gavros10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 εδω και ποσο καιρο εχουν χωρισει; μαλλον απο ποια σεζον;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 πέρσυ νομίζω χώρισαν, δες imdb...
D_N_A Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δυο νέα παρόμοια teaserακια βγήκαν. Dexter και Debra
Kasrith Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μετά το Breaking Bad, έβγαλαν και αυτοί 2 Minute Sneak Peek. http://www.youtube.com/watch?v=rzzwNUBc2Z0 Ήδη φαίνεται ηλίθια σεζόν...
Kasrith Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 όχι όχι, κρίνουμε απο τα πρώτα 2 λεπτά και τις τελευταίες 2 ολόκληρες σεζόν
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Το κόβω το Showtime να διαρρέει και φέτος και πάλι όλο το πρώτο επεισόδιο της season ένα μήνα νωρίτερα. Δεν έχω πολλές ελπίδες για το Dexter φέτος και έχω ήδη πει πόσο δεν μου άρεσε η 6η (και πόσο η 5η ήταν σε πολλά σημεία κακή και εκείνη). Γενικότερα την επιστροφή σε επίπεδα της 4ης την θεωρώ απίθανη. Επίσης τα 2 λεπτά για μένα θα έπρεπε να είναι ένα γεμάτο **beeeeeeeeeeep** από μονότερμα Deb wtfwtfwtf talk (ή ακόμα καλύτερα χωρίς το ηλίθιο beeep που βάλανε), με διαλείμματα μόνο για να ακούγονται οι λέξεις-κλειδί "Ice truck killer" και "Bay harbor butcher".
tzinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μετά το Breaking Bad, έβγαλαν και αυτοί 2 Minute Sneak Peek. http://www.youtube.com/watch?v=rzzwNUBc2Z0 Ήδη φαίνεται ηλίθια σεζόν... το εχω πει και παλιοτερα, αλλα παρατηρηστε το ακτιγκ , γενικως τους μορφασμους του μιχαλακη σε αυτη τη σκηνη. Απο εκει που επαιζε τον τελειο σκοτεινο χαρακτηρα, χαμενο στους στοχασμους του, στην αντικοινωνικοτητα του, στην διψα για αιμα....... μπλα μπλα...... απο εκει που εβγαζε τον τελειο τιβι Psyco-αλλα συμπαθη δολοφονο.......τωρα μου βγαζει μια κλοουνιστικη περσονα που ειρονευεται τον ιδιο τον ρολο του! Και για ολλα αυτα κυριως φταει το σεναριο στο οποιο τον εχουν βαλει πλεον να δουλευει. Αυτα που γινονται δεν πειθουν και βγαζουν μια χαζομαρα αντι για καλογραμενο διαλογο και αυτοματα και ο ντεξ φαινεται λιγο σχιζοφρενης καραγκιοζης
Sadako Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω κι εγώ τι να περιμένω από την 7η σεζόν.. Το pre-air 2λεπτο δεν το είδα, και μάλλον δεν θα το δω, αφού μάλλον θα κάνω ό,τι έκανα και σε όλες τις προηγούμενες σεζόν, θα περιμένω να ολοκληρωθεί ολόκληρη η σεζόν για να την δω μονοκοπανιά.. Βέβαια τις 5 πρώτες τις είδα στην ουσία σερί αφού είχαν ήδη ολοκληρωθεί μέχρι να την πάρω χαμπάρι (για κάποιο λόγο ο τίτλος που φαινόταν αντιεμπορικός/μη-πιασάρικος ) και μου είχε φύγει το σαγόνι στις πρώτες 4 σεζόν. Η 5η με την Λούμεν μου φάνηκε κάπως αδιάφορη, η 6η ίσως μου προκάλεσε περισσότερο ενδιαφέρον γιατί έκανα κανά χρόνο να δω Dexter. Παρά τα plot holes και παρόλο που οι περισσότεροι είχαν προβλέψει το προφανές (???) εγώ δεν είχα δει την "ανατροπή" να έρχεται, οπότε μου κράτησε κάποιο ενδιαφέρον.. Απλά ξενέρωσα απίστευτα με αυτά που έβγαλαν με την σχέση Ντεμπ και Ντεξ.. Τώρα για την 7η, νομίζω πως το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν για να διατηρήσουν κάποιο ενδιαφέρον στην σειρά (όπως είπε και κάποιος φίλος πριν, πόσοι ψυχοπαθείς δολοφόνοι να υπάρχουν πια) ήταν αυτό που έκαναν στο τέλος της 6ης σεζόν.. Το πώς θα το παρουσιάσουν και πώς θα το χειριστούν, θα δείξει.. Μπορεί να δώσει νέα πνοή στην σειρά ή να το "χαντακώσει" σε μια σειρά "του σωρού".. Είδωμεν..
kostas_dr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Εμένα η εξέλιξη της σχέσης, μου άρεσε. Έχει δυνατότητες.
gavros10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 φακ. τι ειναι αυτο; αντι να πει οπως ειπε και ο Praetorian τις δυο μαγικες φρασεις για να εχουμε ελπιδες για την 7η σεζον μας το καταστρεφουν. αμα τον βγαλουν παλι λαδι να πανε να γ@μηθουν. πρεπει φετος να τον πιασουν και του χρονου να πεθανει. born in blood, dead in blood. EASY
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δηλαδή ο τελευταίος κύκλος πρέπει να δείχνει τον Dexter σ' ένα κελί να περιμένει την εκτέλεσή του; Ίσως να βλέπει συνέχεια οράματα με τους ανθρώπους που "εκτέλεσε" κλπ; Οκ.
gavros10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δηλαδή ο τελευταίος κύκλος πρέπει να δείχνει τον Dexter σ' ένα κελί να περιμένει την εκτέλεσή του; Ίσως να βλέπει συνέχεια οράματα με τους ανθρώπους που "εκτέλεσε" κλπ; Οκ. ξερεις τι, εχουμε δει την εξελιξη του, ξερουμε την ιστορια του. γενικα αυτα που κανει δεν ειναι συνετα και δεν πρεπει να δημιουργηθει η πεποιθηση στα αμερικανακια οτι μπορουν να σκοτωσουν ετσι χωρις να τους πιασουν. ειναι και λιγο χαζα αυτα. τοσα εχουμε δει. οποτε στο τελος εγω θα ηθελα να τον δω να πεθαινει σε μαχη, σε ανθρωποκυνηγητο ή κατι τετοιο απο τα χερια της ντεμπρα. θα ειναι πιο δραματικο. αν μπορουν στην τελευταια σεζον να τον κανουν φυγα σαν το prison break και να πεθανει στο τελος θα ειναι οκ. ποιος δεν στεναχωρηθηκε οταν πεθανε ο michael scofield στο prison break εστω και με τετοιο τροπο; κατι παρομοιο θελω να δειξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα