Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ενδιαφέρομαι για παιχνίδια βασικά μέχρι στιγμής αλλά μόνο για ταινίες.

Χρησιμοποιώ το kmplayer και στις επιλογές του FFDSHOW audio decoder έχω αυτά εδώ.

post-221561-0-96565200-1339000564_thumb.jpg

post-221561-0-58291100-1339000578_thumb.jpg

post-221561-0-59297500-1339000602_thumb.jpg

post-221561-0-36727700-1339000608_thumb.jpg

post-221561-0-00465500-1339000614_thumb.jpg

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην πρώτη εικονα εκει που λεει pass-through τικάρεις τα παντα πατας οκ και λογικα όλα θα δουλεψουν κανονικότατα.

Δημοσ.

Τίποτα δυστυχώς.

Συγκεκριμένα μόλις επιλέξω το DTS σταματάει γενικά ο ήχος και δεν ακούω τίποτα..

Δημοσ.

Στην ίδια εικόνα στο drop down που έχει και γράφει default... επέλεξε το HDMI output...

To ηχοσυστημα σου υποστηριζει DTS ετσι? Οχι μονο DD.

Δημοσ.

Τίποτα δυστυχώς.

Συγκεκριμένα μόλις επιλέξω το DTS σταματάει γενικά ο ήχος και δεν ακούω τίποτα..

σβησε οτι προγραμμα και κοντεκ εχεις και πατα στην υπογραφη μου.

Δημοσ.

Στην ίδια εικόνα στο drop down που έχει και γράφει default... επέλεξε το HDMI output...

To ηχοσυστημα σου υποστηριζει DTS ετσι? Οχι μονο DD.

Πω ρε φίλε! Επιτέλους έβγαλα άκρη!

Τόσο καιρό κάθομαι και ψάχνω τι κάνω στραβά και δεν έχω 5,1 όταν βλέπω bluray ταινίες.. Και τελικά ήταν το πιο απλό! Δεν έχω DTS υποστήριξη στο ηχοσύστημα αλλά μόνο DD γιατί είναι κάπως παλιό!!! :whistle:

Για παράδειγμα χθες το βράδυ κατέβασα μια ταινία με AC3 ήχο 6κάναλη και μου έβγαζε κανονικά DD..

Υ.γ. Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει απευθείας τον ήχο DTS από ένα mkv σε AC3?

Δημοσ.

Πω ρε φίλε! Επιτέλους έβγαλα άκρη!

Τόσο καιρό κάθομαι και ψάχνω τι κάνω στραβά και δεν έχω 5,1 όταν βλέπω bluray ταινίες.. Και τελικά ήταν το πιο απλό! Δεν έχω DTS υποστήριξη στο ηχοσύστημα αλλά μόνο DD γιατί είναι κάπως παλιό!!! :whistle:

Για παράδειγμα χθες το βράδυ κατέβασα μια ταινία με AC3 ήχο 6κάναλη και μου έβγαζε κανονικά DD..

Υ.γ. Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει απευθείας τον ήχο DTS από ένα mkv σε AC3?

ημουν σχεδόν σίγουρος ότι κατι τετοιο θα ήταν το πρόβλημα!! :lol: :lol:

Δημοσ.

Κι εγώ ήμουν τόσο σίγουρος ότι υποστηρίζει DTS αλλά τελικά καταλήγουμε στο γνωστό RTFM! :-D :-D :-D

Σε ευχαριστώ πάντως που μου άνοιξες τα μάτια :P

Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο προγραμματάκι για να μετατρέπω από DTS σε AC3 θα το εκτιμούσα να με ενημέρωνε.

Δημοσ.

Online μετατροπή κατά την παραγωγή δεν νομιζω αν γίνεται αλλα καλό θα ήταν να μας διαφωτήσει και καποιος γνώστης.

Τώρα αν έχεις το χρόνο και την υπομονή να κάθεσαι να κανεις re-encode τον ηχο απο DTS σε AC3 και να βλέπεις μετά την ταινια... ουυυυ υπαρχουν προγράμματα να φαν και οι κότες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...