karapro Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 λοιπον,εχω ενσωματωσει με το aviaddxsubs υποτιτλους σε μια ταινια το βαζω να παιξει και με το vlc και με το divx player και οι υποτιτλοι δεν εμφανιζονται!ομως εχω διαωασει οτι πρεπει να τους ενεργοποιησουμε ομως δεν ξερω που ειναι οι συγκεκριμενες ρυθμησεις!μετα σκεφτηκα οτι εχω επισης διαβασει οτι αμα το αντιγραψω σε dvd και το βαλω στο dvd player και πατωντας το κουμπι του τηλεκοντρολ που λεει subtitles θα τους εμφανιζει!τα εκανα ολα αυτα αλλα και παλι δεν εμφανιζονται!τι να κανω?δεν μπορω να βρω λυση...!!!
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αν βλέπεις τις ταινίες με το vlc δεν χρειάζεται να ενσωματώσεις υπότιτλους. Μια μετονομασία ώστε να είναι ακριβώς ίδιο το όνομα του αρχείου srt με το όνομα του αρχείου βίντεο (με διαφορετική κατάληξη εννοείτε) φτάνει. Το aviaddxsubs ενσωματώνει με τους υπότιτλους σαν xsubs που είναι της divx (εταιρεία είναι). Δεν υποστηρίζεται από όλες τις συσκευές, θα πρέπει να έχει την στάμπα divx το dvd player μπροστά για να το υποστηρίζει. Το άλλο που λες για το dvd εξήγησε τι εννοείς. Να το γράψεις σαν divx ή να το μετατρέψεις σε dvd video;
TheELF Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 να το γραψω σαν dvix Αν βλέπεις τις ταινίες με το vlc δεν χρειάζεται να ενσωματώσεις υπότιτλους. Μια μετονομασία ώστε να είναι ακριβώς ίδιο το όνομα του αρχείου srt με το όνομα του αρχείου βίντεο (με διαφορετική κατάληξη εννοείτε) φτάνει. Το aviaddxsubs ενσωματώνει με τους υπότιτλους σαν xsubs που είναι της divx (εταιρεία είναι). Δεν υποστηρίζεται από όλες τις συσκευές, θα πρέπει να έχει την στάμπα divx το dvd player μπροστά για να το υποστηρίζει. Το άλλο που λες για το dvd εξήγησε τι εννοείς. Να το γράψεις σαν divx ή να το μετατρέψεις σε dvd video;
karapro Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ε και πως μπορω να βλεπω ταινιες με υποτιτλους?αντιγραφοντας τα εγω σε dvd
TheELF Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Με το DvdFlick, οδηγός εδώ σου τα λέει με μεγάλη λεπτομέρεια.
jimarass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά δοκίμασα νια φτιάξω υποτίτλους με το Subtitle Workshop, άλλαξα τη γλώσσα σε Ελληνικά για να μη φαίνονται γαιδουράκια και όταν το ενσωμάτωσα με το vrtualdub, οι υπότιτλοι φαίνονται σαν γαιδουράκια. Τις φταίει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα