SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Απάντησε ο από πάνω σωστά και για μένα να προσθέσω ότι εγώ νομίζω και ο από πάνω δεν έχω-έχουμε σκοπό να επιβάλουμε την άποψη ότι ο ΧΨ είναι καλύτερος αλλά (όπως είπε για τα κόλπα που κάνει κατα καιρούς και μια τις τιμές τις έχει στα ύψη και μια καλύτερη τιμή αλλά για κάποιες ώρες άντε μέρες...ενοείτε ότι άμα δεν έχεις κάποιο κατάστημα που να σου εξασφαλίζει δωρεάν μεταφορικά ή πολύ καλή τιμή δεν περνεις στο λέει άτομο που έχει χτίσει τον kotso αναγκαστικά δυστυχώς ελπίζω φίλε μου να μην παρεξηγηθώ. εννοειται οτι δεν ειχα σκοπο να διαφημισω τον τσαμπα, ισα ισα που ειμαι επιφυλακτικος γιατι ειναι η πρωτη μου αγορα απο το καταστημα. Αν μου το εδινε το ελεκτρο στα 381€, οσο ηταν η αρχικη προσφορα δλδ, θα το επαιρνα απο κει γιατι και πιο φτηνα θα μου ερχοταν αλλα θα ημουν και πιο σιγουρος οτι δεν θα ειναι τπτ παραεισαγωγες κλπ επειδη ειναι μεγαλο καταστημα (χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα σωστο, βλεπε eshop που λενε για παραεισαγωγες σε πλασμα πανασονικ). Επισης εννοειται οτι αν κατσεις να ψαξεις θα βρεις μεγαλες διαφορες τιμων αναμεσα στα 2 καταστηματα, αλλες φορες υπερ του ενος και αλλες υπερ του αλλου. Εγω ομως μιλησα για τη συγκεκριμενη "προσφορα" του ελεκτρο.
George! Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Η καλύτερη 32αρα τηλεόραση της LG σε σούπερ τιμή 468,3€ με χρήση κουπονιού. http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103907 Στο σκρουτζ σε ελληνικό κατάστημα από 585€: http://www.skroutz.gr/s/449558/LG-32LM620S.html?keyphrase=32lm620s Εγώ προσωπικά την αγόρασα. *είναι led full hd, έχει pvr(παρόλο που στο electroworld λέει ότι δεν έχει), υποστηρίζει 3D, dual play για τα παιχνίδια, είναι 400hz(100 πραγματικά), ενεργειακή κλάση Α, μπαίνει στο internet, έχει δέκτη και δορυφορικής τηλεόρασης και κάποια πράγματα ακόμα που δεν θυμάμαι τώρα.
harmteo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 παιδια οποιαδηποτε lg με κατω απο 600 mci χανει πολυ σε διαυγεια.
George! Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 παιδια οποιαδηποτε lg με κατω απο 600 mci χανει πολυ σε διαυγεια. Τι εννοείς σε διάυγεια; Αυτή που είναι η καλύτερη 32άρα τηλεόραση της lg δεν αξίζει;
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 για ποιο λογο να δωσει καποιος 500 ευρω για 32αρα? φανταζομαι για τον ιδιο λογο που δινει καποιος 15χιλιαρικα για σμαρτ.
George! Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 για ποιο λογο να δωσει καποιος 500 ευρω για 32αρα? φανταζομαι για τον ιδιο λογο που δινει καποιος 15χιλιαρικα για σμαρτ. Για την κρεβατοκάμαρά σου θες κάτι μεγαλύτερο;
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Για την κρεβατοκάμαρά σου θες κάτι μεγαλύτερο; αν ειναι στα ιδια λεφτα η πιο φτηνο γιατι οχι?
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 για ποιο λογο να δωσει καποιος 500 ευρω για 32αρα? φανταζομαι για τον ιδιο λογο που δινει καποιος 15χιλιαρικα για σμαρτ. +1 αν ειναι στα ιδια λεφτα η πιο φτηνο γιατι οχι? +1 ____________ Συνολο +2 Για την κρεβατοκάμαρά σου θες κάτι μεγαλύτερο; Η κρεβατοκαμαρα εχει μια αποσταση θεασης 2.7-3.2 μετρα αναλογα τον χωρο. 42αρα πλασμα ειναι η καλυτερη επιλογη, αν βρει κανεις σε τιμη συμφερουσα και 50αρα δεν θα πεσει ασχημα.Σε 32'' απο τα 2.7μ δεν βλεπεις HD ουτε για πλακα.
giorginho Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 42αρα πλασμα ειναι η καλυτερη επιλογη, αν βρει κανεις σε τιμη συμφερουσα και 50αρα δεν θα πεσει ασχημα.Σε 32'' απο τα 2.7μ δεν βλεπεις HD ουτε για πλακα. 50"+ ασυζητητί!
talos_2002 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 O Crystal Audio AppStreamer G, νομίζω είναι καλή προσφορά στα 75€. Οι τιμές στο σκρουτζ είναι στα 100+.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 να ευχαριστήσω κι εγώ (κι) εκ μέρους της μάνας μου, γλυτώσαμε καμιά 200αρα euro για κουζίνα + κεραμικές εστίες
louben Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Για την κρεβατοκάμαρά σου θες κάτι μεγαλύτερο; Εγω εχω βαλει 42αρα πλασμα στην κρεβατοκαμαρα.Στην αρχη η συζυγος μου αντιδρουσε τωρα της φαινεται μικρη.....
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εγω εχω βαλει 42αρα πλασμα στην κρεβατοκαμαρα.Στην αρχη η συζυγος μου αντιδρουσε τωρα της φαινεται μικρη..... Πάρε μεγαλύτερη, κοστίζει λιγότερο από ένα διαζύγιο
basvlax Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εγω εχω βαλει 42αρα πλασμα στην κρεβατοκαμαρα.Στην αρχη η συζυγος μου αντιδρουσε τωρα της φαινεται μικρη..... \ Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα(έχω την panasonic 42u10).Ψάχνω για την 51ε6500 .Δυστυχώς χθες χάσαμε την υπερπροσφορά των 509 € από το electroworld.Tώρα την έχει στα 987€.Βλακεία μου που δεν την αγόρασα στα 764 € που την έδινε χθες αφού είχε τελειώσει η προσφορά των 509€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα