Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Θελω να παρω εναν Η/Υ στον ανιψιο μου που εχει γενεθλια και δεδομενου της κακης οικονομικης καταστασης στην ελλαδα θα ηθελα να του φτιαξω κατι τουμπανο αλλα με λιγοτερα λευτα! Στην ελλαδα ολο το κουστουμι βγαινει στα 1650 Ευρω(1700 με μια τουρτα :-D ) Αλλα κοιταξα σε αμερικη, αμαζον, newegg, ncix και βγαινει 1300 και επισης στο hardware versand της γερμανιας βγηκε 1500! Δυστυχως το ncix και το newegg δεν κανουν μεταφορες σε ελλαδα οποτε θα ηθελα να μου δωσετε ενα χερακι να βρω το σωστο μαγαζι!

Να σημειωσω πως τα γενεθλια ειναι σε 3 βδομαδες οποτε θα ηθελα κατι γρηγορα! :mrgreen:

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βασικα απο Αμερικη δεν εχουν ΦΠΑ τα προιντα γιατι απευθυνονται στους αμερικανους πολιτες οποτε οι φοροι ειναι αναλογοι με την καθε πολιτεια... γι αυτο πχ ενας επεξεργαστης εδω κανει +50 ευρω... επισης ειναι και το τελωνειο αν ενα κομματι ειναι πανω απο 100ευρω περναει τελωνειο και κλαφτα χαραλαμπε...

οποτε καλυτερα να το παρεις απο Ελλαδα.. επισης το εχεις κανει εσυ το μηχανημα και ψαχνεις να το βρεις φθηνα ή θες εμας να σου πουμε μια συνθεση με 1600ευρω? επισης δες και αυτο: http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Γειά σας! Θελω να παρω εναν Η/Υ στον ανιψιο μου που εχει γενεθλια και δεδομενου της κακης οικονομικης καταστασης στην ελλαδα θα ηθελα να του φτιαξω κατι τουμπανο αλλα με λιγοτερα λευτα! Στην ελλαδα ολο το κουστουμι βγαινει στα 1650 Ευρω(1700 με μια τουρτα :-D ) Αλλα κοιταξα σε αμερικη, αμαζον, newegg, ncix και βγαινει 1300 και επισης στο hardware versand της γερμανιας βγηκε 1500! Δυστυχως το ncix και το newegg δεν κανουν μεταφορες σε ελλαδα οποτε θα ηθελα να μου δωσετε ενα χερακι να βρω το σωστο μαγαζι!

Να σημειωσω πως τα γενεθλια ειναι σε 3 βδομαδες οποτε θα ηθελα κατι γρηγορα! :mrgreen:

νομιζω ειμαι και εγω ανιψιος σου! χαχαχα πλακα πλακα παρτα απο ελλαδα! πες μας στο περιπου τι θες να περιεχει και θα σου φτιαξουμε κατι απιστευτο :)

Δημοσ.

Πριν 20 χρόνια δε γινόταν να είχα και εγώ έναν τέτοιο Θείο ; Εμένα μόνο σοκολάτες και καραμέλες μου δίναν. Παρακαλούσα να μου δώσουν κάνα φράγκο μήπως και αναβαθμίσω τον 486 στα 133 Mhz :)

Στο θέμα μας τώρα . Σε αυτό το ποσό από Αμέρικα δε συμφέρει να πάρεις πράγματα γιατί το τελωνίο θα σε .... Δες κάτι σε Ευρωπαικό κατάστημα.Αν και ολόκληρο πύργο από εξωτερικό για 100 ευρώ εγώ δε θα έπαιρνα για πολλούς λόγους. Για παραπάνω το συζητάμε. Δες κάνα amazon πρώτα που είναι το πιο αξιοόπιστο e-shop της Ευρώπης. Επίσης από προσωπική εμπειρία μακριά από PIXMANIA γιατί αν πάρουν τα λεφτά αυτοί μετά σε συνδέουν με Κάιρο.

Πες τι θέλει να περιέχει γιατί 1600 ευρώ για gaming PC είναι σαν να παίρνεις FERRARI και την έχεις για να πας να παίρνεις τσιγάρα από το περίπτερο.

Δημοσ.

μια πρωτη προταση...... http://prntscr.com/9sqwm + http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26313&cat=6

http://www.skroutz.gr/s/288254/Razer-Naga-Molten-Special-Edition.html http://www.skroutz.gr/s/71669/Razer-Arctosa.html

νομιζω ειναι αρκετα καλο :D (φυσικα ειναι μια αρχικη συνθεη χωρις να ξερω τπτ για τις αναγκες του παιδιου! αρα μετα κανουμε μετατροπες!)

Δημοσ.

Γιατί βρε να δώσει ο άνθρωπος 1700 ευρώ ;;;

γτ ειπε στο περιπου ενα μπατζετ και εκανα κατι ωραιο :D ! φυσικα οταν θα μας πει ακριβως τι θελει θα φτιαχτει η σωστη συνθεση! απλα με ειχε συνεπαρει το χρημα που ακουσα! χαχα

Δημοσ.

Υπολογιστη + τουρτα :Ρ

τουρτα εχω γνωστο που εχει αλυσιδα ! θα σε κανω μαγκα :D

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ξερετε τωρα πως ειναι οι αντρες μεγαλοι και μικροι, θελουν να εχουν πρωτια και συγκεκριμενα τα παιδια θελουν να κανουν και λιγο σπασιμο στην παρεα ξερετε εσεις τωρα!!! Κουτι λεω να του βαλω το storm trooper της coolermaster, για επεξεργαστη θα του βαλω τον i5 3550 μιας και δεν θελει και τεραστια επεξεργαστικη δυναμη, καρτα γραφικων λεω να του βαλω ή nvidia gtx 670 ή amd redeon hd 7970 μιας και ο μικρος ειναι πολυ του παιχνιδιου και θελει να εχει τα καλυτερα (πηρε απο μενα ο ατιμος :P) για μητρικη λεω να του βαλω την gb ga-z77x-ud3h και τροφοδοτικο corsair enthusiast series 650w v2. Ενα dvd drive της lg μια dell ultrasharp u2312hmm, wd caviar black ως αποθηκευση, crucial m4 64gb μονο για boot αντε και κανα firefox, 8gb corsair vengeance η kingston hyper x 1600mhz ddr3 και επειδη το παιδι εχει κανει ενα χειρουργειο στο δεξι χερι και δεν μπορει να παιξει με το δεξι με το ποντικι θα του βαλω το g300 της logitech που ειχα και γω και μπορω να πω πως ειναι πολυ ανετο και για τα 2 χερια. τωρα για πληκτρολογιο θα του βαλω το g510 της logitech. Τωρα για τουρτα θα του παρω μια lacta απο το papagalino! ;p χαχα

Δημοσ.

Εγώ αυτό προτείνω με όλα μέσα .Οθόνη + πληκτρολογιο/ποντικι /ηχεία .An Θες ακόμα πιο φτηνά άλλαξε τον 3570κ με κάποιον πιο φτηνό i5 22nm. SSD πάρε 120GB . Άποψη μου θεωρώ τα 60 λίγα . Επίσης καλό θα ήταν να εξηγήσεις στο ανήψι ότι δεν είναι μάγκας όποιος παίρνει 2000 ευρώ υπολογιστή για να λέει ότι την έχει πιο μεγάλη αλλά κάποιος που παίρνει σε καλές τίμες αυτό που πραγματικά χρειάζεται

Αν κρίνω βέβαια από το δικό σου setup άστο αφού έχεις τέτοια άπλα και είσαι πλούσιος πάρε ότι θες :devil:

post-238052-0-84383200-1338207219_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...