Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ απλά απορώ, μιας και δεν βρίσκω εύκολο να αφήνω στην άκρη της περσυνές απογοητεύσεις,

Γιατί να χαραμήσουν 2 χρόνια, και να φτάσουν σε σημείο να τις το λέει στο πρώτο και όλας επ. Ευτυχώς που το κανε, δεν λέω το αντίθετο, απλά φαίνεται τώρα πως κατάλαβαν την γκρίνια όλων και γιαυτό τις τάριξε έτσι στεγνά ο Dex στο τέλος

λογικα γιατι δεν ηξεραν ποσες σεζον ακομα θα κρατησει και δεν θελαν να το καψουν σαν εξελιξη

καλη η πρεμιερα με εξελιξεις κλπ αλλα ελπιζω να χουν ενα πλανο γενικο και καλες ιδεες να το συνεχισουν μην εδειξαν απλα μια καλη πρεμιερα για εντυπωσιασμο

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχοντας δει τις τελευταιες δυο σεζον και ζησει την απογοητευση μ'αυτες,το βρηκα απιστευτα refreshing για αρχη και πολλα υποσχομενο.Για να δουμε πως θα συνεχισει και αν βρει τελικα παλι τον δρομο της.

Δημοσ.

Παντως για ενα ειμαι σιγουρος και το δηλωνω και ας διαψευστω.

Η Λατινα αστυνομικος ,η χοντρουλα,θα το φαει το κεφαλι της.

Δημοσ.

Παντως για ενα ειμαι σιγουρος και το δηλωνω και ας διαψευστω.

Η Λατινα αστυνομικος ,η χοντρουλα,θα το φαει το κεφαλι της.

Το ελπιζω!

Καλο 1ο πρωτο επεισοδιο, σε ξαναπιανει ρε παιδι μου η ορεξη να του μοιασεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σας κακοφάνηκε κάπως που ο ντέξτερ είχε μαζί του το βαλιτσάκι έκτακτης περίπτωσης για να την κοπανήσει και δεν του πέρασε στο μυαλό καν ο Χάρισον ξέρω γω...ενώ από τότε που είναι μόνος του χωρίς την Ρίτα πράτει σκεφτόμενος πάντα τον Χάρισον

Δημοσ.

Δεν σας κακοφάνηκε κάπως που ο ντέξτερ είχε μαζί του το βαλιτσάκι έκτακτης περίπτωσης για να την κοπανήσει και δεν του πέρασε στο μυαλό καν ο Χάρισον ξέρω γω...ενώ από τότε που είναι μόνος του χωρίς την Ρίτα πράτει σκεφτόμενος πάντα τον Χάρισον

Βασικά

Όχι μόνο τον σκέφτηκε, αλλα κοίταξε και την φωτογραφία του φεύγοντας. Απλά εκεί χτύπησε φλέβα το survival instinct και λογικό να την κοπανίσει.

Περίεργο θπο τις συνθήκες που δεν εμφανίστηκε ο Harry (right? νομίζω..)

Κουφό ήταν πως στην μετα-9/11 εποχή μας έδειξαν πόσο "άνετα" μπορείς όχι μόνο να κυκλοφορείς ανέμελα σε αεροδρόμιο στις ΗΠΑ, αλλα μπορείς και να την κοπανήσεις με πτώμα...

edit

μας έδειξαν και την κάμερα λολζ

Screenshot2012-10-02at91647PM.png

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά

Όχι μόνο τον σκέφτηκε, αλλα κοίταξε και την φωτογραφία του φεύγοντας. Απλά εκεί χτύπησε φλέβα το survival instinct και λογικό να την κοπανίσει.

Κουφό ήταν πως στην μετα-9/11 εποχή μας έδειξαν πόσο "άνετα" μπορείς όχι μόνο να κυκλοφορείς ανέμελα σε αεροδρόμιο στις ΗΠΑ, αλλα μπορείς και να την κοπανήσεις με πτώμα...

Ναι οκ την κοίταξε αλλά ξέρω γω αν ήταν να την κοπανήσω εγώ θα έλεγα ξέρω γω στην Τζέιμι πρόσεχέ τον...κάνε κάτι...όχι κοιτάω ττην φωτογραφία και λέω από μέσα μου "Αχ ρε Χάρισον...οκ τα πάμε".

Ισχύει αυτό για το αεροδρόμιο...ούτε καν κάμερες κοίταγε αν υπάρχουν ούτε τίποτα.

• Moderators
Δημοσ.

Όντως το αεροδρόμιο ήταν πολύ λάθος/τσαπατσούλικη επιλογή για kill. Από τη μια το δικαιολογούν λέγοντας ότι ο Dexter ήθελε επειγόντως να νιώσει ότι έχει τον έλεγχο, και φαντάζομαι ότι δεν ήθελε ο cop killer να ξεφύγει σε άλλη χώρα. Από την άλλη βάζουν τον Dex να σκέφτεται ότι την πάτησε και αποκαλύφθηκε στην Deb επειδή δεν ακολούθησε τον κώδικά του με τον φρενοβλαβή θρησκόληπτο -ναι, ok εκεί αναφέρεται μεν στο ότι περίμενε άσκοπα και έδωσε 2η ευκαιρία στον φρενοβλαβή, αλλά ο κώδικας δεν ήταν ποτέ "σκότωσε άμεσα και σκέψου μετά τις επιπτώσεις". Και την ίδια στιγμή κάνει απανωτές τσαπατσουλιές στο αεροδρόμιο (και γενικά επιλέγει και κάνει kill μέσα σε πολύ λίγο χρόνο). Ευτυχώς που το υπόλοιπο επεισόδιο ήταν καλό.

Όπως είπα ίσως με ανησυχεί κάπως το ότι δεν μου άρεσε τόσο πολύ το κομμάτι του Dexter σε αυτό το επεισόδιο (εκτός από το σημείο που κατσαδιάζει το geek), όσο της Deb.

Δημοσ.

για τα πρωτα 10 λεπτα περιπου ενοιωθα τεραστια απογοητευση και πιστευα οτι βαδιζουμε στον ιδιο δρομο χαζομαρας με τις προηγουμενες σεζον.

ψεματα, χαζομαρες, δικαιολογιες, μπαλωματα.....μια ντεμπ να καταπινει αυτα που βλεπει.... Οσω αρχιζε η ντεμπ να ειναι σε αναμενα καρβουνα και να ψαχουλευει, τοσο αποκτουσε ενδιαφερον και σε προετοιμαζε για την μεγαλη ανακαλυψη, οτι ο ντεξ ειναι σιριαλ κιλερ....καπου μετα απο 8-9 επεισοδεια συνδυασμενα με αρλουμπες, ερευνες, νεες δικαιολογιες, σεναριακες χαζομαρες , αλλα και σασπενς για την μεγαλη σκηνη. Και ξαφνικα κανουν το γαματο και σε ποιανουν αδιαβαστο. Η ντεμπ τα μαθαινει ολα, ο ντεξ το αποδεχεται και περνει μια μεγαλη ανασα ανακουφισης. Φοβερη σκηνη. Τωρα το μονο που μενει, ειναι να δουμε πως θα το διαχειριστουν, διοτι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι δεν θα γυρισουμε σε χαζοσεναρια, οπως προσφατα. Αλλα ειναι μια πολυ καλη αρχη σε ψηλά επιπεδα οπως στους πρωτους κυκλους. Και μην ξεχνατε οτι το ντεξ δεν κανει κατι αντιστοιχο πρωτη φορα. Τον ice truck killer τον ειχε αποκαλυψει περιπου απο τα μισα της σεζον, κατι που και τοτε εμοιαζε ανατρεπτικο και φοβερα τολμηρο. Και καταφερε να διατηρησει το ενδιαφερον στα υψη, διοτι ειχαν σαν ατου στα χερια τους την σχεση του ντεξ με τον ice truck killer (αδερφος του). Σε αυτη την σεζον φανταζομαι μεγαλο ρολο θα παιξει η μαρια, που θα μαθει και αυτη για τον ντεξτερ και επισης θελει να καθαρισει το ονομα του ντοουκς που ηταν γκομενος της. Οι ρωσοι θα ειναι ενα κολπακι για να τρεχει η σεζον με κατι στο πλαι, δεν νομιζω οτι αυτοι θα ειναι το κεντρικο στορυ. Απλα θα παρεχουν ενα εξτρα κυνηγητο και μερικους φονους για να κρατιετε σε φορμα ο ντεξ.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι πολυ υπερ

στο τελος να εχουμε showdown με Ντεμπ που να τον σκοτωνει ενω αυτος να της το "επιτρεπει", δλδ ενω αυτος ειναι το τερας και η Ντεπ η νορμαλ, στο τελος αυτη να σκοτωσει τον αδελφο της (που τον θελει και γκομενο) και οχι το αναποδο

Για τον Χαρισον

Την προηγουμενη σεζον τον εξανθρωπισανε ως πατερα. Δεν ξερω μηπως φετος θελανε επιτηδες να δειξουν πως οταν χτυπαει αδρεναλινη παραμενει ενα τερας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Και την ίδια στιγμή κάνει απανωτές

τσαπατσουλιές στο αεροδρόμιο (και γενικά επιλέγει και κάνει kill μέσα σε πολύ λίγο χρόνο)..

Και το δικαιολογεί με κάτι αίματα που βρήκε σε ένα πουκάμισο... Άσε που βρίσκει τον τύπο απο τον υπολογιστεί στο ξενοδοχείο, έλεος

Επεξ/σία από Kasrith

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...