polaki Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μια γρήγορη ερώτηση για εσάς που ξέρετε, στα windows το CPU load το μετράνε όλα τα προγράμματα σε %. Σε linux server, η πλατφόρμα monitoring Nagios το μετράει σε νούμερα πχ βλέπω εδώ load average: 1.84, 1.42, 1.36 . Αυτή η μονάδα τί ακριβώς είναι? Πως μεταφράζεται αυτό το πχ 1,84 σε ποσοστό % ώστε να καταλαβαίνουμε πόσο ακριβώς load έχει η CPU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Παίζει να ναι αυτό. Αν ισχύει, δεν υπάρχει κάποια αντιστοιχία με cpu usage percentage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Χμμμ και πάλι δεν με βοηθάει πάντως.. Βασικά προσπαθώ να καταλάβω κατά πόσο πχ το 13 είναι "κακό", και πόση διαφορά έχει πχ με το 100. Τα intervals ξέρω ότι είναι σε διαφορετικό χρόνο, εμένα με ενδιαφέρει κυρίως το πρώτο interval, απλά πρέπει να ξέρω την αντιστοιχεία για να ρυθμίσω αντίστοιχα και τα warning/critical events του Nagios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ρίξε μια ματιά σε αυτό : Link Είναι κατανοητό .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα