Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αυτό προτείνω με όλα μέσα .Οθόνη + πληκτρολογιο/ποντικι /ηχεία .An Θες ακόμα πιο φτηνά άλλαξε τον 3570κ με κάποιον πιο φτηνό i5 22nm. SSD πάρε 120GB . Άποψη μου θεωρώ τα 60 λίγα . Επίσης καλό θα ήταν να εξηγήσεις στο ανήψι ότι δεν είναι μάγκας όποιος παίρνει 2000 ευρώ υπολογιστή για να λέει ότι την έχει πιο μεγάλη αλλά κάποιος που παίρνει σε καλές τίμες αυτό που πραγματικά χρειάζεται

Αν κρίνω βέβαια από το δικό σου setup άστο αφού έχεις τέτοια άπλα και είσαι πλούσιος πάρε ότι θες :devil:

post-238052-0-84383200-1338207219_thumb.png

Τι να κανουμε παιδι ειναι ξερεις πως αν ενα παιδι βαλει κατι στο μυαλο του δεν ξεκολλαει αλλα δεν μου ζητησε εμενα τιποτα απλα τοσον καιρο το ζηταει απο τους γονεις του και μιας και αυτοι τα βγαζουν δυσκολα περα ειπα να βοηθησω εγω και να τους βγαλω απο την δυσκολη θεση! Τι να κανουμε εχε χαρη που του εχω αδυναμια του μικρου!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως ο τρόπος που γράφεις και γενικά το 680 Χ2 OC που έχεις και κάτι το COSMOS II και τον 512 ssd μου θυμίζει έναν παλιό γνώριμο εδώ στο forum. Ελπίζω να μην είσαι αυτός.

ΥΣ :Πρέπει να έδωσες πάνω απο 3 χιλάδεις ευρώ για τον υπολογιστή

Δημοσ.

Πάντως ο τρόπος που γράφεις και γενικά το 680 χ2 OC που έχεις μου θυμίζει έναν παλιό γνώριμο εδώ στο forum. Ελπίζω να μην είσαι αυτός.

Τι υπονοεις;

Δες και το παρακάτω. Είναι από msystems.gr, Αθήνα.

Αχ ωραια ειναι και απο αθηνα ευχαριστω μεγαλε με γλιτωσες απο μεταφορικα! Το κουτι δεν ειναι λιγο μικρο για το συστημα που θα εγκαταστησω μεσα;

Πάντως ο τρόπος που γράφεις και γενικά το 680 Χ2 OC που έχεις και κάτι το COSMOS II και τον 512 ssd μου θυμίζει έναν παλιό γνώριμο εδώ στο forum. Ελπίζω να μην είσαι αυτός.

ΥΣ :Πρέπει να έδωσες πάνω απο 3 χιλάδεις ευρώ για τον υπολογιστή

Νταξει τα εδωσα ομως και πηρα κατι τουμπανο. Ενας φιλος μου εδωσε 3300 νομιζω, για να παρει imac και νομιζε πως θα ηταν καλυτερο απο σταθερο custom pc! και τωρα το εχει για ταινιες και ιντερνετ και μουσικη!

Δημοσ.

Αχ ωραια ειναι και απο αθηνα ευχαριστω μεγαλε με γλιτωσες απο μεταφορικα! Το κουτι δεν ειναι λιγο μικρο για το συστημα που θα εγκαταστησω μεσα;

Όχι.

Νταξει τα εδωσα ομως και πηρα κατι τουμπανο. Ενας φιλος μου εδωσε 3300 νομιζω, για να παρει imac και νομιζε πως θα ηταν καλυτερο απο σταθερο custom pc! και τωρα το εχει για ταινιες και ιντερνετ και μουσικη!

Το 2 Χ 680 παίζει να ξεπερνάει σε ματαιοδοξία και την αγορά mac.

Δημοσ.

Όχι.

απο airflow ειναι καλο; Θα βαλω τερας μεσα μην το ψησω! :mrgreen:

Όχι.

Το 2 Χ 680 παίζει να ξεπερνάει σε ματαιοδοξία και την αγορά mac.

Και το 2x690 ακομα περισσοτερο :wub: :wub: :wub:

Δημοσ.

Και το 2x690 ακομα περισσοτερο :wub: :wub: :wub:

Ωχ Ωχ.

Μπορώ να πώ κάτι ; Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που πραγματικά θέλουν να βοηθήσοουν(πχ Δεινόσαυρος) .Και ξοδεύουν από το χρόνο τους για να το κάνουν. Γιατί προκαλείτε και δε βάζετε μυαλό ;

Δηλαδή θες να μου πες τώρα ότι εσύ ξοδεψες 3 χιλιάρικα και θα ζητάς από εμας συμβουλές για το pc του ανηψιού σου ;

Ασε μας ρε φίλε πάνε να κάνεις καμιά αλλή δουλειά και μη σπαταλάς το χρόνο κάποιων εδώ που θέλουν να βοηθήσουν. ΑΝΤΕ

Δημοσ.

Ωχ Ωχ.

Μπορώ να πώ κάτι ; Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που πραγματικά θέλουν να βοηθήσοουν(πχ Δεινόσαυρος) .Και ξοδεύουν από το χρόνο τους για να το κάνουν. Γιατί προκαλείτε και δε βάζετε μυαλό ;

Δηλαδή θες να μου πες τώρα ότι εσύ ξοδεψες 3 χιλιάρικα και θα ζητάς από εμας συμβουλές για το pc του ανηψιού σου ;

Ασε μας ρε φίλε πάνε να κάνεις καμιά αλλή δουλειά και μη σπαταλάς το χρόνο κάποιων εδώ που θέλουν να βοηθήσουν. ΑΝΤΕ

Εκτιμω την βοηθεια σας βγηκαμε και λιγο off τοπικ και ονειρευτηκαμε την 690 σε sli κακο ειναι;

Δημοσ.

4ος αν δεν κανω λαθος?

Δημοσ.

Κακό είναι να παραπλανείς τα μέλη με ανοησίες και ψέματα του στυλ έχω 3770Κ, Cosmos II , 680 OC SLI , 512 GB SSD , και παρόλα αυτά ζητάω συμβουλές για άλλο PC.

Δημοσ.

Κακό είναι να παραπλανείς τα μέλη με ανοησίες και ψέματα του στυλ έχω 3770Κ, Cosmos II , 680 OC SLI , 512 GB SSD , και παρόλα αυτά ζητάω συμβουλές για άλλο PC.

Γιατι για μενα το φτιαχνω το pc; απλα ειπα μηπως μου προτεινετε κατι καλυτερο γιατι με τα συστηματα χαμηλου κοστους δεν τα παω καλα εχω συνηθησει σε ψηλα σαλονια οσον αφορα τους η/υ

4ος αν δεν κανω λαθος?

Παρακαλω;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...