pisio Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να γράψω ένα Batch αρχείο το οποίο να κάνει το εξής. Θέλω να του δίνω μία συγκεκριμένη IP διεύθυνση και να μου την αποθηκεύει σε ένα άλλο αρχείο ώστε όταν τρέχω το δεύτερο να αρχείο να μου αλλάζει την IP διεύθυνση. Στην ουσία θέλω δύο αρχεία. Το πρώτο αρχείο το έχω ετοιμάσει αλλά δεν ξέρω πως μπορώ όταν δίνω την IP να την αποθηκεύει σε ένα άλλο αρχείο. > @echo off cls :statdyn echo Static IP? ("yes" or "no") set /p dyn= if "%dyn%"=="nein" GOTO dynamic echo Dialkste metaksi Static kai Dynamic echo. echo 1. Static echo 2. Dynamic set /p std= if "%std%"=="1" GOTO Static :Static cls echo IP: set /p ip= cls echo Maske: set /p mask= cls echo Gateway: set /p gw= cls echo DNS: set /p dns= cls netsh interface ip set address "LAN-Connections" static %ip% %mask% %gw% 1 netsh interface ip set dns "LAN-Connections" static %dns% pause exit :dynamic cls netsh interface ip set address name="LAN-Connections" source=dhcp netsh interface ip set dns name="LAN-Connections" source=dhcp pause exit
defacer Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Με κάτι του στυλ >FOR /f "tokens=2" %%i IN ('netsh interface ip show ipaddresses "Local Area Connection" ^| find "Parameters"') DO SET CURRENT_IP=%%i Αν έχεις διάθεση ψάξε μόνος σου πώς ακριβώς δουλεύει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα