Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί πράγματι να δείξουν ένα "ηρωϊκό" τέλος, αλλά δύσκολο το βλέπω οι σεναριογράφοι να γράψουν ότι θα τον φάει προσωπικά η Debra. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια.

Μεταξύ μας, 8 κύκλοι είναι πολλοί για μια τέτοια σειρά. Φυσιολογικό είναι κάπου η υπόθεση να ξεχειλώνει ή να κάνει κοιλιά.

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιος δεν στεναχωρηθηκε οταν πεθανε ο michael scofield στο prison break εστω και με τετοιο τροπο; κατι παρομοιο θελω να δειξει

Κανείς, γιατί περιμέναμε να τελειώσει κάπου 2.5 χρόνια...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε λες να το σώσουν στις καθυστερήσεις του έξτρα χρόνου? Φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε στην 5η.... Δεν περίμενα με τίποτα να το πω, αλλα ανυπομωνώ.

Δημοσ.

Ρε κυριολεκτικά μου σηκώθηκε η τρίχα...όχι απλά δείχνουν να σώζουν το περσινό χάλι αλλά φαίνεται να είναι και από τις καλύτερες σαιζόν...

Δημοσ.

Ρε κυριολεκτικά μου σηκώθηκε η τρίχα...όχι απλά δείχνουν να σώζουν το περσινό χάλι αλλά φαίνεται να είναι και από τις καλύτερες σαιζόν...

Κάτσε ντε, μην βγάζεις τέτοια συμπεράσματα απο ένα τραιλερ

Δημοσ.

Κάτσε ντε, μην βγάζεις τέτοια συμπεράσματα απο ένα τραιλερ

ναι οκ υπερβάλω λίγο αλλά εσένα δεν σου φάνηκε πολλά υποσχόμενη η νέα σαιζόν ?

• Like 1
Δημοσ.
αλλαξαν κατι; μου φαινεται καπως darker απο τις αλλες σεζον

Ναι' date=' βάλανε μαύρο φοντο στο τελος εκεί που λέει Dexter :P

Χωρίς πλάκα, ίσως να άκουσαν τα παράπονα του κόσμου και είπαν να κάνουν κάτι. Ποιος ξέρει

Sent from my HTC Sensation 4G

ναι οκ υπερβάλω λίγο αλλά εσένα δεν σου φάνηκε πολλά υποσχόμενη η νέα σαιζόν ?

Ναι, αλλά δεν μπορώ να ξέρω από 2 λεπτά. Και τα περυσινά τρέιλερ έδειχναν πολλά

Δημοσ.

Ναι, βάλανε μαύρο φοντο στο τελος εκεί που λέει Dexter :P

Χωρίς πλάκα, ίσως να άκουσαν τα παράπονα του κόσμου και είπαν να κάνουν κάτι. Ποιος ξέρει

Ναι, αλλά δεν μπορώ να ξέρω από 2 λεπτά. Και τα περυσινά τρέιλερ έδειχναν πολλά

Τέλος πάντων...εδώ θα είμαστε να πούμε αν τελικά ήταν καλή ή όχι η νέα σαιζόν. Πάντως ότι έχω κάτσει να το δω με ενθουσιασμό πάντα φαινότανε καλύτερο απ' ότι ήτανε.

Δημοσ.

Το τέλος θα είναι να πεθάνει ο Ντέξτερ μπροστά στον Χάρισον, ο οποίος θα αποκτήσει ντάρκ πάσενγκερ και θα τον μεγαλώσει η Ντέμπρα σε ρόλο Χάρι. Σε 15 χρόνια σίκουελ αποτυχημένο μιας σεζόν, κόψιμο στα 6 επεισόδια.

Αυτά, το έχω clopyrighted μη σας μπαίνουν ιδέες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το trailer. Μου αρέσει η κατεύθυνση που υποδεικνύει για ορισμένα θέματα, αλλά χρειάζεται κάτι πολύ παραπάνω από αυτό για να αναιρέσει την συσσωρευμένη ξινίλα από τις δύο προηγούμενες season.

Όπως και να χει, τουλάχιστο τα πρώτα επεισόδια σκοπεύω να τα παρακολουθήσω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

κυριακη αρχιζει? δεν το χα παρει χαμπαρι,αντε να δουμε..εχω χαμηλες προσδοκιες αλλα απο την αλλη το τρειλερ φανηκε ωραιο..δεν βλεπω και καμια σειρα τωρα και το βλεπω λιγο σαν ξερολουκουμο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...