Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μια παρατηρηση στον iceman: Εκει εισαι αλλος ανθρωπος απο ο,τι εδω! (εκει φαινεσαι "φιλα προσκειμενος", εντελως αποστασιοποιημενο και ουδετερο το υφος σου, εδω "ορκισμενος εχθρος" με τα μπινελικια που ριχνεις... )
iceman Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μια παρατηρηση στον iceman: Εκει εισαι αλλος ανθρωπος απο ο,τι εδω! (εκει φαινεσαι "φιλα προσκειμενος", εντελως αποστασιοποιημενο και ουδετερο το υφος σου, εδω "ορκισμενος εχθρος" με τα μπινελικια που ριχνεις... ) Μπροστά στην τσέπη μας φίλε αλλάζουμε διάθεση εν ριπή οφθαλμού.... Αλλωστε ανεκτικός ήμουν στην πρώτη τιμή (μολονότι και αυτή ήταν ήδη τσιμπημένη σε σχέση με την τιμή - προ και μετά έκπτωσης - 1 μήνα πριν) αλλά το να αλλαζει προς τα πάνω η τιμή - εν μέσω προσφοράς - για να εκμηδενίζεται η έκπτωση είναι γραφικότητα ολκής (για να μην πω κάτι άλλο)
KRIKON Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εχει αυξηθει πλεον η τιμη σε πολλα ειδη απο την αρχικη τους προσφορα. 3 4 τηλεορασεις που ειχα κατα νου αυξήθηκαν. Παμε αναμονη παλι κανα 2μηνο
Craven Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 σχετικά με την LG 37LM611S , 3D σε τόσες λίγες ίντσες (δική μου άποψη σε οτιδήποτε κάτω απο 50-55") απλά το ξεχνάς...
dimkou1980 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια , μηπως πηρε κανενος το ματι καμμια καλη προσφορα για ηλεκτρικη σκουπα απο τις καλες, να βγαινει φτηνα με το κουπονι στο electroworld.Eyxaristv
tiniakos Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Έτσι είναι οι προσφορές τις χτυπάς επιτόπου. Αν κάθεσαι να λιβανίζεις και να περιμένεις χαμηλότερη τιμή πάει το τρένο έφυγε.
axi100 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 σχετικά με την LG 37LM611S , 3D σε τόσες λίγες ίντσες (δική μου άποψη σε οτιδήποτε κάτω απο 50-55") απλά το ξεχνάς... Τη συγκεκριμένη τηλεόραση τη χτύπησα πριν 2 ημέρες για απόσταση θέασης 2 μέτρα (στα 5 μέτρα είναι ο βιντεοπροβολέας 90 ίντσες). Το 3D είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα γιατί η τιμή (480 €) είναι χαμηλότερη από τις περισσότερες απλές 37άρες. Πάντως εάν θέλεις πολλές ίντσες χτύπα την LG 55LM670S στα 1325 €, όταν στο Skroutz και στην υπόλοιπη ευρώπη (amazon.de κλπ) ξεκινάει από 1.700 €!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10098133 Πριν 2 μερες: τιμη αρχικη 440€, τιμη με κουπονι 382€ Απο χτες: τιμη αρχικη 578€, τιμη με κουπονι 433€ Δεν πειραζει, υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=6802
maxdore217 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 και πάλι φίλε μου μόλις 8 ευρώ το έχει φθηνότερο και σε βάζει και σε διαδικασίες με κουπόνια και λαλακίες. τώρα ακόμα καλύτερα την παίρνεις από τον τσάμπα και τους έχεις γραμμένους και αυτούς και τις δήθεν προσφορές τους που κρατάνε 3 ώρες.
axi100 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τώρα γιατί εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνεται γκρίζα διαφήμιση μαγαζιού σε αυτό το θέμα; Εάν κάποια προσφορά δεν είναι καλή το επισημαίνουμε αλλά δεν διαφημίζουμε άσχετα μαγαζιά. Προσωπικά ζώ στη Θεσσαλονίκη και πήρα την LG 37LM611S με δωρεάν μεταφορικά 479,5 €. Στον Tsampa την έχουν 595 € χωρίς τα μεταφορικά για Θεσσαλονίκη (κανένα επιπλέον 30άρι πιστεύω). Επίσης η ανωτέρω τηλεόραση που πρότεινα σε όποιον θέλει πολλές ίντσες και παθητικό 3D, η LG 55LM670S στο Electroworld βγαίνει 1.325 € και ο Tsampas την έχει 1.750 € χωρίς τα μεταφορικά - εάν αυτό δεν είναι προσφορά τότε δεν ξέρω τι είναι! http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=7701
giorginho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παντως επειδη εχουν δει πολλα κακα τα ματια μου με τις LG passive 3D μπορω να πω οτι σημερα που ειδα 1η φορα το 3D της LM670 απο κοντα, ηταν αρκετα καλυτερο απο της προηγουμενης γενιας (LW νομιζω) που ηταν τρισαθλιο. Σιγουρα δεν ειναι απο τα καλυτερα, απλα τουλαχιστον βλεπεται σε αντιθεση με τα προηγουμενα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τώρα γιατί εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνεται γκρίζα διαφήμιση μαγαζιού σε αυτό το θέμα; Εάν κάποια προσφορά δεν είναι καλή το επισημαίνουμε αλλά δεν διαφημίζουμε άσχετα μαγαζιά. Προσωπικά ζώ στη Θεσσαλονίκη και πήρα την LG 37LM611S με δωρεάν μεταφορικά 479,5 €. Στον Tsampa την έχουν 595 € χωρίς τα μεταφορικά για Θεσσαλονίκη (κανένα επιπλέον 30άρι πιστεύω). Επίσης η ανωτέρω τηλεόραση που πρότεινα σε όποιον θέλει πολλές ίντσες και παθητικό 3D, η LG 55LM670S στο Electroworld βγαίνει 1.325 € και ο Tsampas την έχει 1.750 € χωρίς τα μεταφορικά - εάν αυτό δεν είναι προσφορά τότε δεν ξέρω τι είναι! http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=7701 που ειδες να διαφημιζω τον τσαμπα;; επειδη ειπα για τα κολπα του ελεκτρο; που ανεβαζει τιμες για να δωσει κ καλα εκπτωση... Δεν πειραζει, αυτο εχασε.... το ψυγειο το παρηγγειλα απο τον τσαμπα κ θα το εχω την αλλη βδομαδα! Πλεον δεν ειναι να χαριζεις ουτε 10€...
maxdore217 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Απάντησε ο από πάνω σωστά και για μένα να προσθέσω ότι εγώ νομίζω και ο από πάνω δεν έχω-έχουμε σκοπό να επιβάλουμε την άποψη ότι ο ΧΨ είναι καλύτερος αλλά (όπως είπε για τα κόλπα που κάνει κατα καιρούς και μια τις τιμές τις έχει στα ύψη και μια καλύτερη τιμή αλλά για κάποιες ώρες άντε μέρες...ενοείτε ότι άμα δεν έχεις κάποιο κατάστημα που να σου εξασφαλίζει δωρεάν μεταφορικά ή πολύ καλή τιμή δεν περνεις στο λέει άτομο που έχει χτίσει τον kotso αναγκαστικά δυστυχώς ελπίζω φίλε μου να μην παρεξηγηθώ.
Anubis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Προσφορες υπηρχαν και υπαρχουν αλλα μετα ειτε ανεβασαν τις τιμες σε μοντελα ειτε απεσυραν αρκετα πριν τις 7 ημερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα