Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαζω σε ορισμενα παιχνιδια ως προτεινομενο λειτουργικο τα vista η τα 7 και ως minimum τα XP.Θα χω προβλημα αν σε νεο pc βαλω τα xp?

Δημοσ.

Διαβαζω σε ορισμενα παιχνιδια ως προτεινομενο λειτουργικο τα vista η τα 7 και ως minimum τα XP.Θα χω προβλημα αν σε νεο pc βαλω τα xp?

Εγώ έχω dual boot XP και 7 και βάζω τα παιχνίδια στα XP εκτός από αυτά που παίζουν μόνο με 7.

Δημοσ.

Ο μόνος εμφανείς λόγος για να το λένε αυτό τα παιχνίδια είναι ότι τα 7 έχουν DirectX11 ενώ τα XP «μόνο» DirectX9,οπότε εάν ένα παιχνίδι εκμεταλλεύεται το directx11 τότε μπορεί στα XP να μην έχει κάποια εφέ.

Ποιος ο λόγος να έχεις XP;

ffs, λειτουργικό 10 χρονών, ξεκολλάτε.

Γιατί δεν έχουμε όλοι μας την άνεση να πάρουμε σούπερ-ντούπερ gaming pc....

Δημοσ.

Ο μόνος εμφανείς λόγος για να το λένε αυτό τα παιχνίδια είναι ότι τα 7 έχουν DirectX11 ενώ τα XP «μόνο» DirectX9,οπότε εάν ένα παιχνίδι εκμεταλλεύεται το directx11 τότε μπορεί στα XP να μην έχει κάποια εφέ.

Είναι μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε directx 9 και 10 και directx 10 και 11?

Δημοσ.

Δες εδω http://www.overclock.net/t/597046/dx11-vs-dx10-vs-dx-9-pics και θα καταλαβεις

οι διαφορες ειναι αρκετες στο θεμα των γραφικων

Αλλά:

It should be noted that tessellation probably won't be used to such an extent in a real-world game.

Όλες οι διαφορές που βλέπεις είναι λόγω tessellation. Έχω την εντύπωση πως όντως δεν χρησιμοποιείται ευρέως, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Για μένα ο κυριότερος λόγος ύπαρξης των XP είναι ότι κάποια λίγο παλιότερα παιχνίδια δεν υποστηρίζονται ή δεν δεν υποστηρίζονται ικανοποιητικά σε Vista/7.

Δημοσ.

Αλλά:

Όλες οι διαφορές που βλέπεις είναι λόγω tessellation. Έχω την εντύπωση πως όντως δεν χρησιμοποιείται ευρέως, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Για μένα ο κυριότερος λόγος ύπαρξης των XP είναι ότι κάποια λίγο παλιότερα παιχνίδια δεν υποστηρίζονται ή δεν δεν υποστηρίζονται ικανοποιητικά σε Vista/7.

Βασικά τα Directx 9 και 10 μου φαίνονται σχεδόν ίδια. Το 11 είναι αρκετά μπροστά. Το tessellation τι είναι?

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να έχεις XP;

ffs, λειτουργικό 10 χρονών, ξεκολλάτε.

Γιατί τα καινούργια λειτουργικά της Microsoft κοστίζουν;

Καλό είναι να μην θεωρούνται κάποια πράγματα δεδομένα..

Δημοσ.

Βασικά τα Directx 9 και 10 μου φαίνονται σχεδόν ίδια. Το 11 είναι αρκετά μπροστά. Το tessellation τι είναι?

Λόγω του tessellation φαίνονται οι πέτρες σε έδαφος/τοίχους, τα κεραμιδιά και άλλες επιφάνειες ανάγλυφες στις εικόνες από dx11.

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι σούπερ-ντούπερ PC για να τα τρέξεις, σε αντίθεση με τα Vista.

Γιατί τα καινούργια λειτουργικά της Microsoft κοστίζουν;

Καλό είναι να μην θεωρούνται κάποια πράγματα δεδομένα..

Λες και η πλειοψηφία των χρηστών τα έχει αυθεντικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...