kostas_dr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μπορεί πράγματι να δείξουν ένα "ηρωϊκό" τέλος, αλλά δύσκολο το βλέπω οι σεναριογράφοι να γράψουν ότι θα τον φάει προσωπικά η Debra. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Μεταξύ μας, 8 κύκλοι είναι πολλοί για μια τέτοια σειρά. Φυσιολογικό είναι κάπου η υπόθεση να ξεχειλώνει ή να κάνει κοιλιά.
Kasrith Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ποιος δεν στεναχωρηθηκε οταν πεθανε ο michael scofield στο prison break εστω και με τετοιο τροπο; κατι παρομοιο θελω να δειξει Κανείς, γιατί περιμέναμε να τελειώσει κάπου 2.5 χρόνια...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2NzpnjVmuCA αρκετα ενδιαφερον φαινεται παντως
Kasrith Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ρε λες να το σώσουν στις καθυστερήσεις του έξτρα χρόνου? Φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε στην 5η.... Δεν περίμενα με τίποτα να το πω, αλλα ανυπομωνώ.
bosei Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ρε κυριολεκτικά μου σηκώθηκε η τρίχα...όχι απλά δείχνουν να σώζουν το περσινό χάλι αλλά φαίνεται να είναι και από τις καλύτερες σαιζόν...
Kasrith Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ρε κυριολεκτικά μου σηκώθηκε η τρίχα...όχι απλά δείχνουν να σώζουν το περσινό χάλι αλλά φαίνεται να είναι και από τις καλύτερες σαιζόν... Κάτσε ντε, μην βγάζεις τέτοια συμπεράσματα απο ένα τραιλερ
bosei Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Κάτσε ντε, μην βγάζεις τέτοια συμπεράσματα απο ένα τραιλερ ναι οκ υπερβάλω λίγο αλλά εσένα δεν σου φάνηκε πολλά υποσχόμενη η νέα σαιζόν ? 1
gavros10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 αλλαξαν κατι; μου φαινεται καπως darker απο τις αλλες σεζον
Kasrith Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 αλλαξαν κατι; μου φαινεται καπως darker απο τις αλλες σεζον Ναι' date=' βάλανε μαύρο φοντο στο τελος εκεί που λέει Dexter Χωρίς πλάκα, ίσως να άκουσαν τα παράπονα του κόσμου και είπαν να κάνουν κάτι. Ποιος ξέρει Sent from my HTC Sensation 4G ναι οκ υπερβάλω λίγο αλλά εσένα δεν σου φάνηκε πολλά υποσχόμενη η νέα σαιζόν ? Ναι, αλλά δεν μπορώ να ξέρω από 2 λεπτά. Και τα περυσινά τρέιλερ έδειχναν πολλά Sent from my HTC Sensation 4G
bosei Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ναι, βάλανε μαύρο φοντο στο τελος εκεί που λέει Dexter Χωρίς πλάκα, ίσως να άκουσαν τα παράπονα του κόσμου και είπαν να κάνουν κάτι. Ποιος ξέρει Sent from my HTC Sensation 4G Ναι, αλλά δεν μπορώ να ξέρω από 2 λεπτά. Και τα περυσινά τρέιλερ έδειχναν πολλά Sent from my HTC Sensation 4G Τέλος πάντων...εδώ θα είμαστε να πούμε αν τελικά ήταν καλή ή όχι η νέα σαιζόν. Πάντως ότι έχω κάτσει να το δω με ενθουσιασμό πάντα φαινότανε καλύτερο απ' ότι ήτανε.
mindtrapper Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Το τέλος θα είναι να πεθάνει ο Ντέξτερ μπροστά στον Χάρισον, ο οποίος θα αποκτήσει ντάρκ πάσενγκερ και θα τον μεγαλώσει η Ντέμπρα σε ρόλο Χάρι. Σε 15 χρόνια σίκουελ αποτυχημένο μιας σεζόν, κόψιμο στα 6 επεισόδια. Αυτά, το έχω clopyrighted μη σας μπαίνουν ιδέες. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν μπορω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το trailer. Μου αρέσει η κατεύθυνση που υποδεικνύει για ορισμένα θέματα, αλλά χρειάζεται κάτι πολύ παραπάνω από αυτό για να αναιρέσει την συσσωρευμένη ξινίλα από τις δύο προηγούμενες season. Όπως και να χει, τουλάχιστο τα πρώτα επεισόδια σκοπεύω να τα παρακολουθήσω.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 κυριακη αρχιζει? δεν το χα παρει χαμπαρι,αντε να δουμε..εχω χαμηλες προσδοκιες αλλα απο την αλλη το τρειλερ φανηκε ωραιο..δεν βλεπω και καμια σειρα τωρα και το βλεπω λιγο σαν ξερολουκουμο..
johnieXoX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 http://www.imdb.com/title/tt2134715/ 9.7 το πρώτο επεισόδιο της season
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα