Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

θα είμαι όσο πιο λακωνικός μπορώ παρόλο που είμαι από Αθήνα:). Σε λίγες μέρες θα παραλάβω την μητρική ASUS P8Z77-V LX και ήδη έχω αρχίσει την αναζήτηση και την λήψη των τελυταίων οδηγών (drivers) που θα χρειαστώ. Έχω όμως κάποιες απορίες.

1)Να μην κάνω update το BIOS ακόμη και αν υπάρχει τελειότερη έκδοση, σωστά?

2)Στο link που παραθέτω πιο κάτω υπάρχουν 2 versions στο tab AUDIO. Να κατεβάσω την τελευταία version (όσον αφορά τον αριθμό της έκδοσης) ή αυτήν που έχει γίνει update τελευταία ( όσον αφορά την ημερομηνία)?

3)Στο tab SATA υπάρχουν 3 διαφορετικά αρχεία. Είναι 2 drivers με τον έναν να έχει 2 versions Ή είναι 3 διαφορετικοί drivers (Start Technology != Start Technology Software?) ? Αν ναί τα κατεβάζω όλα, και αυτό ισχύει και για τα άλλα tabs (π.χ. UTILITIES)?

4) Είναι συγκεκριμένοι οι drivers που κατεβάζουμε και απλά το κουράζω πολύ? Αν ναί παρακαλώ πείτε ποιοί είναι:)

5)Όσον αφορά την εγκατάσταση, βάζω πρώτα τον driver για το chipset και μετά εγκαθιστώ τους υπόλοιπους με όποια σειρά θέλω?

6) εγκαθιστούμε κάτι από το cd του κατασκευαστή?

link: http://support.asus....UVREuJSCNu0ys0i

Συγνώμη εαν έγινα κουραστικός απλά ήθελα να είμαι όσο πιο ακριβής γίνεται.

Χίλια ευχαριστώ για όποιον μπεί στον κόπο να το διαβάσει και μετά να απαντήσει:)

Υ.Γ.:κάποιος πιο έμπειρος να φτιάξει εναν τέτοιο οδηγό θα βοηθήσει πολύ!

Δημοσ.

1) Γιατί να μην κάνεις update ; Απλά να το κάνεις μέσω του BIOS με το EZflash ειναι πολύ πιο ασφαλές αν και η εποχή που το bios update ήταν επικίνδυνο έχει περάσει.

2)Τον 1ο να κατεβάσεις. Είναι πιο καινούργιος. Realtek Audio Driver V5.10.0.6602 for Windows

Realtek Audio Driver V6.0.1.6602 for Windows Win7 32bit & Win7 64bit

3)Τα 2 πρώτα να κατεβάσεις. Το 3ο είναι πιο παλιό. 1 driver της INTEL είναι για τον sata controller Intel Rapid Storage Technology Driver software V11.0.0.1032 και το πρωτο είναι το προγραμμα που το συνοδεύει.

4)Κατεβάζεις πάντα τους πιο καινούργιους. Εινια πολυ απλο θα κοιτας τις ημερομηνιθες διπλα και τον αριθμό τους

5)Το ίδιο είναι ότι και να κανεις.

6)Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό αν κατεβασεις τους καινουργιος. Εκτος και αν θες να το κάνεις με το cd και μετά αναβαθμίζεις.

Δημοσ.

Με βοήθησαν οι υποδείξεις σου όμως αφού έκανα download και unzip τους drivers μπέρδεψα τα μπούτια μου.......

Άλλοι έχουν auto setup μαζί με asus setup άλλοι σκέτο setup στον ίδιο φάκελο δεν ξέρω πιο να επιλέξω.............

Άσε που έχω κατεβάσει πάρα πολλούς drivers ειδικά από το utilities γέμισα με καμιά 8αρια+ μόνον από εκεί.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...