libitas Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Χαίρετε. Ποια η γνώμη σας για αυτό το laptop Samsung NP300-S03GR ? Αν και έχω διαβάσει reviews, ο λόγος του ποστ είναι να επιβεβαιώσω ότι όντως δέχεται επέκταση μνήμης μέχρι 8gb, ενδεχομένως από κάποιον κάτοχο γιατί κάποια sites, όπως εδώ: Link αναφέρουν πως όχι. Επίσης, σε κάποια βίντεο το έχω δει όλο σε μαύρο χρώμα, υπάρχει περίπτωση να το βρω? Τέλος, η ματ οθόνη είναι και αυτή στάνταρ στην έκδοση αυτή ή κυκλοφορεί στην Ελλάδα και με glossy? Σας ευχαριστώ.
xristoforos89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ενδεχομενως να σου λυθουν καποιες αποριες: http://www.insomnia.gr/topic/441193-samsung-np300e5a-s05gr/
iniohos Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 με μια μικρη διαφορα προς τα πανω πας για το μοντελο με τον i5. Samsung 300E5A-S05 Aν και προσωπικα δεν ειχα προβλημα με το σερβις, καλο θα ηταν να διαβασεις και αυτο απο την μεση της 2ης σελιδας και μετα. Πιστευω παντως πως αν ψωνιζα σημερα λαπτοπ, ισως κοιταγα και για αλλες μαρκες/μοντελα.
libitas Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μάλιστα.. Πολυ αποθαρρυντικη η εμπειρια του παραπανω φιλου με το σέρβις. Και για μένα τα 2 έτη της εγγύησης είναι το δέλεαρ, σε σχέση με το αμέσως επόμενο που σκεφτόμουν, επίσης με ματ οθόνη (Hp probook 4530s). Πάντως στα χρήματα αυτά, με ωραίο design και 2ετή εγγύηση, νομίζω ότι τα samsung είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση (μαλλον με προβληματικό σέρβις)..
iniohos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Oποτε οπως καταλαβαινεις, ειναι να μην το χρειαστεις!
Backmarker Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγω ειμαι κατοχος αυτου του μοντελου SAMSUNG NP-300V5A-S06GR και μολις σημερα πηρα το laptop πισω απο το service μετα απο μια εβδομαδα χωρις κανενα προβλημα. Με αυτο το post απλα θελω να πω οτι δεν ειχα προβλημα με το service οταν χρειαστηκε. Οσο για το laptop ειμαι ευχαριστημενος αν και παρουσιαστηκε ενα μικρο προβλημα στην οθονη αλλα διευθετηθηκε.
libitas Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ακριβώς.. ΄Η κανεις τις παραχωρήσεις σου σε εμφάνιση και/η χαρακτηριστικά και πας σε toshiba,sony,dell.. Εγω ειμαι κατοχος αυτου του μοντελου SAMSUNG NP-300V5A-S06GR και μολις σημερα πηρα το laptop πισω απο το service μετα απο μια εβδομαδα χωρις κανενα προβλημα. Με αυτο το post απλα θελω να πω οτι δεν ειχα προβλημα με το service οταν χρειαστηκε. Οσο για το laptop ειμαι ευχαριστημενος αν και παρουσιαστηκε ενα μικρο προβλημα στην οθονη αλλα διευθετηθηκε. Καλό νέο αυτό. Αν θες μας λες τί παρουσίασε η οθόνη. Η εγγύηση δεν είναι on site; εσύ το πήγες στην alman και εσύ το παρέλαβες ή ήρθαν εκείνοι;
Backmarker Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ακριβώς.. ΄Η κανεις τις παραχωρήσεις σου σε εμφάνιση και/η χαρακτηριστικά και πας σε toshiba,sony,dell.. Καλό νέο αυτό. Αν θες μας λες τί παρουσίασε η οθόνη. Η εγγύηση δεν είναι on site; εσύ το πήγες στην alman και εσύ το παρέλαβες ή ήρθαν εκείνοι; http://www.insomnia.gr/topic/446489-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-laptop/page__p__4748203__fromsearch__1#entry4748203 Ειναι το post που εκανα οταν ειχα το προβλημα.Ηρθε το πηρε η κουριερ και το πηρα σημερα πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα