deesnider Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Φιλαράκια, γεια και χαρά. Έχω το «κλασσικό» ενσύρματο mouse της microsoft, δηλαδή αυτό: Γνωρίζετε αν μπορεί - με κάποιο ασφαλή τρόπο προφανώς, δε θέλω να του βγάλω τα μάτια - να ανοιχθεί προκειμένου να του κάνω ένα καθαρισματάκι εσωτερικά; Έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται με την πρώτη στο πάτημα του δεξιού πλήκτρου και στην κύλιση της ροδέλας. Έχω βέβαια κι άλλο mouse καινούργιο, αλλά αν μπορώ να «συμμορφώσω» κι αυτό, θα το προτιμούσα από το να το πετάξω. Ευχαριστώ πολύ!
άδικος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αφαιρείς τα 4 "ποδαράκια" στο κάτω μέρος & ξεβιδώνεις... Ίσως χρειαστεί να τα κολλήσεις στην επανατοποθέτηση με λίγη κόλλα.
άδικος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Τιμημένο mouse,σκυλί δεν καταλαβαίνει τίποτα. Όπως το λες φίλε μου. Respect!
deesnider Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παρεμπιπτόντως, είναι στ' αλήθεια «σκυλί». Σκεφτείτε μόνο ότι το συγκεκριμένο κομμάτι, διανύει τον έκτο χρόνο λειτουργίας - με χρήση «κάθε μέρα, όλη μέρα» - και μόλις τώρα μου παρουσίασε το «πρόβλημα» που ανέφερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα