Hania13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Οπως λεει και στο τιτλο τελικα μου ηρθαν κατι πραματα που ειχα παρει μετα απο 40μερες ενω μου ειχαν κανει refund. Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποια επιλογη το ebay για να τους ξαναδωσω τα λεφτα?
άδικος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αν ο πωλητής γράφει πως δικαιούσαι refund μετά από 40 ημέρες & πάνω, τότε δικαιούσαι να τα κρατήσεις. Αν όχι, τότε επικοινώνησε μαζί του & ρώτα τον.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δεν υπαρχει καποια επιλογη, μπορεις ομως να επικοινωνησεις με τον πωλητη και να τον ενημερωσεις. Μου εχει τυχει περιπτωση οπου ο πωλητης με ευχαριστησε για την ενημερωση και δεν ζητησε τα λεφτα, ουτε τα βιβλια που ειχα παρει για δευτερη φορα. Σε αλλη περιπτωση, απλα του επεστρεψα το κοστος μεσω paypal, με το οποιο ειχα πληρωσει αρχικα.
Hania13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 τα αντικειμενα ειναι μικρης αξιας 1 και 4 ευρω απλα επειδη ο ενας ειδικα ηταν πολυ εξυπηρετικος και μου επεστρεψε τα χρηματα αμεσως μολις του ειπα, θελω να του τα δωσω τωρα που ηρθε το αντικειμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα