maxdore217 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Σήμερα έριξα και εγώ μια ματιά στον κινητό μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό μέχρι τώρα δεν το περίμενα κίολας ... δεν βρίσκω κάποιο λόγω να χρησιμοποιήσω το app2sd μιας και το κινητό το κάνει από μόνο του μέσω της διαχείρισης να μπορεί να περάσει εφαρμογές από μνήμη κινητού στην sd.
Redshift Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Σήμερα έριξα και εγώ μια ματιά στον κινητό μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό μέχρι τώρα δεν το περίμενα κίολας ... δεν βρίσκω κάποιο λόγω να χρησιμοποιήσω το app2sd μιας και το κινητό το κάνει από μόνο του μέσω της διαχείρισης να μπορεί να περάσει εφαρμογές από μνήμη κινητού στην sd. το app αυτο ειναι ποιο ευχρηστο ,βλεπεις στα γρηγορα που ειναι τι ενω μεσω του συστηματος ψαχνεσαι
pedrojay Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ με τον maxdore,κι εγώ το θεωρώ περιττό το app2sd αφού την ίδια δουλειά την κάνει το λειτουργικό. @redshift Δεν ψάχνεσαι καθόλου μέσω του συστήματος.Στη διαχείριση εφαρμογών η τρίτη καρτέλα δείχνει μόνο τις εφαρμογές που μπορούν να πάνε στην sd και αν είναι ήδη εκεί ή όχι.Δεν χρειάζεται να τις ψάχνεις μία μία αν νομίζεις αυτό.
Redshift Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 @pedrojay ωραιος θα το ψαξω @all ας παρει καποιος backup την stock rom ρε μαγκες,διαφορετικα δεν μπορουμε να πειραξουμε τπτ οδηγιες http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-backup-your-android-phones-boot-recovery-and-system-partition-images/
maxdore217 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Φίλε μου καλές οι οδηγίες αλλά γενικά κρατάω επιφυλάξεις, άμα δεν βρεθεί κάποιος να το δοκιμάσει (με zte carl) και δεν εννοώ να πάρει μόνο το backup αλλά και να το ξανά περάσει και να τεστάρει το κινητό άμα πηγαίνει καλά. ούτοσι άλλος όλοι επί του ασφαλούς πάνε μιας και άμα δεν ξέρεις κάτι αν έχει αποτελέσματα δεν το κάνεις. Ελπίζω να λύσεις το πρόβλημα σου μέσω της εταιρίας γενικά άμα επίσημα δεν βγει κάτι σωστό και αποδεδειγμένα λειτουργικό μην περιμένεις και πολλά από πειράγματα δικά σου και rom μαϊμού( καλοπροαίρετα το λέω ) ...εμένα πάλι σε σχέση με το x-10 mini μου φαίνεται ότι είναι καλό ακόμα και με την 2.2 που έχει ακόμα το πρόβλημα με το wifi δεν μου το έχει βγάλει αλλά βλέπουμε.
Redshift Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 κοιτα max σε αυτα τα πραγματα ειτε πειραματιζεσαι μαθαινεις και γουσταρεις κιολας ειτε μενεις μαμα και κανεις την δουλεια σου οπως σου επιβαλουν το μηχανακι χωρις πειραγμα δεν την παλευει και πολυ (γνωμη μου αυτο),φυσικα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα ps τι εννοεις ρομ μαιμου? ζητησα την μαμα ρομ καποιου με zte carl
maxdore217 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μου φαίνεται ότι με παρεξήγησες και δεν το έγραψα με τέτοιο τρόπο... και βέβαια είναι δεκτό ότι υπάρχει και κόσμος που πειραματίζεται και μάλιστα γροστάω πολλά σε αυτούς λόγω xbox360 [ps τι εννοεις ρομ μαιμου? ζητησα την μαμα ρομ καποιου με zte carl ] δεν το είπα για σένα απλά να κάνεις το πείραμα αν πχ. θες να αλλάξει έκδοση λ.χ. 2.3 αλλιώς δεν νομίζω ότι αξίζει τι κέρδος έχεις? Βέβαια τόσο καιρό που έψαχνα για το x-10 mini καμιά έκδοση δεν ήταν σωστή (εδώ θέλω να βασιστώ σε αυτό που λέω όσοι το κάνανε είχαν μπλέξει σε συνεχόμενες αναβαθμίσεις και χωρίς να αξίζει ο κόπος όλα αυτά που σου λέω πριν κάνα χρόνο μιας και μετά το παράτησα το θέμα δεν νομίζω ότι το κινητό αυτό είναι φτιαγμένο να γίνει πύραυλος με 600mhz και μνήμη 170mb είναι απλά για να κάνεις λίγα πραγματάκια.
Redshift Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 εγω το βλεπω ως εξης ρουταρεις την μαμα ρομ για να μπορεσεις να το φερεις στα μετρα σου ξεφορτωνεσαι απο μεσα διαφορες χαζομαρες οπως πχ το προβληματικο ελληνικο πληκτρολογιο (που στελνει sms των 60 χαρακτηρων μονο) η την εφαρμογη για τα εγγραφα office που σε τετοια μικρη οθονη ειναι αχρηστη και περνας στην θεση τους εφαρμογες που θες εσυ οπως πχ εναν καλυτερο dialer η messages app στελνεις τα παντα στην sd οποτε και εχεις καμποση μνημη για να δουλευει ανθρωπινα ρυθμιζεις τι εκκινει αυτοματα ωστε να μην ζοριζεται η αδυναμη cpu τσαμπα του τραβας και λιγο oc και δουλευεις πολυ ποιο ανετα δεν μιλησα πουθενα για αλλη εκδοση android (δεν εχω βρει κιολας πουθενα ρομ για αυτο),αναβαθμιση απο την zte μην περιμενεις παντως απο κει και περα εννοειται οτι οποιος δεν εχει ορεξη να ασχοληθει το κρατα μαμα
ppaio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Προσφορα τελος εδω και δυο βδομαδες.Εξαντληθη το κινητακι...
giorginho Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Χαχα! Κι εγω εβλεπα το banner που υπαρχει ακομα στο σκρουτζ και νομιζα οτι εχουν τερατωδη αποθεματα!
zizu10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά όσοι το αγοράσατε με το ίντερνετ τι παίζει??? Έχω ένα htc και όσο είχα την Cosmote έμπαινα κανονικότατα ίντερνετ, την προηγούμενη βδομάδα έβαλα μία κάρτα της Q και μου έδωσε και ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω...Μου δείχνει ότι είναι σε roaming αλλά τίποτα... Ξέρει κανείς τι παίζει???
eko13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Τικαρε την επιλογη ανταλαγη δεδομενων σε ροαμινγκ
zizu10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Τικαρε την επιλογη ανταλαγη δεδομενων σε ροαμινγκ Έχω τικάρει και το "Data Enabled" και το "Data Roaming" αλλά τίποτα...
Psycho13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πρεπει να περασεις το apn χειροκινητα μαλλον. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
stand3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Έχω τικάρει και το "Data Enabled" και το "Data Roaming" αλλά τίποτα... Αυτα να ειναι τικαρισμενα και τα 2 και πρεπει στο GSM/UMTS options --> Access Point Names να κανεις add New APN και στο ΑPN γραψε "myq" δωστου και ενα ονομα οτι θελεις και εισαι ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα