Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα δειξιε.....Για μενα οροι χωρις υπογραφη κατω απο ορους δεν υπαρχουν.Εχεις υπογραψε σε τρααπεζα να δεις πως σε δενουν ???

Αυτο οτι δεν του κανουν διακοπη αν δεν εξοφλξσει ??Νομιμο κι αυτο ?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και ναι να σου πώ και να στο τεκμηριώσω, θα το αμφισβητήσεις κι αυτό..

Οπότε δεν υπάρχει λόγος..

Καλή τύχη φίλε μου.

Το επαναλαμβάνω σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες..

Θα σε συμβούλευα να το ψάξεις ΠΟΛΥ καλύτερα και όχι να υιοθετείς την άγνοια του φίλου σου.

Δημοσ.

Και ναι να σου πώ και να στο τεκμηριώσω, θα το αμφισβητήσεις κι αυτό..

Οπότε δεν υπάρχει λόγος..

Καλή τύχη φίλε μου.

Κριμα που δεν με θεωρεις καλοπιστο...Εγω ειμαι αλλα δεν δεχομαι νταβατζιλιδικους ορους χωρις υπογραφη

Δημοσ.

Το πρωτο που εκανε ηταν να παει σε fshop αλλα εγραψα τι του ειπαν...Οτι οι οροι ειναι στο διδικτυο λες και ηταν ΦΕΚ που δεν χωραει αγνοια νομου αλα κι αυτο υπαρχει τυπωμενο

Δεν υπαρχει αλλη σελιδα και η υπογταφη ειναι στην προτοτυπη 2η σελιδα που κρατησαν αυτοι.Το ...ανατρεξτε στους ορους σσυμβασης που ομως ???

ακομα και να δνε υπαρχει αλλη σελιδα εφοσον υπογραφει κατι ειναι αυτος με την σειρα του υποχρεωμενος να πει οτι θελους τους ορους.οχι οτι θα τους διαβαζε.

Στο δισελιδο αυτο υπαρχουν πουθενα οροι ρε παιδια και δεν τους βλεπω ????Δεν εχει υπογραψει ΤΙΠΟΤΑ αλλο

Αααα Και με ποιο δικαιωμα δεν τον αφηνουν να κανει διακοπη αν δεν εξοφλησει αυατ που λενε αυτοι ?? Αυτο δεν ειναι καταχρηστικο ?

Παρομοιο δισελιδο εχει υπογραψει και με cyta αλλα εκει υπαρχουν οροι.

κανονικα και στην Forthnet στο δινουν.τωρα αμα δεν το κρατησε η κατι αλλο η δεν του το εδωσαν...τωρα γιατι δεν μπορει να κανει διακοπη αν δεν εξοφλησει δεν ξερω.συνηθως ξερω οτι αμα δεν πληρωθουν 2-3 λογαριασμοι μετα στο κοβουν

Για μενα αν δεν υπαρχει υπογραφη κατω απο ορους δεν υπαρχουν οροι !!! Θα δειξει ....

Η αναγκαστικη μη δυνατοτητα διακοπης αν δεν πληρωσει ειναι νομιμη ???

το α δεν ισχυει.δεν εχουν ολοι οι οροι απο κατω για να υπογραψεις οπως ειναι στην τραπεζα.και η τραπεζα το κανει τυπικα και οχι επειδη ειναι Must απλα για να σε αναγκασει να αποδεχτεις οτι το εχεις διαβασει .αλλα αν υπαρχει στην αρχικη αιτηση οτι αποδεχομαι τους ορους και απλα οι οροι δεν εχουν για υπογραφη ειναι το ιδιο.

θα δειξιε.....Για μενα οροι χωρις υπογραφη κατω απο ορους δεν υπαρχουν.Εχεις υπογραψε σε τρααπεζα να δεις πως σε δενουν ???

αλλο η τραπεζα.που εκει μπορει να ειναι σπιτι κτλ.αλλος λογος που το κανει η τραπεζα ειναι οτι οι οροι μπορει να ειναι διαφορετικοι και μετα να πει ο αλλος οτι εγω διαβασα αλλους ορους οχι αυτους οποτε και η τραπεζα δεν μπορει να αποδειξει κατι.οποτε εκει υπογραφεις καθε σελιδα.στον καθε παροχο οι οροι ειναι συνηθως οι ιδιοι και δεν αλλαζουν.μονο στις τραπεζες ισχυει γενικα το να υπογραφεις την καθε σελιδα.επισης ισχυει και σε περιπτωσεις που παιζει σωματικη ακεραιοτητα πχ καταδυσεις κτλ.εκει υπογραφεις καθε σελιδα γιατι εχει να κανει με την ζωη σου οποτε προσπαθουν να σε δεσουν απο οπου γινεται οτι δεν θα ζητησεις αποζημιωσεις κτλ μετα για το καλο της σχολης και του εκπαιδευτη.

κοινως ισχυει αυτο που λενε οταν υπογραφει καποιος προσεχει που υπογραφει και εχει το καθε δικαιωμα να διαβασει τους ορους και 100 φορες πριν υπογραψει.απο την στιγμη που εχει υπογραψει σημαινει οτι εχει αποδεχτει τα πανα ειτε τα εχει διαβασει ειτε οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...