Vasilis 07 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αυτός δηλαδή θα είναι αργός? Mην πορώνεστε με τις ταχύτητες, πλασματικές είναι . Αν είναι έτσι τότε και η vertex + 1ης γενιάς καλοί είναι. 131 έχει ο φτηνότερος samsung στην Ελλάδα και μάλιστα από visionstudio άρα υπάρχουν μεταφορικά για τους εκτός Θεσσαλονίκης. Εδώ ο agility είναι δελεαστικός έναντι του samsung στα 100 ευρώ και δεν είναι ο intel? http://www.mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/420/4011358 Εννοείται ότι μιλαμε για προσφορά και αποτελεί είδηση ότι παιρνεις intel δίσκο με 100 ευρώ. 1) Η Intel σαν όνομα έχει πέσει στους SSD και αυτό φάνηκε ότι υιοθέτησε controller των ανταγωνιστών της,αλλά και πάλι έχει κατώτερα αποτελέσματα. Μόνο θετικό η 5ετής εγγύηση που δίνει όπως και η OCZ. 2)H σειρά 330 κυκλοφορεί παράλληλα με την σειρά 520 και για την ακρίβεια κυκλοφόρησε εδώ και 2 μήνες ώς οικονομικότερη υποδεέστερη της σειράς 520. Μην νομίζει κάποιος δηλ. ότι με 100 ευρώ παίρνει τον κορυφαίο Intel που υπάρχει. 3)Ο συγκεκριμένος και στα 130 υπερεκτιμημένος είναι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μόνο θετικό η 5ετής εγγύηση που δίνει όπως και η OCZ. 3 χρονια εχει, ειναι πετσοκομενος και σε αυτο. 5 χρονια δινει μονο ο vertex 4 απο την ocz και οι παλιες καλες σειρες της ιντελ. Σε ολα τα αλλα συμφωνω.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μαλλον δεν καταλαβαίνετε ότι ο ssd δεν είναι cpu. Εκεί είναι το ζήτημα.
starconvict Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ... 131 έχει ο φτηνότερος samsung στην Ελλάδα και μάλιστα από visionstudio άρα υπάρχουν μεταφορικά για τους εκτός Θεσσαλονίκης. ... Κοίταξε και εδώ Samsung SSD 830 Series 113,74 EUR
geodark Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μαλλον δεν καταλαβαίνετε ότι ο ssd δεν είναι cpu. Εκεί είναι το ζήτημα. Εδω κανεις λαθος. το 85% μην πω παραπανω ζοριζει πολυ περισσοτερο τον δισκο. Την cpu ποιος την ζοριζει? Οσοι ξεσκιζονται στο encoding,στα προγραμματα της adobe κτλ. Δηλαδη μιλαμε για ενα πολυ μικρο ποσοστο. Στο κατω κατω το overclock εχει καταντησει πανευκολο οποτε και εναν τετραπυρινο στα 2.83 να αγορασεις ΧΑΛΑΡΑ τον πας 3.6 οποτε ουτε γατα ουτε ζημια. Με τον δισκο δεν γινετε κατι τετοιο. Οποτε η θα παρεις κατι καλο που θα σου κρατησει και θα βγαλει το-α 100αρικο που εδωσες η θα συμβιβαστεις με τα μετρια. Διαβασε αυτο θα σου χρειαστει Δεινοσαυρε http://www.hwbox.gr/reviews/16557-ssd-roundup-2012-battle-middle-earth-22.html
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Άλλο λέω, δεν κατάλαβες. Τεσπα, πιστεύεις ότι υπάρχουν ορατές διαφορές μεταξύ των ssd? Τι μου τα δείχνεις τα αποτελέσματα? Τα ξέρω. Όλοι έχουν την ίδια εγγύηση, προέρχονται απο αξιόπιστες κατα το μάλλον ή ήττον εταιρίες και έχουν πανομοιότυπες πραγματικές επιδόσεις. Μάντεψε λοιπόν ποιό είναι το κριτήριο επιλογής: Η τιμή. Αν ισχύει η προσφορά του samsung στα 113, τότε μάλιστα. Αν όχι τα 30 ευρώ είναι μέγαλη διαφορά για να μην πάρει κάποιος τον intel ή τον ocz. Και για να καταλάβω: Πότε ακριβώς απέκτησε η samsung αξιοπιστία και δεν την έχει η intel παραδείγματος χάριν? Μην τσιμπατε με τα beNchmarks. Aλλά ακόμα κι αν τσιμπάτε, μην βλέπετε τα pc parts σαν προέκταση κάποιου μέρους του σώματός σας. Πέρα απο ανώριμο, οδηγεί γρήγορα στην απογοήτευση.
marios32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εδώ και καιρό έχουν καλή φήμη οι 830, M4 πάντως.. Κατά τα άλλα έχεις δίκαιο Δεινόσαυρε, απλά όταν παίζεις με τόσο κοντινες τιμές, λες γιατί να μην πάρω το λίγο καλύτερο. Απλά ως εκεί. Εγώ πάλι θα προτιμούσα να δώσω +25-30 ευρώ και να πάρω τον Samsung και θα σου πω μόνο ένα λόγο. Controller. Τι BSOD είχε δεί φιλαράκι μου με τον Agility 3 120GB που ναι μεν τώρα έφτιαξε, δεν λέγεται. Είναι και να μην σου βγεί η ρετσινιά. Που επίσης κάπου πήρε το μάτι μου πόστ ότι ακόμη έχει μερικα μικροπροβληματάκια. Οπότε για να ξενιάσω θα τα έδινα. Αυτά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Άλλο λέω, δεν κατάλαβες. Τεσπα, πιστεύεις ότι υπάρχουν ορατές διαφορές μεταξύ των ssd? Τι μου τα δείχνεις τα αποτελέσματα? Τα ξέρω. Όλοι έχουν την ίδια εγγύηση, προέρχονται απο αξιόπιστες κατα το μάλλον ή ήττον εταιρίες και έχουν πανομοιότυπες πραγματικές επιδόσεις. Μάντεψε λοιπόν ποιό είναι το κριτήριο επιλογής: Η τιμή. Αν ισχύει η προσφορά του samsung στα 113, τότε μάλιστα. Αν όχι τα 30 ευρώ είναι μέγαλη διαφορά για να μην πάρει κάποιος τον intel ή τον ocz. Και για να καταλάβω: Πότε ακριβώς απέκτησε η samsung αξιοπιστία και δεν την έχει η intel παραδείγματος χάριν? Μην τσιμπατε με τα beNchmarks. Aλλά ακόμα κι αν τσιμπάτε, μην βλέπετε τα pc parts σαν προέκταση κάποιου μέρους του σώματός σας. Πέρα απο ανώριμο, οδηγεί γρήγορα στην απογοήτευση. Οσοι διαφωνουν μαζι σου (ή αν θες αυτοι με τους οποιους διαφωνεις) : 1ον δεν καταλαβαινουν διαφορα απλα πραγματα 2ον νομιζουν οτι ο ssd εχει clock, ALU, παιρνει ψυκτρα 3ον τσιμπανε σε benchmarks 4oν εχουν μικρο... μοριο 5ον ειναι ανωριμοι και απογοητευμενοι με πιθανα ψυχολογικα προβληματα κλπ. Εχεις δικιο, τα ξερεις ολα εσυ! Εισαι ενας δεινοσαυρος αλλωστε, ωριμοτητα και μεγεθος στο maximum. Ευγε! Και εις ανωτερα σου ευχομαι! (ενα απο τα πιο απαραδεκτα ποστς που εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο σε οποιοδηποτε forum)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ πάλι θα προτιμούσα να δώσω +25-30 ευρώ και να πάρω τον Samsung και θα σου πω μόνο ένα λόγο. Controller. Τι BSOD είχε δεί φιλαράκι μου με τον Agility 3 120GB που ναι μεν τώρα έφτιαξε, δεν λέγεται. Είναι και να μην σου βγεί η ρετσινιά. Άρα δεν είναι του controller το θέμα αλλά του firmware. @matrixxx: Δεν διάβασα κάποιον αντίλογο σε κάτι απ όσα έγραψα, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αν έχεις να πεις κάτι, πεστο, αλλιώς μην κανεις άκυρες κρίσεις.
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πάντως ας αλλάξει ο τίτλος 99 Ευρώ Μόνο για Αθήνα Στην υπόλοιπη Ελλάδα θέλουν 10ευρώ για να το στείλουν. 10 ευρώ για δέμα που είναι όσο ένα πακέτο τσιγάρα ? !!! Βρέ Αmazon δαγκωτό λέμε.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 @matrixxx: Δεν διάβασα κάποιον αντίλογο σε κάτι απ όσα έγραψα, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αν έχεις να πεις κάτι, πεστο, αλλιώς μην κανεις άκυρες κρίσεις. Αντιλογο με δεινοσαυρους δεν κανω ποτε. Κρατα τη γνωμη σου, εμενα δεν με αφορα να αρχισω κουβεντα μαζι σου, δεν εχω λογο να σε πεισω για κατι. (Ολοι θυμουνται δυο θεματα με μνημες που τα ειχατε κανει reality.) Απλα με ενοχλησε ο τροπος που απαντησες στον συμφορουμιτη - ηταν εντελως προσβλητικος για να μην τον χαρακτηρισω αλλιως. Απο μενα τελος.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Α. εσύ είσαι αυτός που επέμενε ότι κερδίζεις σε επιδόσεις 10% με τις ψηλά χρονισμένες μνήμες? Τώρα θυμήθηκα, έχεις δίκιο. Ούτε εγώ θέλω διάλογο. Να σαι καλά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Α. εσύ είσαι αυτός που επέμενε ότι κερδίζεις σε επιδόσεις 10% με τις ψηλά χρονισμένες μνήμες? Τώρα θυμήθηκα, έχεις δίκιο. Ούτε εγώ θέλω διάλογο. Να σαι καλά. Κι αλλη εξυπναδα... Οχι βεβαια, εγω διαβαζα στωικα εκεινο το μπαχαλο και την διαμαχη σας. Αν βρεις εστω και ενα μηνυμα μου σε εκεινο το χαλι κερδιζεις μια τσιχλα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μάλιστα, σε μπέρδεψα τότε. Ζητώ συγγνώμη. Απλά μου ταίριαξε το προφιλ: "enthusiast χρήστης που δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τις απόλυτες επιδόσεις". Και από τα πολλά καμαρωτά benchmarks στο τέλος ο δίσκος γίνεται πιο αργός κι από agility 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μάλιστα, σε μπέρδεψα τότε. Ζητώ συγγνώμη. Απλά μου ταίριαξε το προφιλ: "enthusiast χρήστης που δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τις απόλυτες επιδόσεις". Και από τα πολλά καμαρωτά benchmarks στο τέλος ο δίσκος γίνεται πιο αργός κι από agility 2 Δεκτη η συγνωμη σου. Ειμαι πολυ μεγαλος για να ειμαι οπως με περιγραφεις μεσα στα εισαγωγικα σου, ποτε μαλιστα δεν περασα απο αυτη τη φαση. Παντα κριτηριο μου ηταν και ειναι το VFM. Λεφτα για πεταμα σε μπακαληδες και λοιπους εμπορους δεν διαθετω. Αλλο ενα λαθος/βιαστικο συμπερασμα σου. Γι αυτο λεω, "χαλαρα ρε φιλε"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα