SpirosG86 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλησπέρα στα μέλη του forum, έχω μία οθόνη-monitor LG M2350D που χρησιμοποιώ στο PC μου αλλά ταυτόχρονα και σαν τηλεόραση. Με το pc τη συνδέω μέσω HDMI. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν τη "γυρνάω" σε TV και μετά ξανά σε PC (ή όταν την κλείνω και την ξαναανοίγω ενώ είναι ανοιχτό το pc). Τότε χάνεται το HDMI audio output στο pc και δεν έχω ήχο, εκτός αν βγάλω το καλώδιο και το ξαναβάλω. Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε παλιότερα. Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει; Δοκίμασα να κάνω rollback τον driver της ATI HDMI audio χωρίς αποτέλεσμα...
flogerakos Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Φιλε μου εχω την ιδια οθονη σε 25" και ειμαι ακριβώς ιδια περιπτωση με εσενα. Ευτυχώς η σοβαρή Nvidia δεν κανει τετοια κολπα.... Δες το θεματακι εδω περα http://www.insomnia.gr/topic/446929-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/page__p__4758100#entry4758100 που δινω καποιες λυσεις κ δοκιμασε τες. Επισης εισαι ο 3ος με ATI μεσα στο 10ημερο που ανεβαζει τετοιο θεμα οποτε μαλλον ειναι θεμα της ΑΤΙ...
SpirosG86 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Έχεις δίκιο. Έκανα μια αναζήτηση αλλά μάλλον δεν ήταν καλή Μιας και το thread είναι ίδιο, θα συνεχίσω την κουβέντα στο αδερφό thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα