Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός!!

Και με μότο "Tabone. Για όσους ματώνουν για να το αγοράσουν"!

:-D :-D :-D

Αδικούμαστε.. Σε διαφημιστική έπρεπε να δουλεύουμε :devil:

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να εχει 5αρα οθονη αλλα οπως παρατηρησα ειναι ολη η επιφανεια οθονη οποτε πεζει να μην εχει τεραστειες διαστασεις

Εεε... ποιο; Μια σκέτη οθόνη αφορά η είδηση, όχι κάποιο smartphone.

Δημοσ.

Τεχνολογικό επίτευγμα, δεν λέω. Απο την άλλη FullHD σε 5'' τι νόημα έχει; Θα πρέπει να κολλήσεις την μύτη σου πάνω στην οθόνη για να καταλάβεις την διαφορά από μικρότερες αναλύσεις.

Για μένα δεν έχει νόημα να είναι 5'' μια οθόνη κινητού + τις διαστάσεις του κινητού. Σαν να κρατάς παντόφλα στο κεφάλι σου.Με το Xperia X10 με έπιανε το χέρι μου και είχα πονοκέφαλο αν μιλούσα πάνω απο 2 λεπτά(και πολλοί άλλοι γνωστοί που το έχουν). Το LG που θα είναι σαν μικρό tablet για μένα θα ταν πάρα πολύ άβολο.Αλλά γούστα είναι αυτά.

Από άποψη κινητού με τέτοια οθόνη πάντα. Αν μιλάγαμε για κάτι άλλο δεν θα χα τέτοια γνώμη.

Αν θές να δεις ταινίες παίρνεις ένα φορητό dvd player που μπορείς να το συνδέσεις και σε Tv ή να πάρεις ένα Netbook. Αν θες να παίξεις παιχνίδια πάρε φορητή κονσόλα.

Σίγουρα και όλα μαζί θα είναι πιο φτηνά από το κινητό.Μετά πας όμως στην άλλη γωνία γιατί να μην τα έχω όλα σε ένα?

Απλά πλέον ο κόσμος παίρνει τυφλά ότι του πλασάρουν.

Τι ακτινοβολία θα βγάζει αυτή η συσκευή δεν ρωτά κανένας ειδικά αν ανοίξεις και wi-fi θα πρέπει να το έχεις στα 2 μέτρα μακριά.

Δεν έχω κάτι με την εταιρία, πέρασαν 3 LG από τα χέρια μου.Απλά λέω την γνώμη μου.

Δημοσ.

@Spyros_Spy συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γράφεις.

Κι εγώ το βρίσκω υπερβολικό όλο αυτό που γίνεται με τα κινητά. Που σε λίγο, μετά από την αναγραφή ενός σκασμού χαρακτηριστικών, κάτω κάτω θα γράφουν με μικρά γράμματα: "Αυτή η συσκευή έχει δυνατότητα ΚΑΙ τηλεφωνικών κλήσεων!"

Τεσπά, ο καθένας όπως την βρίσκει. Προσωπικά με Νοκια 3110 μια χαρά κάνω την δουλειά μου :mrgreen:

Δημοσ.

Βασικά, το να ανησυχείς για την ισχύ του Wi-Fi σε κινητό τηλέφωνο είναι σα να ανησυχείς για το ότι θα κουφαθείς απ' το "μπαμ" όταν κάποιος σε πυροβολήσει.

Δημοσ.

Τι ακτινοβολία θα βγάζει αυτή η συσκευή δεν ρωτά κανένας ειδικά αν ανοίξεις και wi-fi θα πρέπει να το έχεις στα 2 μέτρα μακριά.

Αν και ολο το ποστ ειναι γεμάτο ασυναρτησίες και ανακριβιες (το μέγεθος ειναι αλλο θεμα, θεμα γούστου, ούτε και εμένα μου αρέσουν τόσο μεγάλα ), επελεξα αυτό. Η ακτινοβολία δεν παει με το μέγεθος ,το κιλο ή το μετρο, και πολυ περισσοτερο με το μεγεθος της οθονης για το οποιο συζηταμε. Πολυ πιθανών η ακτινοβολία απο το μικρουλι sony το οποιο αναφέρεις να ειναι μεγαλύτερη.

Επειδή αυτά που γραφω τα ξερει και ο πλεον άσχετος τι νόημά έχει το παραπάνω;

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Άντε με το καλό και 50 ίντες σε κινητό.

Και ένα καρότσι δώρο να το κουβαλάμε.

και άλλο ένα καρότσι για τη μπαταρία

Δημοσ.

Το οτι πληθαίνουν τα pixel δεν σημαίνει οτι και τα γράμματα θα παραμείνουν το ιδιο και σε μέγεθος γραμματοσειράς.Αναλογικά αυξάνονται. LG άλλαξε το marketing και το support.Έχεις μείνει πίσω

Δεν αυξάνεται το μέγεθος της γραμματοσειράς, η ευκρίνειά της αυξάνεται.

Δημοσ.

5 ιντσες;; Φανταζομαι και τις διαστασεις του "κινητου". Ενταξει παιδια ειπαμε ο καθενας με τα γουστα του αλλα αυτο το πραγμα δεν μπορει να λεγεται κινητο. Ετσι οπως παει θα κυκλοφορουμε με tablet και θα τα βαφτιζουμε κινητα.

Δημοσ.

Από ποια απόσταση όμως;

δεν ειναι μονο η αποσταση αλλα και η φωτεινοτητα

Δημοσ.

H Fourth Dimension Displays είχε παρουσιάσει προ καιρού οθόνη με 2560ppi, και εφόσον υπάρχει η τεχνολογία θα βρεθούν και εφαρμογές της. Προς το παρόν αρκείται στην χρήση της οθόνης σε εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...