Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά και καλή χρονιά..

Ξέρετε πότε βγαίνει η 8η σεζόν?

εγώ το dexter αν και το χα πετυχει παλιότερα στο σκαι, το καλοκαίρι που το χε σε επαναληψη 3 φορές τη βδομάδα έτυχε να δώ λίγο απο την πρώτη σεζόν, και μετά κόλλησα... είχα σπάσει και το πόδι μου, και οι σεζόν κατέβηκαν όλες τσακ τσακ μέχρι την 6η. επιπλέον, τώρα τελευταία ήταν το κλασσικό της δευτέρας το βράδυ.. οποτε μπορώ να πώ ότι ειμαι μεγαλος φαν..

θα συμφωνήσω ότι οι πρώτες ήταν πολύ καλύτερες, μετά έπεσε η ποιότητα, και πάλι ανέβηκε στην 7η.. βέβαια, επειδή είχα κολλήσει παραμέριζα τα αρνητικά και την εβλεπα. ανυπομονώ να δώ τη συνέχεια.

Δημοσ.

Γειά και καλή χρονιά..

Ξέρετε πότε βγαίνει η 8η σεζόν?

εγώ το dexter αν και το χα πετυχει παλιότερα στο σκαι, το καλοκαίρι που το χε σε επαναληψη 3 φορές τη βδομάδα έτυχε να δώ λίγο απο την πρώτη σεζόν, και μετά κόλλησα... είχα σπάσει και το πόδι μου, και οι σεζόν κατέβηκαν όλες τσακ τσακ μέχρι την 6η. επιπλέον, τώρα τελευταία ήταν το κλασσικό της δευτέρας το βράδυ.. οποτε μπορώ να πώ ότι ειμαι μεγαλος φαν..

θα συμφωνήσω ότι οι πρώτες ήταν πολύ καλύτερες, μετά έπεσε η ποιότητα, και πάλι ανέβηκε στην 7η.. βέβαια, επειδή είχα κολλήσει παραμέριζα τα αρνητικά και την εβλεπα. ανυπομονώ να δώ τη συνέχεια.

και εγώ από το skai το κόλλησα , υπομονή τώρα μέχρι Σεπτέμβριο  :fear:

Δημοσ.

:o σεπτεμβρη??? ήλπιζα να συνεχίσει μετά τις γιορτές..

δηλαδή ένα 2012 το οποίο κατά κάποιο τρόπο μέσα σε 2 μήνες τελειωσα όλο το dexter μεχρι την 7η,

τώρα θα πρέπει να περιμένω μέχρι σεπτέμβρη!! πωωωω :P

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει μια περίπτωση να ξεκινήσει νωρίτερα από Σεπτέμβριο, (μέσα στο καλοκαίρι -πιθανότατα κόντρα στο Breaking Bad), σύμφωνα με σπόντα σε συνέντευξη του Scott Buck μετά το τέλος της 7ης.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ωραια γυναικα εκεινη η ηθοποιος.

σιγα την γκομενα ρε, την μασχαλη της την τσεκαρες; :lol:

κλασσικη βρετανιδα γαρ, καμια σχεση το γουστο μου με δαυτη

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Επιτέλους είδα κι εγώ την 7η. Πολύ καλή σεζόν, με μερικές υπερβολικές σεναριακες διευκολύνσεις, αλλά συγχωρεμενες. Η σειρά δεν θα μπορούσε να παραμείνει αυτό που ήταν στις δυο πρώτες σεζόν γιατί θα ήταν βαρετή.

Δημοσ.

η 8η σεζόν του dexter βγαίνει 30 ιουνίου και όχι τέλη σεπτεμβρίου που ήταν συνήθως..

yeap!

Επίσης:

On January 12, 2013, Showtime announced that season 8 would premiere three months earlier than its regular intended premiere. The season will debut on June 30, 2013. Though it had been originally announced that the eighth season would be the last, executive producer Scott Buck said: "As far as I know, no actual decision [about ending the series] has been made yet. ... We are absolutely writing it with an end in sight but if we get told otherwise somewhere along the way, we’ll take it in a different direction but we are definitely working toward the finale of the series."
Δημοσ.

εχει διαβασει κανεις τα βιβλια; λενε οτι ειναι καλυτερα απο τη σειρα.

Δεν έχει τύχει όχι, αλλα το βρίσκω απόλυτα λογικό

Επισκέπτης
Δημοσ.

και επίσημα πλέον η 8η σεζόν είναι και η τελευταία 

http://insidetv.ew.com/2013/03/04/dexter-last-season/

Last Season = τελευταία σεζόν δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα υπάρξει επόμενη. Μπορεί απλώς να εννοεί ότι είναι προς το παρόν η τελευταία σεζόν.

Ειδικά από τη στιγμή που δεν το ανακοίνωσε, απλά του "ξέφυγε" (αυτό κατάλαβα όπως το διάβασα στα πεταχτά, αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος).

Όσον αφορά τα βιβλία, ο κανόνας λέει πως βιβλίο > ταινία/σειρά, λόγω είδους τέχνης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, έχω διαβάσει ότι τα βιβλία είναι "χειρότερα" (αν και δεν είναι σωστοί αυτοί οι όροι) για ορισμένους, μιας και έχει χειρότερη ανάπτυξη χαρακτήρων.

Δημοσ.

Ότι και να είναι τα βιβλία, η σειρά για μένα είναι μια από τις καλύτερες!! Ελπίζω να δουμε και 9η σεζον αλλά προς το παρόν ανυπομονώ για την 8η

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...