Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωστο λαμογιο που πειθει αφελεις επιδοξους αγοραστες μοντερνων σμαρτφοουνς και κινητων στην μιση τιμη, κυκλοφορει και συνεχιζει ανενοχλητος τις απατες του.

Η μεθοδος γνωστη πλεον. Κανει τον αξιολογο πωλητη και ζηταει προκαταβολικα καταθεση. Μετα φυσικα μην τον ειδατε....

Τα χαρακτηριστικα του γνωστα. Εχει ηδη εγγραφει τις δυο τελευταιες βδομαδες σε 2-3 φορουμ/σαιτ και δαγκωνει ανελεητα οποιον βρεθει στον δρομο του.

Προσοχη λοιπον.

Δημοσ.

για αυτο παντα καταθεση μονο σε πωλητες με πολλες αξιολογησεις και παντα what is too good to be true probably isnt ,αλλα οπως το βλεπω πρεπει να υπαρχει καποιο οριο για ποστ πχ 50 συμμετοχες στο forum κλπ ...

Δημοσ.

Πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος για να δώσει προκαταβολή σε κάποιον που δεν γνωρίζει και δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του..!?!? ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ρε παιδιά..! Μην είστε τόσο αφελείς..! Κυκλοφορούν ΠΟΛΛΟΙ επιτείδιοι...!

Και ειδικά αυτές οι αγγελίες που είναι κάτι κινητάρες(και όχι μόνο) σε κάτι σκοτωμένες τιμές κάνουν ΜΠΑΜ ότι είναι ψεύτικες...! Και όπως ανέφεραν και οι παραπάνω ΠΑΝΤΑ να κοιτάτε τις αξιολογήσεις του "πωλητή"...Πχ αν έχει 2 ή 3 με 5 αστεράκια δεν είναι και πολύ ασφαλές γιατί ο επιτείδιος μπορεί πολύ εύκολα να φτιάξει 3-4 ψεύτικα accounts και να αξιολογεί τις δικές του ψεύτικες αγγελίες-μαϊμού...! Γι'αυτό πάντα να ρίχνετε και μια ματιά στα άτομα που κάνουν τις αξιολογήσεις γιατί αν έχουν 1-2 posts και κάνουν αξιολόγηση σε αγγελία είναι ύποπτο....

Δημοσ.

οταν δινεται προκαταβολη λογικα σας δινει αριθμο λογαριασμου.απο τον αριθμο λογαριασμου μπορειτε να βρειτε ευκολα ποιος ειναι

Δημοσ.

Πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος για να δώσει προκαταβολή σε κάποιον που δεν γνωρίζει και δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του..!?!? ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ρε παιδιά..! Μην είστε τόσο αφελείς..! Κυκλοφορούν ΠΟΛΛΟΙ επιτείδιοι...!

Και ειδικά αυτές οι αγγελίες που είναι κάτι κινητάρες(και όχι μόνο) σε κάτι σκοτωμένες τιμές κάνουν ΜΠΑΜ ότι είναι ψεύτικες...! Και όπως ανέφεραν και οι παραπάνω ΠΑΝΤΑ να κοιτάτε τις αξιολογήσεις του "πωλητή"...Πχ αν έχει 2 ή 3 με 5 αστεράκια δεν είναι και πολύ ασφαλές γιατί ο επιτείδιος μπορεί πολύ εύκολα να φτιάξει 3-4 ψεύτικα accounts και να αξιολογεί τις δικές του ψεύτικες αγγελίες-μαϊμού...! Γι'αυτό πάντα να ρίχνετε και μια ματιά στα άτομα που κάνουν τις αξιολογήσεις γιατί αν έχουν 1-2 posts και κάνουν αξιολόγηση σε αγγελία είναι ύποπτο....

Καποτε στο φλημαρκετ ειχε γραφτει καποιος ντεμινιο με 42 αξιολογησεις!!!

που ηταν ολες μαιμου!!!!! :mrgreen:

Δημοσ.

οταν δινεται προκαταβολη λογικα σας δινει αριθμο λογαριασμου.απο τον αριθμο λογαριασμου μπορειτε να βρειτε ευκολα ποιος ειναι

Ζηταει ολο το ποσον. Εκτος αυτου μαθαινης τ ονομα του εφοσον δωσης τα λεφτα. Γνωριζουν πολλοι πλεον τ ονομα του αλλα ειναι ηδη αργα.

Την προηγουμενη βδομαδα μου ηρθαν πμ μεσω σαιτ που ειμαι γραμμενος απο 3 διαφορετικα θυματα!!!!!

200 ευρω ταριφα συνηθως.

Ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα.

Γι αυτο ανοιξα το θεμα.

Μπας και γλυτωσει κανας ταλαιπωρος.

Αν και φερουν ευθυνη και αυτοι.

Δημοσ.

Κάνας νιγηριανός θα ναι.

Με μια μπανάνα πιστεύω θα στρώσει.

Γ@μώ την εξυπνάδα μας γ@μω.

Δημοσ.

χερι με χερι ουτε αντικαταβολη!!!

να προσεχετε παιδια :shifty:

Η αντικαταβολή δεν έχει κίνδυνο αν ανοίξεις το δέμα και το ελέγξεις πριν το πληρώσεις!

Δημοσ.

Μπα? Σε ποιο υποκαταστημα ελτα στο επιτρεπουν αυτο?

Σε οσα εχω ρωτησει στην αθηνα απλως γελαγαν!

Εχω παραλαβει πετρα σε κουτι νοκια απο θεσσαλονικη και ανοιγοντας το μπροστα τους μαλιστα.

Δημοσ.

Μπα? Σε ποιο υποκαταστημα ελτα στο επιτρεπουν αυτο?

Σε οσα εχω ρωτησει στην αθηνα απλως γελαγαν!

Εχω παραλαβει πετρα σε κουτι νοκια απο θεσσαλονικη και ανοιγοντας το μπροστα τους μαλιστα.

άουτς..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...