Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστα,αυτη ειναι η καρτα.. και την συνδεω με την D-SUB(VGA) στην οθονη μου.. Δεν παιζει κανενα καλωδιο πανω στην onboard.. Και εχω κανει disable την onboard μεσα απο BIOS..

Δημοσ.

Επειδή σε βλέπω και κολλάς , πάρε τηλέφωνο το κατάστημα που αγόρασες την κάρτα , πες το πρόβλημα που έχεις και θα σου που αυτοί τι πρέπει να κάνεις. Αν πας στο κατάστημα που την αγόρασες δεν πληρώνεις έχτρα χρήματα για να την ελέγξουν , είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν από την στιγμή που δεν δούλεψε πότε η κάρτα.

ninos30

http://en.wikipedia.org/wiki/VGA_connector

Δημοσ.

@ E@rendil

Επειδή ανέφερες κάπου και το HDMI, έχεις καλώδιο/οθόνη για να το δοκιμάσεις και αυτό? Όχι ότι άμα έχει πρόβλημα η d-sub σύνδεση δεν πρέπει να την πας πίσω. Απλά να βγάλουμε κάποια άκρη

@ Shader

Η ονομασία VGA, είναι "κατάλοιπο" από την εποχή που υπήρχε μόνο αυτού του τρόπου σύνδεσης μεταξύ της κάρτας γραφικών (VGA) και της οθόνης. Οπότε ταυτίστηκαν αυτές οι δύο έννοιες. Όπως όταν οι Αθηναίοι λένε Milko εννούν κακάο γάλα, όπως όταν εμείς οι Θεσαλονικείς όταν λέμε τυρί εννοούμε φέτα, ή όπως όταν όλοι μας λέμε Coca-Cola εννοούμε οτιδήποτε είναι μαύρο, έχει ανθρακικό και είναι άριστο για την υγεία μας :)

Η κανονική του ονομασία είναι D-SUB και για την ακρίβεια D-SUB 15 (όπως αναφέρει και το άρθρο που μου έβαλες από το WiKi) απλά το 15 (τα 15 pins που έχει) φαγώθηκε στην πορεία. Στην απλή καθομιλουμένη δεν είναι λάθος αφού το χρησιμοποιούν πολλοί, αλλά σκέψου το λίγο στα Αγγλικά να λέει ο άλλος I connected my VGA to the VGA...

Τεσπά κάνω κι εγώ την τρίχα, τριχιά... :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...