Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και αυτή φαίνεται καλή περίπτωση στα 490€.

Link

40άρα, IPS panel, FullHD, 100/200Hz, 3D

Αυτή έχει παθητικά ή ενεργά γυαλιά για το 3D;

Η τιμή της είναι δελεαστική για το μεγεθός της.

Κάπου πήρε και το μάτι μου ότι είναι PVR ready.

Δημοσ.

Ευχαριστούμε τον topic starter!! Τσίμπησα μια κουρευτική που έψαχνα καιρό με 30% έκπτωση..Link

και εδώ στο amazon: Link με τα μεταφορικά πάει πάνω από 85 ευρώ..

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστούμε τον topic starter!! Τσίμπησα μια κουρευτική που έψαχνα καιρό με 30% έκπτωση..Link

και εδώ στο amazon: Link με τα μεταφορικά πάει πάνω από 85 ευρώ..

To amazon που παραθετεις ειναι το αμερικανικο. Δεν αγοραζει μη Αμερικανος απο εκει γιατι ανεβαινει τρελα η τιμη με τελωνεια μεταφορικα και φορους.

Ο Αμερικανος την παιρνει τελικη τιμη 35 ευρω παντως. Εσυ την παιρνεις απο Ελεκτρο 55,3€. Απο το αμαζον θα την επαιρνες 64 ευρω (Order Total: £51.24) όσο και απο το Ισπανικο μαζι με τα μεταφορικα και ευρωπαικο φις (Importe total: EUR 63,76). Οποτε κερδιζεις 8.4€ (13%) τελικα παρα το "30%" του ελεκτρο, λιγο αλλα καλο στην τελικη, αφου την ηθελες την συγκεκριμενη μια χαρα ειναι η αγορα σου.

Για τα παιδια που ζητησαν BR, το καλυτερο σε θεμα καλης τιμης ειναι το LG 620 (3D - wifi - streaming) το οποιο εξω εχει γυρω στα 145-150 και με την εκπτωση βγαινει 105 ! Αν δεν θελετε 3D το μονο που βγαινει σε καλη τιμη συγκριτικα με την αγορα ειναι το samsung BDE5300 στα 69 ευρω.

Δημοσ.

Καμιά άποψη για την TOSHIBA (http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10104757) κάποιος? Γιατί από λίγο ψάξιμο που έκανα δε βρήκα κάποιο "σοβαρό" review (νέο μοντέλο?)..

Το 1 έτος εγγύηση με ανησυχεί λίγο, αλλά ψιλοέψαχνα έτσι κι αλλιώς για τβ σε 40-42" (πιο πολύ για gaming είναι η αλήθεια) και η συγκεκριμένη φαίνεται κελεπούρι για τα χαρακτηριστικά της

Αν έχει κάποιος προσωπική άποψη ή κάποιο link ας βοηθήσει

Thanks και στον topic starter

Δημοσ.

Να σας ρωτησω λιγο επειδη δεν εχω account στο site(electro)ολες οι προσφορες ειναι πανω κατω κανενα 50αρι δλδ?

Δοκιμασα στο Galaxy S II ας πουμε τον κωδικο αλλα δεν μπορεσα να προχωρησω για να δω την τελικη τιμη..

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να έχεις account για να δεις την έκπτωση - πατάς το εικονίδιο αγοράς (καροτσάκι) και στη σελίδα που σου ανοίγει βάζεις τον κωδικό και βλέπεις την έκπτωση.

Οι εκπτώσεις είναι ποσοστό της αρχικής τιμής και κυμαίνονται από 5 έως 30%, στην τηλεόραση που πήρα η έκπτωση 30% ήταν 200 ευρώ.

Δημοσ.

Ναι ετσι το εκανα..εβαλα τον κωδικο αλλα συνεχισε να μου το βγαζει 499..στο μαυρο το εκανα που ειναι στην συγκεκριμενη προσφορα..

Δεν νομιζω βασικα να αξιζει για το συγκεκριμενο κινητο αφου το βρισκεις ~400 ευρω στο scroutzz..απλα ετσι για δοκιμη ηθελα να δω..

thankss..

Δημοσ.

Ναι ετσι το εκανα..εβαλα τον κωδικο αλλα συνεχισε να μου το βγαζει 499..στο μαυρο το εκανα που ειναι στην συγκεκριμενη προσφορα..

Δεν νομιζω βασικα να αξιζει για το συγκεκριμενο κινητο αφου το βρισκεις ~400 ευρω στο scroutzz..απλα ετσι για δοκιμη ηθελα να δω..

thankss..

474.05€ με κωδικό

Δημοσ.

474.05€ με κωδικό

Μου φαίνεται ή αυτή η τιμή είναι εκτός τόπου και χρόνου για το συγκεκριμένο μοντέλο πλέον???

Δημοσ.

Καμιά άποψη για την TOSHIBA (http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10104757) κάποιος? Γιατί από λίγο ψάξιμο που έκανα δε βρήκα κάποιο "σοβαρό" review (νέο μοντέλο?)..

Το 1 έτος εγγύηση με ανησυχεί λίγο, αλλά ψιλοέψαχνα έτσι κι αλλιώς για τβ σε 40-42" (πιο πολύ για gaming είναι η αλήθεια) και η συγκεκριμένη φαίνεται κελεπούρι για τα χαρακτηριστικά της

Αν έχει κάποιος προσωπική άποψη ή κάποιο link ας βοηθήσει

Thanks και στον topic starter

φιλε μου να πας να τις δεις απο κοντα τις τηλεορασεις γιατι εχουν μεγαλη διαφορα στο ματι...επειδη ψηνομαι να παρω κ γω μια πηγα κ τις ειδα απο κοντα κ την toshiba κ την lg 611s μια χαρα ειναι απ'ολα εχουν πανω αλλα αν θες ποιοτητα στην εικονα μην περιμενεις πολλα...τα 100hz ειναι λιγα απ'οτι καταλαβα...αν παλι θες κατι απλο ειναι σουπερ προσφορα ειδικα η 37αρα lg...εγω εκανα λιγο πισω κ θα περιμενω καμια αλλη προσφορα... το ps3 320gb στα 191 ευρω παντως το πηρα... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...