Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως κατάφεραν και πήγαν στο πάρτυ απο πάνω, η Deb τίγκα ψύχραιμη πια... Ήμαρτον.

Αν εννοείς την ψυχραιμία -σεναριακά- να πάει στο πάρτυ, οκ (αν και πάλι, ως αντίλογο θα έλεγε κάποιος ότι όσο και χάλια να ήταν, πρέπει να κρατήσουν και τα προσχήματα/καλύψουν τα νώτα τους πλέον, να δώσουν παρουσία για να υπάρχει και άλλοθι για το χώρο/χρόνο του εγκλήματος).

Αν όμως εννοείς (αυτό καταλαβαίνω προσωπικά), ότι φαίνεται να είναι τίγκα/ή έστω και γενικά ψύχραιμη στην slo-mo σκηνή του πάρτυ με τον Dex μονόλογο, IMHO παρερμηνεύεις το πλήρες μούδιασμα για ψυχραιμία. Ξαναπρόσεξε το πρόσωπο της στη σκηνή, χαμένη στον κόσμο της και εντελώς numb φαίνεται, ειδικά λόγω slo-mo μου κάνει πολύ ξεκάθαρο αυτό -ερμηνευτικά, οπότε κι ως ερμηνεία της ψυχολογίας του χαρακτήρα στη δεδομένη στιγμη. Και η λεπτομέρεια ότι κρατάει τον Ντεξ από το μπράτσο/χέρι -ακολουθώντας σχεδόν μηχανικά, υποστηριζόμενη στην ουσία- μου κάνει ακόμα πιο έντονη αυτή την αίσθηση/ερμηνεία.

• Like 6
  • Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η σειρα εχει "πηδηξει τον καρχαρια" ηδη απ τον προηγουμενο κυκλο απλως το επιβεβαιωσε με το φιναλε αυτου.

Ενας κυκλος που ξεκινησε με 3-4 πολυ καλα επεισοδια για να τελειωσει με τις ιδιες συμβασεις και ενα φιναλε που βρωμαγε απο μακρια, επειδη οι σεναριογραφοι φοβηθηκαν να τολμησουν την ανατροπη στην πλοκη.

Βεβαια το προβλημα του κυκλου δεν ειναι το φιναλε, αλλα ο χαρακτηρας του Dexter που μεχρι την 5η σεζον ηταν ενας ιδιοφυης serial killer και ξαφνικα εγινε αρχαριος και οι σεναριακες ευκολιες γενικα.

Δημοσ.

Πολυ φθηνα κολπα ρε γαμωτο...αλλα αρκετο character drama

Σαφως καλυτερη η 7η σε αυτο απο τις προηγουμενες αλλα εχουμε δει

τον Ντεξτερ να σκυβει και να γλυτωνει σφαιρα,την Ντεμπ να φτανει ακριβως τη στιγμη που πρεπει, η ΛαΓκουερτα δεχεται τηλεφωνημα απο Εστραντα και απλα παει, χωρις ενισχυσεις, χωρις να ρωτησει "που βρηκες το τηλεφωνο μου", χωρις να ζητησει εξηγησεις κτλ γενικα να υπαρχει μια "παγκοσμια συνομωσια του Συμπαντος" για να οδηγηθει η πλοκη και μια κλισεδουρα

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τη τελείωσα κι εγώ. Θεωρώ τη σεζόν πάρα πολύ καλή, ανέλπιστο comeback μετά τις μέτριες 5 & 6. Μου άρεσε που έκανε πολλές συνδέσεις με τις προγούμενες σεζόν και είδαμε το αυτονόητο, ότι δεν ήταν δυνατόν να μην έχει αφήσει ίχνη ο Dex (έλιωσα στο γέλιο όταν τον είδα στη φωτογραφία του γάμου). Και οι τρεις παράλληλες ιστορίες της σεζόν ήταν για μένα καλές και είχαν και οι τρεις νόημα.

Μία σεζόν απέμεινε λοιπόν, για να δούμε πως θα λήξει...

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή πρέπει να βγάζω dvd να βάζω την πρώτη σαιζόν του ντεξτερ (ή στη 2η έγινε δε θυμάμαι) τον Ντόουκς τι ψεγάδι είχε βρει και τον καθάρισε; Δεδομένου οτι μέχρι τότε δε σκότωνε αθώους; Κάτι έκανε στο παρελθόν του νομίζω με το στρατό αλλά παίζει να θυμάμαι μπαρούφα.

• Moderators
Δημοσ.

Τον Doakes δεν τον καθάρισε ο Dex. Η Lila (η πυρομανής) το έκανε (στη 2η season).

O Dexter τον είχε κλειδώσει σε μια αποθήκη, όταν ο Doakes ανακάλυψε τα πάντα για τον Bay Harbor Butcher. 

Και όσο ο Dex σκεφτόταν τί θα έκανε (νομίζω είχε αποφασίσει να τον αφήσει να φύγει or sth), η Lila έδωσε λύση.

Δημοσ.

Τον Doakes δεν τον καθάρισε ο Dex. Η Lila (η πυρομανής) το έκανε (στη 2η season).

O Dexter τον είχε κλειδώσει σε μια αποθήκη, όταν ο Doakes ανακάλυψε τα πάντα για τον Bay Harbor Butcher. 

Και όσο ο Dex σκεφτόταν τί θα έκανε (νομίζω είχε αποφασίσει να τον αφήσει να φύγει or sth), η Lila έδωσε λύση.

Δίκιο έχεις αλλά...

Είχε αφήσει ανοιχτό ένα παραθυράκι όταν o Doakes κυνηγούσε έναν τύπο στην προβλήτα και τον πυροβόλησε, μετά του έβαλε το πιστόλι στο χέρι για να φανεί αυτοάμυνα... ο τύπος ίσως ήταν και αθώος δηλαδή

Δημοσ.

α στο καλό θενκς! Έχεις δίκιο. Λίλα... τι μου θύμισες... ένα δάκρυ κύλησε :)

Πολυ ωραια γυναικα εκεινη η ηθοποιος.

Δημοσ.

Εμενα θα μου αρεσε να γινουν Bonnie and Clyde των serial killers. Και ζευγαρι με δικο τους παιδι.

Για τον Dexter μιλαμε οχι για το μικρο σπιτι στο λιβαδι....Χτες την τελειωσα και εγω πολυ καλη σεζον  το θεμα ειναι να τελειωσει σωστα η σειρα μην φαμε καμια ανελπιστη ξενερα απο καμια αναλαμπη-μαστουρα του σεναριογραφου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...