για διάβασε πιο πάνω τι λέει το παιδί για την Samsung.

Μηπως αναφερεσαι στον ιδιο να δει το δικο του ποστ; Ξαναδιαβασε παλι γιατι μαλλον δεν καταλαβες, εβαλε νεα παραγγελια με χαμηλη τιμη και τους ζητησε να ακυρωσουν την παλια.

Δημοσ.

Ναι, αυτο ειναι κατι που το εχουμε τονισει στο παρελθον και ειναι το καλο του μαγαζιου (μαμας - παιδιου) και απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις στην Ελληνικη πραγματικοτητα.

Μηπως αναφερεσαι στον ιδιο να δει το δικο του ποστ; Ξαναδιαβασε παλι γιατι μαλλον δεν καταλαβες, εβαλε νεα παραγγελια με χαμηλη τιμη και τους ζητησε να ακυρωσουν την παλια.

Ακριβώς.. Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν στο electro τέτοια "λάθη" που αλλα καταστήματα (ελληνικών συμφερόντων) θα γέλαγαν αν επέμενες στη συναλλαγή....

εδώ λόγω πολυεθνικής τίμησαν πλήρως την παραγγελία!

Δημοσ.

Ναι τώρα που το κοιτάζω στον ίδιο αναφέρομαι, απλά με μπέρδεψε με αυτό που έγραψε ότι δεν ακυρώνουν παραγγελίες! Για την ακρίβεια ακόμα δεν έχω καταλάβει τι εννοεί από την στιγμή που στα electroworld μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε παραγγελία. Εκτός και αν εννοούσε ότι έκαναν λάθος που του την έδωσαν στα 500κάτι € και δεν του την ακύρωσαν μετά. Αλλά και αυτό να εννοεί δεν το έχει διατυπώσει σωστά, ενώ δεν είναι και λάθος η τιμή που του την έδωσαν. Και τις δύο εβδομάδες οι τιμές ανεβοκατέβαιναν συνεχώς!

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι εκανε λαθος διατυπωση, αφου εγραψε μαλιστα μετα ενα αλλο παραδειγμα που θα ηταν "nevergetit". Το λαθος δεν ξερουμε αν ηταν "λαθος" αλλα ξερω οτι η αλυσιδα αυτη στο 99% των περιπτωσεων παντα τιμαει τις οποιες χαμηλες τιμες προλαβει καποιος στο site (με απειροελαχιστες εξαιρεσεις κραυγαλεου λαθους τυπου 40αρα sony με 49 ευρω!).

Δημοσ.

Μπράβο στον Αχιλλέα,φοβερή η τιμή,το απόλυτο vfm!Δεν νομίζω να πέσει ποτέ τόσο κάτω στην διάρκεια ζωής του μοντέλου.

Πάντως αυτή τη φορά με τα κουπόνια είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και αλλαγές το electro,ενώ μέχρι πρότινος ήταν πολύ πιο σταθερές οι τιμές και τα προιόντα που είχαν κουπόνι.Πάνε να το κάνουν amazon style με τιμές που ανεβοκατεβαίνουν με τα κλικ και lightning deals μάλλον :-D

Δημοσ.

Δεν είπα ότι μου ακύρωσαν από μόνοι τους.Είπα ότι εγώ ζήτησα να ακυρωθούν. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί. Την δεύτερη φορά, η οποία αφορούσε το ίδιο μοντέλο τηλεόρασης τους είπα: την παρήγγειλα με το κουπόνι στα 839 κ τώρα την βλέπω στα 595 και αν γίνεται να ακυρωθεί κ να γίνει νέα παραγγελία. Όπως κι έγινε.

• Moderators
Δημοσ.

Μια χαρά ακυρώνουν. Και σε μένα το έκαναν

Τι σου ακυρωσαν και ποτε; Παιζει να εισαι ο πρωτος και μοναδικος μεχρι στιγμης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...