poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 θα σου λεγα στειλε πρωτα στην Forthnet μηπως βγει ακρη απευθειας και μετα κανεις τα υπολοιπα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 θα σου λεγα στειλε πρωτα στην Forthnet μηπως βγει ακρη απευθειας και μετα κανεις τα υπολοιπα. Γιατι οχι κοινοποιηση και στους 3 για να ξεrουν στην forthnet οτι δεν σταματαει εκει ???
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 γιατι απο την εεττ κτλ θα περιμενεις οσο περιμενεις αφου ειμαστε ελλαδα.οποτε για μενα μιλα με forthnet μπας και τελειωσει κατευθειαν για να μην μπαινεις σε τζαμπα κοπο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 γιατι απο την εεττ κτλ θα περιμενεις οσο περιμενεις αφου ειμαστε ελλαδα.οποτε για μενα μιλα με forthnet μπας και τελειωσει κατευθειαν για να μην μπαινεις σε τζαμπα κοπο. 3 fax και 3 email δεν ειναι κατι το δυσκολο.Νομιζω αν δουν τις κοινοποιησεις σε forthnet θα ειναι πιο καλα.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 εγω θα ξεκιναγα με βολτα απο ενα fshop και ενα email απλα μεσα.αν μετα δεν επαιρναν τηλ η με γραφαν θα το πηγαινα εεττ.το λεω γιατι ο καθε Isp εχει πολλες μερες στην διαθεση του για να απαντησει στην eett>προσωπικη αποψη παντα.απλα πολλες φορες βγαινει πιο ευκολα ακρη απο το να κανουμε τα δυσκολα.παλι προσωπικη αποψη.
alexisgt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Φίλε μου. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο φίλος σου κάνει λάθος. Αυτό που έχεις ανεβάσει είναι η αίτηση που συμπληρώνει τα στοιχεία του ο πελάτης. ΟΙ ΟΡΟΙ της σύμβασης είναι άλλες 2-3 σελίδες που συνοδεύουν την αίτηση. (όπως πχ. είναι και στην τρέχουσα αίτηση). Προφανώς ποτέ δεν έδωσε σημασία... Κινήσου όπως πιστεύεις, αλλά το πρόβλημα δεν νομίζω να μετατοπιστεί στη ForthNet, επειδή τον φίλο σου δεν τον ενδιέφερε να γνωρίζει τι υπογράφει. Και για να είμαστε και λίγο λογικοί, με ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ έκανε το ίδιο?
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 τωρα που ειδα και τις σελιδες ναι αυτο ειναι η αιτηση που βαζεις στοιχεια γειτονικα νουμερα κτλ.μαζι πρεπει να του εδωσαν και τους ορους χρησης που ειναι οι κλασσικες οδηγιες να το πω ετσι με μικρα γραμματακια και ολοκληρο κατεβατο.Οι οροι του συμβολαιου.ΛΟγικα θα ειναι αυτοι που υπαρχουν και στο site.
alexisgt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν δείς στη μέση της 2ης σελίδας που έχεις ανεβάσει, κάτω απο την ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ έχει ένα αστεράκι... *Ανατρέξτε στους όρους σύμβασης κτλ... Αυτό στο λέω απλά για να δείς οτι αυτό που σου έχει δώσει ο φίλος σου, είναι μόνο η αίτηση στοιχείων και όχι οι ΟΡΟΙ της σύμβασης που συνοδεύουν την αίτηση. Όπως επίσης στην πρώτη σελίδα απο αυτές που έχεις ανεβάσει.. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ Δηλώνω και αποδέχομαι κτλ κτλ...στο πίσω μέρος της παρούσας σύμβασης.. Ψάξ' το καλύτερα φίλε μου. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2012 από alexisgt
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 και γενικα στις περισσοτερες εταιρειες μετα το 12 μηνο γινεαι επ αοριστου συνηθως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 εγω θα ξεκιναγα με βολτα απο ενα fshop και ενα email απλα μεσα.αν μετα δεν επαιρναν τηλ η με γραφαν θα το πηγαινα εεττ.το λεω γιατι ο καθε Isp εχει πολλες μερες στην διαθεση του για να απαντησει στην eett>προσωπικη αποψη παντα.απλα πολλες φορες βγαινει πιο ευκολα ακρη απο το να κανουμε τα δυσκολα.παλι προσωπικη αποψη. Το πρωτο που εκανε ηταν να παει σε fshop αλλα εγραψα τι του ειπαν...Οτι οι οροι ειναι στο διδικτυο λες και ηταν ΦΕΚ που δεν χωραει αγνοια νομου αλα κι αυτο υπαρχει τυπωμενο Αν δείς στη μέση της 2ης σελίδας που έχεις ανεβάσει, κάτω απο την ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ έχει ένα αστεράκι... *Ανατρέξτε στους όρους σύμβασης κτλ... Αυτό στο λέω απλά για να δείς οτι αυτό που σου έχει δώσει ο φίλος σου, είναι μόνο η αίτηση στοιχείων και όχι οι ΟΡΟΙ της σύμβασης που συνοδεύουν την αίτηση. Όπως επίσης στην πρώτη σελίδα απο αυτές που έχεις ανεβάσει.. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ Δηλώνω και αποδέχομαι κτλ κτλ...στο πίσω μέρος της παρούσας σύμβασης.. Ψάξ' το καλύτερα φίλε μου. Δεν υπαρχει αλλη σελιδα και η υπογταφη ειναι στην προτοτυπη 2η σελιδα που κρατησαν αυτοι.Το ...ανατρεξτε στους ορους σσυμβασης που ομως ???
alexisgt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Το ...ανατρεξτε στους ορους σσυμβασης που ομως ??? Όπως επίσης στην πρώτη σελίδα απο αυτές που έχεις ανεβάσει.. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ Δηλώνω και αποδέχομαι κτλ κτλ...στο πίσω μέρος της παρούσας σύμβασης..
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Όπως επίσης στην πρώτη σελίδα απο αυτές που έχεις ανεβάσει.. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ Δηλώνω και αποδέχομαι κτλ κτλ...στο πίσω μέρος της παρούσας σύμβασης.. Στο δισελιδο αυτο υπαρχουν πουθενα οροι ρε παιδια και δεν τους βλεπω ????Δεν εχει υπογραψει ΤΙΠΟΤΑ αλλο Αααα Και με ποιο δικαιωμα δεν τον αφηνουν να κανει διακοπη αν δεν εξοφλησει αυατ που λενε αυτοι ?? Αυτο δεν ειναι καταχρηστικο ? Παρομοιο δισελιδο εχει υπογραψει και με cyta αλλα εκει υπαρχουν οροι.
alexisgt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν ξερώ τι άλλο να σου αναφέρω για να δείς πιο αντικειμενικά το ζήτημα. Ο φίλος σου έχει άδικο σε αυτά που λέει. Ίσως και απο άγνοια. Δεν παύει όμως να έχει άδικο. Στο δισελιδο αυτο υπαρχουν πουθενα οροι ρε παιδια και δεν τους βλεπω ????Δεν εχει υπογραψει ΤΙΠΟΤΑ αλλο Στο δισέλιδο αυτό, πουθενά. ΜΕΤΑ το δισέλιδο έχει άλλες 2-3 σελίδες που συνοδεύουν το δισέλιδο αυτό. (και δεν το υπογράφεις, απλά εκεί αναφέρονται οι όροι για τους οποίους έχεις υπογράψει στην αίτηση) Απο πλευράς μου εύχομαι καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις. Θα σε συμβούλευα πάντως να το ψάξεις ΠΟΛΥ καλύτερα και όχι να υιοθετείς την άγνοια του φίλου σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν ξερώ τι άλλο να σου αναφέρω για να δείς πιο αντικειμενικά το ζήτημα. Ο φίλος σου έχει άδικο σε αυτά που λέει. Ίσως και απο άγνοια. Δεν παύει όμως να έχει άδικο. Στο δισέλιδο αυτό, πουθενά. ΜΕΤΑ το δισέλιδο έχει άλλες 2-3 σελίδες που συνοδεύουν το δισέλιδο αυτό. (και δεν το υπογράφεις, απλά εκεί αναφέρονται οι όροι για τους οποίους έχεις υπογράψει στην αίτηση) Απο πλευράς μου εύχομαι καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις. Θα σε συμβούλευα πάντως να το ψάξεις ΠΟΛΥ καλύτερα και όχι να υιοθετείς την άγνοια του φίλου σου. Για μενα αν δεν υπαρχει υπογραφη κατω απο ορους δεν υπαρχουν οροι !!! Θα δειξει .... Η αναγκαστικη μη δυνατοτητα διακοπης αν δεν πληρωσει ειναι νομιμη ???
alexisgt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Για μενα αν δεν υπαρχει υπογραφη κατω απο ορους δεν υπαρχουν οροι !!! Θα δειξει .... Δές τη Συνημμένη μικρογραφία.. Απο την πρώτη σελίδα που ανέβασες.. (και όχι απο αυτή που υπάρχει στο site κτλ..) Άρα... Διαφωνείς με αυτό που συμφωνείς οτι υπέγραψες.. Και σου λέει ξεκάθαρα οτι υπάρχει στο πίσω μέρος της αίτησης.. (όχι εσύ.. ο φίλος σου..) Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να πώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα