8anos94 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ειναι μια ερωτηση πολη χαζη αλλα help.Ειχα δυο σκληρους ενα που ειχε μαμα το pc και ενα εξωτερικο που το εκανα εσωτερικο (ιδια ειναι τα ατιμα )σε αυτον τον δισκο λοιπον (εξωτερικο)εβαλα τα 7 και για να μην σας τα πολυλεο ειχα και στους δυο σκληρους λειτουργικο 7 ετσι εκανα format απο ενα cd λογισμικου τον 7 αλλα ειχα ενα προβλημα παλη εκανε Boοτ για καποιο λογο απο τον παλιο οποτε με ενα προγραμα το εκανα να δινει στον καινουργιο.Τωρα εκανα παλη φορματ στον μαμα δισκο και εκει ειναι ολα καλα απλα θελω να αδειασω τον αλον σκληρο δισκο απο τα παντα ΟΛΑ αυτο αμα το κανω παλη με το cd εγκαταστασης win φορματ (τον εξωτερικο) θα εχω το ιδιο προβλημα οπος παλια?Με απλο φορματ μεσα απο τα win δεν με αφηνει γιατι λογικα υπαρχουν τα παλια win μεσα μαλον.... So HELP me...
SeXBOX Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Απλά βάλε το dvd windows 7 να bootάρει και φτάσε μέχρι το format και μετά ακύρωσε την εγκατάσταση αν θέλεις.
maik42 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 οταν μπαινεις απο τον μαμα δισκο τα windows δεν μπορουν να δουν τον καινουριο με τα 7αρια απο το "ο υπολογιστης μου"; αν τον βλεπει, δεξι κλιλ πανω στον σκληρο που θελεις να σβησεις και τραβα του ενα πενάλντ με μια διαμορφωση.
washcloud Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ...ε μα αυτό λέει, ότι "δεν τον αφήνει". Θάνο Εννενήντατέσσερα, δοκίμασε είτε με το HP USB Disk Storage Format Tool (τζαμπέware) - είτε (αν τυχόν πάλι "δεν σε αφήσει") με το Low Level Format Tool (κι αυτό τζαμπαντάν). α) Ειδικά στην περίπτωση χρήσης του 2ου, δε θα μείνει ούτε κοκκαλάκι από αρχεία (ούτε για "ανάκτηση"). Οπότε μέικ σουρ όταν θα επιλέξεις τον δίσκο που θες να "κατασβύσει", ότι θα είναι αυτός που θες. β) Αν τελικά χρησιμοποιήσεις το LLFTool, μετά κάνε ένα ρηστάρτ το εργαλείο, πάνε Διαχείριση Δίσκων, και από εκεί κάνε την "ενεργοποίηση δίσκου" που απαιτείται μετά από τέτοια διαδικασία (με το που θα μπεις στην ΔΔ, θα σου πετάξουν αυτομάτως τα Γουίν οδηγό γι' αυτήν την "ενεργοποίηση", τον οποίον απλά τον ακολουθείς. Α-Β-Γ είναι). Καπάκι, με δεξί κλικ στον δίσκο, όσο είσαι πάντα στην ΔΔ, κάνε του φορμάτ=δημιουργία συστήματος αρχείων/διαμερισμάτων και γιου αρ ρέντη.
maik42 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ...ε μα αυτό λέει, ότι "δεν τον αφήνει". που το λεει ρε συ washcloud και δεν το 'πιασα;
TheELF Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ειναι μια ερωτηση πολη χαζη αλλα help.Ειχα δυο σκληρους ενα που ειχε μαμα το pc και ενα εξωτερικο που το εκανα εσωτερικο (ιδια ειναι τα ατιμα )σε αυτον τον δισκο λοιπον (εξωτερικο)εβαλα τα 7 και για να μην σας τα πολυλεο ειχα και στους δυο σκληρους λειτουργικο 7 ετσι εκανα format απο ενα cd λογισμικου τον 7 αλλα ειχα ενα προβλημα παλη εκανε Boοτ για καποιο λογο απο τον παλιο οποτε με ενα προγραμα το εκανα να δινει στον καινουργιο.Τωρα εκανα παλη φορματ στον μαμα δισκο και εκει ειναι ολα καλα απλα θελω να αδειασω τον αλον σκληρο δισκο απο τα παντα ΟΛΑ αυτο αμα το κανω παλη με το cd εγκαταστασης win φορματ (τον εξωτερικο) θα εχω το ιδιο προβλημα οπος παλια?Με απλο φορματ μεσα απο τα win δεν με αφηνει γιατι λογικα υπαρχουν τα παλια win μεσα μαλον.... So HELP me... που το λεει ρε συ washcloud και δεν το 'πιασα; ξεκάθαρα.....(που λέει ο λόγος)
washcloud Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Όπως τόνισε και ο Ελφ, στην προτελευταία του σειρά το λέει (...είναι αλήθεια ότι όλο το ποστ είχε ολίγον τουρλουμπουκομορφή, και δε σου μένουν/καταλαβαίνεις και πολλά με την πρώτη...).
8anos94 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 χαχαχαχαχα οντος ειναι χχαχαχα ψωφισα στα γελια μολις ειδα την φραση <<είναι αλήθεια ότι όλο το ποστ είχε ολίγον τουρλουμπουκομορφή>> ευχαριστω παραπολυ για την βοηθεια θα τα εφαρμοσω τωρα λογικα θα πανε ολα καλα
8anos94 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ολα μια χαρα μονο πυ επρεπε να παω και απο win cd να κανω κατι γιατι οτι και να εκανα απο τα windows δεν μουν τον εβγαζε anyway τωρα εχω μια ερωτηση ανοιξα με ενα προγραμα να δω τι παιζει με σκληρους αν ειναι οκ με το hard disk sentenel και μου βγαζει τον σκληρο που εχω τα win ολα μια χαρα 100% σε ολα αλλα στον αλον εχω 27%(το ειχα και πρειν ) γιαυτο αλοστε εκανα και το format... κακο ???
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ....κατά 73%, ναι. Με το που θα πέσει κατά άλλα 27, τσιφ για RMA.
8anos94 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 δηλαδη παμε για αλλα ε? τι προτινεις κατι φθηνo γιατι δεν με περνουν πολλα αυτην την εποχη
The-Doctor Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Γιατι δεν μπαινεις απο linux να κανεις φορματ τον σκληρο και μετα απο τα windows να του κανεις διαμορφοση ως ntfs απο την διαχειρηση δισκων;
TheELF Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Για να φιαξω το 27% health? ..όχι για να περάσεις ευχάριστα το απόγευμα σου... Μπορείς ακόμα ποιο καλά με το Hard Disk Sentinel, θέλεις την πλήρη έκδοση, για να κάνεις disk->Surface Test->Reinitialize disk surface κάνει έτσι low level format και ξεδιαλύνεις αν είναι πραγματικό το 27% ή αν μετά αλλάξει το ποσοστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα