Προς το περιεχόμενο

note book

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,θα ήθελα να μάθω αν είναι δυνατό τι μπορώ να κάνω σχετικά με ένα note book που έχω.

Χρησιμοποιεί για λειτουργικό τα windows xp home edition, έχω ακούσει ότι σε λίγο καιρό η microsoft θα σταματήσει να παρέχει ενημέρωσης και έτσι σκέφτομαι να αλλάξω λειτουργικό, τα περισσότερα λειτουργικά είναι βαρεία, τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να έχω τα ίδια; Έχω άλλες επιλογές; τα χαρακτηριστικά του note booke είναι:

intel®Atom

CPU N270 @1.60GHZ

1.32 GHZ O.99 GB RAM

Δημοσ.

soldernake1, θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα Windows XP, κάνουν μια χαρά για το notebook σου.

Έχω notebook με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και δουλεύει τέλεια με τα Windows XP SP3 full ενημερωμένο.

Γενικά χρησιμοποιώ λειτουργικά της Microsoft λόγο της μεγάλης ποικιλίας & συμβατότητας προγραμμάτων πάντα αλλίως έχεις και άλλες εναλλακτικές όπως linux based λειτουργικά { Ubuntu, openSUSE } και άλλα πολλά που τρέχουν επίσης καλά σε notebooks. Έχουν πολλές διαφορές με τα Windows, έτσι θέλει λιγάκι να τα ψάξεις για να προσαρμοστείς. ^_^

Δημοσ.

εχω notebook και windows 7 στα προτεινω πανε σφαιρα δν τωνε κολλημα κ τα 8 που εχει ενας φιλος μου μια χαρα του ειναι στο netbook

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι βαζετε 8 και 7 σε netbook που εχουνε 1gb ram και cpu atom....αλλο να λειτουργουνε..και αλλο να λειτουργουνε με ανεβασμενη την χρηση της cpu...μονο για xp ειναι το συγκεκριμενο netbook..αλλιως μια διανομη linux με καποιο ελαφρυ περιβαλλον και εισαι οκ..κανε αυτο που σου ειπε ο hijack3rr και αστα τα 7 και τα 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...