Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα sony ericsson w 595 και εχει φθαρη ραγιση η οθονη του και δεν φενεται καλα, εχω καποια τηλεφωνικα νουμερα μεσα και θελω να τα σωσω τι να κανω εχω καλωδιο usb και συνδεομαι απλα δεν μπορω να βρω τη λιστα μετα νουμερα.

Δημοσ.

Κατέβασε το MyPhoneExplorer (δωρεάν), σύνδεσε το κινητό σου με usb και κατέβασε τις επαφές. Μετά από εκεί μπορείς να τις σώσεις στον υπολογιστή σου. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι το κινητό δουλεύει κανονικά.

Δουλεύει και με bluetooth άλλα χωρίς οθόνη δεν έχεις επιλογή.

Δημοσ.

Εχω μυνημα σφαλματος usb τι κανω λαθος;

Πριν συνδεθείς με το MyPhoneExplorer τσέκαρε μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της SE που "δεσμεύει" τη σύνδεση usb (αν θυμάμαι σου ανοίγει στο taskbar ένα τηλεφωνάκι).

Επίσης, αν έχεις κατεβάσει πρόσφατο MyPhone Explorer έχει τρόπο σύνδεσης μέσω ΒΤ (αν μπορείς να ενεργοποιήσεις το ΒΤ στο τηλέφωνο βέβαια)..

Δημοσ.

Πριν συνδεθείς με το MyPhoneExplorer τσέκαρε μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της SE που "δεσμεύει" τη σύνδεση usb (αν θυμάμαι σου ανοίγει στο taskbar ένα τηλεφωνάκι).

Επίσης, αν έχεις κατεβάσει πρόσφατο MyPhone Explorer έχει τρόπο σύνδεσης μέσω ΒΤ (αν μπορείς να ενεργοποιήσεις το ΒΤ στο τηλέφωνο βέβαια)..

Γίνε ποιο αναλυτικός σε παρακαλώ δεν κατάλαβα τίποτα απο οσα με έγραψες καλλημέρα σου!!

Δημοσ.

Γίνε ποιο αναλυτικός σε παρακαλώ δεν κατάλαβα τίποτα απο οσα με έγραψες καλλημέρα σου!!

συνηθως οταν το συνδεεις με usb πολλες φορες πρεπει εσυ να ενεργοποιησεις την μεταφορα δεδομενων usb που το κανεις απο την μπαρα στο πανω μερος της οθονης του κινητου σου.

Δημοσ.

Αυτό δε νομίζω ότι θα βοηθήσει. Απ' ότι κατάλαβα τα τηλέφωνα είναι περασμένα στη συσκευή.

Αυτά που είναι στη SIM έτσι και αλλίως μπορούν να αποθηκευθούν εύκολα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

aserprince:

Αφού πρόκειται για android συσκευή πάντως υπάρχουν αρκετές λύσεις.

Το πιο απλό είναι να συνδεθείς στο λογαριασμό gmail που χρησιμοποιείς στη συσκευή, από το pc και να πας στην καρτέλα Επαφές.

Επειδή το android συγχρονίζει τις επαφές με το gmail αυτόματα(εκτός και αν είχες επιλέξει διαφορετικά), το πιθανότερο είναι να βρισκονται εκεί. Από εκεί έχεις επίσης την επιλογή να τις εξάγεις ως αρχείο xml ή vcard.

Δημοσ.

Το SE W595 είναι, δεν είναι android!

Eχεις δικαιο δεν ειναι αν-τρο(ι)τ. ειναι w595 και τι ειναι αυτο το se; πες τα ολα μην τα λες η λετε με το τσιγκέλη, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βασικά αυτο που θα σου βγάζει είναι ότι δεν αναγνωρίζει την συσκευή και ότι θες drivers για αυτην , το κινητό σου.

Κατέβασε αυτο το αρχείο , αποσυμπιεσέ το και όταν ζητήσει driver , καθοδηγησέ το στον φάκελο που το έχεις κάνει αποσυμπίεση και μετά θα μπορείς με το MyPhone Explorer να κάνεις πλήρη backup :)

>http://www.sendspace.com/file/nouec3

Δημοσ.

Eχεις δικαιο δεν ειναι αν-τρο(ι)τ. ειναι w595 και τι ειναι αυτο το se; πες τα ολα μην τα λες η λετε με το τσιγκέλη' date=' ευχαριστώ.[/quote']

SE=Sony Ericsson

Και, ναι, όπως είπε και ο αποπάνω πιθανότατα ο υπολογιστής σου δεν έχει τους drivers για το κινητό.

Δημοσ.

κατεβασα κατι ADB driver αλλα τιποτα δεν εκανε παλι ται δια κατι δεν κολάει καλα. ολα τα αναγνωριζει οταν συνδεω το usb αλλα δεν βγαζει λιστα απο τα νουμερα τηλεφωνικα. καλο ξημερομα.

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις συνδεση και μετά συγχρονισμό με το MyPhomeExplorer ???

Δεν σου κατεβάζει τίποτα ???

Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους ????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...