Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link Laptop:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902591

Καλησπέρα ο παραπάνω υπολογιστής έχει λειτουργικό σύστημα Linux, Δέχεται windows αν θελήσω να αλλάξω αργότερα λειτουργικό σύστημα?

Μπορεί να με βοήθησε κάποιος αν ξέρει!!!

Ευχαριστώ.

Στην ιστοσελίδα της acer ( http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers ) έχει τους drivers και addons για τα 7.

Δημοσ.

Στην ιστοσελίδα της acer ( http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers ) έχει τους drivers και addons για τα 7.

Αν κατάλαβα καλά δέχεται τα 7 όχι Vista η xp?

Θα πρέπει πρώτα να κάνω εγκατάσταση τα 7 και μετά να μπω στην σελίδα που μου έδηξες για να κατεβάσω τους ποιο πρόσφατος drivers και μετά είναι έτοιμος?

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά δέχεται τα 7 όχι Vista η xp?

Σωστά

Θα πρέπει πρώτα να κάνω εγκατάσταση τα 7 και μετά να μπω στην σελίδα που μου έδηξες για να κατεβάσω τους ποιο πρόσφατος drivers και μετά είναι έτοιμος?

Θα μπείς ΠΡΩΤΑ στη σελίδα που σου έδωσα, θα δεις ποια έκδοση των windows 7 υποστηρίζει, θα διαλέξεις αυτή που σε βολεύει, θα κατεβάσεις τους αντίστοιχους drivers και θα τους βάλεις σε ενα στικάκι. ΜΕΤΑ θα προμηθευτείς τα windows, θα κάνεις την εγκατασταση και οταν σου ζητήσει θα δώσεις τους drivers.

Πριν σβήσεις τα windows, φτιάξε τα recovery DVDs για το Linux

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο που θα χρειαζόσουν τα recovery dvds των windows. Στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά ή στην περίπτωση θες να βάλεις πίσω το αρχικό λειτουργικό, έχεις έτοιμο και στρωμένο λειτουργικό που παίζει. Αν όμως πιάνουν τα χέρια σου, γνωρίζεις να αντιμετωπίζεις προβλήματα εγκαταστάσεων και είσαι σίγουρος οτι δεν σου αρέσει η διανομη linux που φορά, τοτε εννοείται οτι δεν τα χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο που θα χρειαζόσουν τα recovery dvds των windows. Στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά ή στην περίπτωση θες να βάλεις πίσω το αρχικό λειτουργικό, έχεις έτοιμο και στρωμένο λειτουργικό που παίζει. Αν όμως πιάνουν τα χέρια σου, γνωρίζεις να αντιμετωπίζεις προβλήματα εγκαταστάσεων και είσαι σίγουρος οτι δεν σου αρέσει η διανομη linux που φορά, τοτε εννοείται οτι δεν τα χρειάζεσαι.

Βασικά τα linux δεν τα θέλω καθόλου αυτό που με ενδιαφέρει είναι μια εγκατάσταση οποιονδήποτε windows από τα 7.

Κάτι τελευταίο

ACER ASPIRE 5755-2674G75MNKS

Στην σελίδα της acer είναι το μοντέλο ASPIRE 5755 στην αναζήτηση?

Δημοσ.

καλημερα!πηρα το ιδιο netbook και ειμαι ευχαρηστημενος μεχρι τωρα με το λειτουργικο του.αλλα εχω τα εξης προβληματα.

α.δεν ξερω πως να προσθεσω ελληνικα στο πληκτρολογιο.

β.ψαχνω ενα torrent client για mee go

γ.ψαχνω codec για να μπορει να παιζει ξεχωριστους υποτιτλους με την ταινια.μπορει κανεις να με βοηθησει?ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...