benign Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ειμαι πολυ υπερ στο τελος να εχουμε showdown με Ντεμπ που να τον σκοτωνει ενω αυτος να της το "επιτρεπει", δλδ ενω αυτος ειναι το τερας και η Ντεπ η νορμαλ, στο τελος αυτη να σκοτωσει τον αδελφο της (που τον θελει και γκομενο) και οχι το αναποδο Για τον Χαρισον Την προηγουμενη σεζον τον εξανθρωπισανε ως πατερα. Δεν ξερω μηπως φετος θελανε επιτηδες να δειξουν πως οταν χτυπαει αδρεναλινη παραμενει ενα τερας Εμενα σαν τελος μου αρεσει: Ενω τα δυο αδερφια το παλευουνε να ξεπεραστει το προβλημα,καποια στιγμη αποφασιζει η Deb να τον καταδωσει,και εκεινος αναγκαζεται να την σκοτωσει.
Kasrith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ναι οκ την κοίταξε αλλά ξέρω γω αν ήταν να την κοπανήσω εγώ θα έλεγα ξέρω γω στην Τζέιμι πρόσεχέ τον...κάνε κάτι...όχι κοιτάω ττην φωτογραφία και λέω από μέσα μου "Αχ ρε Χάρισον...οκ τα πάμε". Ισχύει αυτό για το αεροδρόμιο...ούτε καν κάμερες κοίταγε αν υπάρχουν ούτε τίποτα. Για τον Χάρισον δεν μου φαίνεται παράξενο καθόλου ότι τον άφησε έτσι. Όταν παίρνεις διαβατήρια και λεφτά και είσαι έτοιμος να την σκάσεις, δεν κάθεσαι να πεις την νταντά να προσέχει το παιδί. Ας έλεγε στην Ντεμπ να τον πρόσεχε δλδ και ότι την κάνει για Μπαχάμες... Εκείνη την στιγμή θες να φύγεις χωρίς να σε πάρουν πρέφα. Η Τζέιμι θα αισθανόταν πολύ περίεργα με την όλη φάση και ίσως να το λεγε και στην Ντεμπ. Έτσι θα τον πιάναν σε αεροδρόμιο/λιμάνι κτλ... Ο σκοπός σου (ειδικά για εναν Ντεξ ο οποιός όλη του την ζωή την έχει στήσει πάνω σε έναν κώδικα και απότι φαίνεται και απο την βαλίτσα με τα διαβατήρια είχε πάντα έξοδο κινδύνου) εκεί είναι να εξαφανιστείς πριν σε πάρουν πρέφα και σε ψάχνουν. Καλώς η κακώς, ο μικρός μένει στην απέξω. Εννοείται ότι ακριβώς επειδή υπάρχουν οι Ντεμπ, Τζέιμι κτλ πως θα βρουν για τον Χάριστον σπίτι και δεν θα μείνει ξέμπαρκος.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εμενα σαν τελος μου αρεσει: Ενω τα δυο αδερφια το παλευουνε να ξεπεραστει το προβλημα,καποια στιγμη αποφασιζει η Deb να τον καταδωσει,και εκεινος αναγκαζεται να την σκοτωσει. μουφα μου μοιαζει εμενα ενα τετοιο τελος,και επισης ο ντεξτερ δεν προκειτε να σκοτωσει ποτε την ντεμπρα και νομιζω πως ειναι εμφανες απο το τελευταιο επεισοδιο..ουτε καν το σκεφτηκε. 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ξεκίνησα ένα post, αλλά το μετάνιωσα. Ήθελα να κάνω μια αντιπαράθεση με το Breaking Bad, δεδομένης της συγκεκριμένης εξέλιξης στο Dexter, αλλά κατέληξα να μπαίνω σε επικίνδυνη περιοχή με spoilers για το Br. Bad, οπότε μάλλον δεν θα λειτουργούσε καλά στο παρόν thread κάτι τέτοιο. Επίσης, θα είχε περισσότερο νόημα μετά από κάποια επεισόδια ή προς το τέλος της season όταν θα έχουμε καλύτερη ιδέα για το πώς θα χειριστούν τη βασική πλοκή φέτος στο Dexter.
veider Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μόλις είδα το 1ο επεισόδιο της σεζόν. Απλά τέλειο!!!!!! Πριν είχα δει το 1ο του Supernatural και ξενερωσα τελειως........................... Αν συνεχίσει όπως ξεκίνησε και δεν λαλακισούν τότε θα μιλάμε για την κορυφαία σεζον κατ εμε
Kasrith Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αν συνεχίσει όπως ξεκίνησε και δεν λαλακισούν τότε θα μιλάμε για την κορυφαία σεζον κατ εμε Καθήστε ρε σεις, πως βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα απο 50 λεπτά?! Η σειρά έχει βγάλει σεζονάρες, βλέπε 1-2-4 και απο ένα επ θα τα γκρεμίσουμε όλα? Να μου πεις έχουν περάσει και 7 χρόνια, ποιος τα θυμάται αλλα περιμέντε να φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι την μέση της σεζόν (όπου και η περσινή 'καλή' πήρε την κατήφορο) και βλέπουμε! Εδώ ο άλλος πήγε απο το τραίλερ να το βγάλει απ της καλύτερες σεζόν
nikos21aek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει ξενέρωσα στο τέλος περίμενα να γίνει Robin η Ντεμπρα αν και σαν αγαπημένη μου χαρακτήρας στη σειρά θέλω πολύ να τον σκοτώσει αυτή στο τέλος και πρίν τον σκοτώσει να του σκάσει ένα μπουκέτο σαν αυτό που έριξε σε αυτό το επ. αλλά προβλέπεται πολύ καλή σεζόν. Και είμαστε ήδη στο 2/2 να θέλω να δω το επόμενο όπως και δήποτε. Είδα αυτή τη φορά τις σκηνές του επόμενου επεισοδίου στο τέλος και δεν μπορώ να περιμένωωωωω! Μου άρεσε ο κακός γενικά. Αδίστακτος και ψαγμένος στο έγκλημα. Θα είναι πολύ δύσκολος εχθρός. Ο οποίος παρεπιπτώντως έχει επιχειρήσεις σωστές. Με λίγα λόγια θα είναι γεμάτη (.Y.) η σεζόν οπότε καλά πάμε. Χρειαζόταν λίγη ποιότητα. 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μου αρέσει που κρατάνε σχεδόν στο περιθώριο την υπόθεση με το Ρώσο. Για την ώρα την βρίσκω πολύ αδιάφορη. Η LG κινείται αργα (και η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα γιατί ήθελε να συγκρίνει πλάι πλάι τα slides, τί αποδεικνύει αυτό; ) και τυπικά για τον χαρακτήρα της κυνηγάει την παλιά της θέση (ή κάτι καλύτερο). Έχει ενδιαφέρον, αλλά το σενάριο για την ώρα την αντιμετωπίζει μάλλον ως το Gollum της ιστορίας. Ο Lewis είναι απολαυστικός για ένα και μόνο λόγο. Ότι ακόμα δεν φαίνεται να έχουν ιδέα τί να τον κάνουν - και ο Dexter δεν μπορεί να τον σκοτώσει εκτός και αν τον μετατρέψουν απότομα σε παρανοϊκό εγκληματία - οπότε είτε θα προκύψει κάποια πολυ καλή/απροσδόκητη ιδέα, είτε θα γελάσουμε πάλι με το πώς θα το συμμαζέψουν. Σε αυτό το επεισόδιο ο Hall ειχε πολύ καλό υλικό και ερμηνεία. Όσο εξομολογείται στην Deb και βάζει τα πράγματα σε μια σειρά -όσο μπορεί- ή όταν περιγράφει πώς του έρχεται η ορμή για ένα kill, είναι στις καλύτερές του, και δείχνει να κάνει κάτι που δεν τον έχουμε δει να κάνει συχνά στη σειρά (αυτή η διαρκής προσπάθεια να κάνει την Deb να καταλάβει, και η κατάρριψή κάθε απόπειρας από την Deb είναι απολαυστική). Πολύ καλό επεισόδιο. Γενικά μάλλον είμαι επηρεασμένος και από το ότι έχουμε να δούμε σοβαρή προσπάθεια από το σενάριο να πάει σε κάτι ενδιαφέρον και να το εξερευνήσει ουσιαστικά εδώ και δύο season. Μακάρι να καταφέρουν να το κρατήσουν παραπάνω σε αυτό το επίπεδο. 1
benign Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Η σειρα εχει αυτη και αλλη μια σεζον και δηλωθηκε οτι εχουν αποφασισει και πως θα ειναι το τελος.Το μονο θεμα ειναι αν θα εχουν την Debb και στην επομενη,προσωπικα το θεωρω δυσκολο.Εχουν ηδη ξεφυγει πολυ απο το βιβλιο παντως.
chill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πόσο αφόρητα σέξυ είναι η ντεμπ? Έχουμε και την Εριέτα στο Fringe.... Αυτή δεν είναι τηλεοπτική σεζόν, non stop fap είναι 4
Whiteyez Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μου αρέσει που κρατάνε σχεδόν στο περιθώριο την υπόθεση με το Ρώσο. Για την ώρα την βρίσκω πολύ αδιάφορη. Η LG κινείται αργα (και η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα γιατί ήθελε να συγκρίνει πλάι πλάι τα slides, τί αποδεικνύει αυτό; ) και τυπικά για τον χαρακτήρα της κυνηγάει την παλιά της θέση (ή κάτι καλύτερο). Έχει ενδιαφέρον, αλλά το σενάριο για την ώρα την αντιμετωπίζει μάλλον ως το Gollum της ιστορίας. Ο Lewis είναι απολαυστικός για ένα και μόνο λόγο. Ότι ακόμα δεν φαίνεται να έχουν ιδέα τί να τον κάνουν - και ο Dexter δεν μπορεί να τον σκοτώσει εκτός και αν τον μετατρέψουν απότομα σε παρανοϊκό εγκληματία - οπότε είτε θα προκύψει κάποια πολυ καλή/απροσδόκητη ιδέα, είτε θα γελάσουμε πάλι με το πώς θα το συμμαζέψουν. Σε αυτό το επεισόδιο ο Hall ειχε πολύ καλό υλικό και ερμηνεία. Όσο εξομολογείται στην Deb και βάζει τα πράγματα σε μια σειρά -όσο μπορεί- ή όταν περιγράφει πώς του έρχεται η ορμή για ένα kill, είναι στις καλύτερές του, και δείχνει να κάνει κάτι που δεν τον έχουμε δει να κάνει συχνά στη σειρά (αυτή η διαρκής προσπάθεια να κάνει την Deb να καταλάβει, και η κατάρριψή κάθε απόπειρας από την Deb είναι απολαυστική). Πολύ καλό επεισόδιο. Γενικά μάλλον είμαι επηρεασμένος και από το ότι έχουμε να δούμε σοβαρή προσπάθεια από το σενάριο να πάει σε κάτι ενδιαφέρον και να το εξερευνήσει ουσιαστικά εδώ και δύο season. Μακάρι να καταφέρουν να το κρατήσουν παραπάνω σε αυτό το επίπεδο. H LG ήθελε να δεί αν ταιριάζει το slide με το αίμα του Travis, γιατί τα συγκεκριμένα slides είχαν την εντύπωση ότι τα έπαιρνε μόνο ο Stg. James Doakes ( ο και καλά serial killer ) από τα θύματα του, αλλά εφόσον είναι νεκρός πλέον η LG βρίσκει το δίκιο της αφού είχε αμφιβολίες ότι ήταν αυτός ο serial killer.
bosei Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ωραία το πάνε με τον Louis...και καλά δεν μπορεί πλέον ο Dexter να τον σκοτώσει λόγω της υπόσχεσης στην Deb. Πρώτη φορά θα δούμε τον Dexter να προσπαθεί να καταστρέφει κάποιον χωρίς να τον σκοτώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα