Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 H LG ήθελε να δεί αν ταιριάζει το slide με το αίμα του Travis, γιατί τα συγκεκριμένα slides είχαν την εντύπωση ότι τα έπαιρνε μόνο ο Stg. James Doakes ( ο και καλά serial killer ) από τα θύματα του, αλλά εφόσον είναι νεκρός πλέον η LG βρίσκει το δίκιο της αφού είχε αμφιβολίες ότι ήταν αυτός ο serial killer. Αυτο το κατάλαβα. Και ήταν η απάντηση που πήρε από το τηλεφώνημα. Δεν κατάλαβα γιατι ήθελε την κούτα με τα slides του Doakes (τέλος πάντων των slides που καταλογίστηκαν στον Doakes). Τί εξυπηρετούσε εκείνη η σκηνη που έβαλε τα slides πλάι πλάι;
speedy23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εγω καταλαβα οτι ηθελε να ελεγξει το μεγεθος τους αν ειναι ιδιο.Αφου ειναι ιδιο,καταλαβαινει πια οτι κατι αλλο παιζει. 1
Kasrith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δυσκολεύεται ο Dex φέτος πολύ σαν χαρακτήρας, και μαρέσει. Η σεζόν είναι γεμάτι επίσης επειδή έχουν 3 πεδία στα οποία γίνεται (η θα γίνει) μάχη... Συμφωνώ και εγώ ότι ακόμα και ο ίδιος ο Hall είναι ποιο αναζωογονημένος φέτος. Εντάξει ξενέρωσα στο τέλος περίμενα να γίνει Robin η Ντεμπρα Έτσι πως το σκέφτηκα εγώ βλέποντας το σήμερα, Την σχέση Dex+Deb την δυναμόνουν επίτηδες. Περίμενα να της πει για τον Lewis και να βρουν τρόπο μαζί να τον ξεφορτωθούν, η τέλος πάντων να τον βγάλουν απο το σπίτι (αλήθεια, άφησαν τον Harrison στο σπίτι του Dex με την νταντά και κανείς δεν λέει τίποτα ότι πάει και κοιμάται στην αδερφή του?!) Αφου δεν έγινε όμως αυτό, κόβω φέτος να πηγαίνει Miami PD vs Titus Pullo Dexter vs Lewisκαι προς το τέλος, σαν clifhanger για του χρόνου LG και FBI vs Dex και Lt. Deb aka Robin
Kasrith Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Α και δεν ξέρω εαν πρόσεξε κανείς, αλλα την δεύτερη φορά που βρίσκει ο Dex τον φυλακισμένο και τα λενε, το παγωτό που κρατάει ο τύπος ειναι διαφορετικό σε ΚΑΘΕ πλάνο. Ήταν τόσο σπαστικό που είχα λυθεί στα γέλια 4
mindtrapper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ...(αλήθεια, άφησαν τον Harrison στο σπίτι του Dex με την νταντά και κανείς δεν λέει τίποτα ότι πάει και κοιμάται στην αδερφή του?!)... Η οποία νταντά έχει σε μόνιμη φάση τον γκόμενο μέσα σε ξένο σπίτι και κυκλοφορεί και σαν το ξέκωλο όλη την ώρα. Αυτοί θα πηδιούνται μπροστά στον Harrison. Βέβαια όταν λείπει ο μπαμπάς του παιδιού 23 ώρες τη μέρα κάπως πρέπει να ζήσει και η λατίνα τη ζωή της...
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δε θυμάμαι ακριβώς το καθεστώς με τη νταντά - αδελφή του Batista. Ζει στο διπλανό, ή στο διαμέρισμα του Dex ή ρίξανε τοίχο και τα ενώσανε;
Speculoos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εγω καταλαβα οτι ηθελε να ελεγξει το μεγεθος τους αν ειναι ιδιο.Αφου ειναι ιδιο,καταλαβαινει πια οτι κατι αλλο παιζει. Λίγο άκυρο μιας και οι αντικειμενοφόροι είναι σχεδόν πάντα και παντού οι ίδιες. 1
timoboll Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πάμε για πολύ καλή season μου θυμίζει την αγωνια τις 2ηs που για μένα ήταν η καλύτερη. Ο κομπιουτεράκιας με νευριάζει αφόρητα άντε να πάρει πούλο, επίσης στην σκηνή με το αμάξι στην αρχή νόμιζα πως έκανε θέατρο στην deb και ότι θα τον είχε σκοτώσει αλλα τελικά fail. 1
Kasrith Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Καθόλου fail κατα την γνώμη μου, Απόσα ξέρουμε και μεις και ο Dexter, δεν έχει σκοτώσει κανέναν ο κομπιουτεράκιας άρα δεν μπορεί ο Dex σύμφωνα με τον κώδικα να τον σκότωνε και να θελε. Ο διάλογος με την Deb νομίζω ήταν πολύ καλός. Το μόνο fail που πήρα εγώ απο το σκηνικό είναι ότι της τάλεγε της Deb ενώ ο άλλος ήταν μέσα. Δηλαδή εαν άκουγε ότι είναι μπλεγμένη η αδερφή του και όλας και γνωρίζει γιαυτόν θα του χε κάνει την ζωή μαρτύριο. Καμία προφύλαξη πια. 2
timoboll Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πόσο αφόρητα σέξυ είναι η ντεμπ? Έχουμε και την Εριέτα στο Fringe.... Αυτή δεν είναι τηλεοπτική σεζόν, non stop fap είναι αγαμίες or what?και αφόρητα sexy κιόλας 1
speedy23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Λίγο άκυρο μιας και οι αντικειμενοφόροι είναι σχεδόν πάντα και παντού οι ίδιες. Eχεις αλλη εξηγηση?Μοιρασε την με μας. Ολα αυτα παιζει να μην εχουν σημασια και απλα να το εκανε ετσι η Λαγκουερτα.Απλα πλαι πλαι δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
patrickdrd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 αγαμίες or what? και αφόρητα sexy κιόλας ελα ντε :-D οχι και σεξυ ρε φιλε η deb, α ρε ριτα που εισαι; εγω αν ειχα να διαλεξω μην σου πω θα προτιμουσα να πηγαινα με την lg παρα με την ντεμπ 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ελα ντε :-D οχι και σεξυ ρε φιλε η deb, α ρε ριτα που εισαι; εγω αν ειχα να διαλεξω μην σου πω θα προτιμουσα να πηγαινα με την lg παρα με την ντεμπ φυσικα!! αυτο ελειπε, βασικα εγω πηγαινα ανετα με την λαγκουερτα,με την ντεμπ ουτε να μου τον δει,εχει τα χειροτερα ποδια που εχω δει σε γυναικα,αβυζι,φατσα προς το ασχημη,το μονο θετικο ειναι οτι εχει ωραια κοιλια.. ενω η αλλη εχει και κ**αρα και βυζαρα και προστοιχοφατσα.ακρως γαμ**μη απολες οσες παιζουν τωρα ομως η αδερφη του batista ειναι για πολυ.. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μη ξεχνάμε και το... entry της επόμενης εβδομάδας. Όσοι τέλος πάντων το πληροφορηθήκαμε. 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 αυτο ηθελα να το γραψω κι εγω, αλλα το απεφυγα τεχνηεντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα