kourentaradiocom Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Είμαι πολύ νέος σε αυτό to forum και πολυ ευχαριστημένος από τα θέματα του... Έχω καποιες ερωτήσεις: Έχω αγοράσει ένα απλό πακέτο φιλοξενείας. Σε αυτό έχω ήδη ένα ανεβασμένο joomla site. Τα χαρακτηριστικά του πακέτου ειναι τα παρκάτω: 500Mb HD Χώρος • 10Gb Traffic/ Μήνα • Control Panel C Panel 11 + Fantastico • Το δικό σας Domain Name • Διαχείριση των δικών σας Custom Error Pages • Απεριόριστα E-mail POP3 • MySQL Database 5.x • Απεριόριστες MySQL • PHP 5.x • Απεριόριστα Autoresponders • Perl • Απεριόριστα Email Aliases • Ruby • Απεριόριστα Web Mail • Custom Error Pages • Απεριόριστα Domain Alias • Raw Log Files • Απεριόριστα Subdomains • Το δικό σας CGI-BIN Είναι και άλλα αλλά πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητα. Η πρώτη ερώτηση μου λοιπόν είναι αν μπορώ να ανεβάσω άλλο ένα σιτε σε αυτο το σερβερ? Και η δευτερη ερώτηση αν ΝΑΙ πώς??? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων και ελπίζω να μην έινα κουραστικος...!
giannis Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καλησπέρα, Εξαρτάτε αν το επιτρέπει το πακέτο που έχεις. Αν έχεις Addon Domains μπορείς αν το κάνεις. 1
kourentaradiocom Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Και πρέπει να ρωτήσω την εταιρεία λογικά εε? Και τώρα που έχω την ευκαρία θα κάνω άλλη μια ερώτηση. Έχω φτιάξει μια απλή φόρμα επικοινωνίας με το τζοομλα και θέλω να αφαιρέσω το σημείο που λέει "Φόρμα επαφής"......
geioann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us παιδια αυτα ειναι καποια απο τα στοιχεια που μου παρεχει το πακετο μου...Συμφωνα με αυτα μπορω στο ιδιο πακετο να καταχωρησω ενα αλλο site με αλλο domain name (οχι subdomain) και απλα να πληρωσω μονο την κατοχυρωση του domain? Εδω δεν γραφει κατι για addon domains αλλα στο cpanel μου γραφει : addon domains 0/5...δηλαδη οσα και τα υποτιθεμενα extra sites που μπορω να φιλοξενησω στο χωρο των 3GB που εχω ηδη το αλλο site μου.
geioann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 δηλαδη μπορω να ανεβασω ενα 2ο site στον ιδιο λογαριασμο και να πληρωσω μονο το νεο domain?( 12 ευρω το χρονο .com) Χωρις να χρειαστει να πληρωσω αλλα 50 ευρω το χρονο για το hosting?
Rolling8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ναι. Μπορείς να αγοράσεις μέχρι και 4 domains ακόμη και να φιλοξενείς μαζί με το ήδη υπάρχον. Για να προσθέσεις το νέο domain, επέλεξε "Addon Domains" και μετά New για να το βάλεις. Μην ξεχάσεις φυσικά στο νέο domain που θα κατοχυρώσεις, να βάλεις τους ίδιους nameservers.
geioann Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Οκ παιδια ευχαριστω παρα πολυ! Απλα δεν ηξερα οτι μπορει να γινει κατι τετοιο και μολις το συνηδητοποιησα μου φανηκε πολυ καλο για να ναι αληθινο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα