gchris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Τέλειο φινάλε και γενικά μια πολύ καλή σεζόν. 1
Feregorn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ προσωπικά, βρήκα μια χαρά το φινάλε. Όπως είχα πει, ψόφησε η χοντρή κουβανή (μου ήταν τελείως αντιπαθής)! Η Χανα μάλλον πάει για αρχικακός στον επόμενο κύκλο (αφού την πλήρωσαν που την πλήρωσαν), και η Ντέμπρα έκανε το μεγάλο βήμα για να έρθει πιο κοντά στον αδελφό της. Αυτή η "αγάπη" που την έκανε να σκοτώσει μια αθώα γυναίκα (πάλι ο Ντεξ δεν χρειάστηκε να σκοτώσει ο ίδιος κάποιον αθώο) αντί για τον αδελφό της, θα οδηγήσει σε 2 κατευθύνσεις: Είτε θα αλληλο-εξοντωθούν τα αδέλφια στον επόμενο κύκλο, είτε θα συνυπάρχουν αρμονικά/συνεργατικά/ερωτικά (όπως και στα βιβλία άλλωστε). Κάποιοι παραπονιούνται για πράγματα που έχουν δει στο παρελθόν , ξεχνώντας ότι ακόμα και οι άνθρωποι σε σειρές, μερικές φορές εξελίσσονται/αλλάζουν αν υφίστανται οι κατάλληλες συνθήκες, κυρίως Ντεμπ/Ντεξ. Εγώ πάντως ανυπομονώ για την επόμενη σαιζόν, που προμηνύεται καταιγιστική! 3
Ahigh_forvalue Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 θα συμφωνησω ο κυκλος ηταν ωραιος,και περιμενα παντα το επομενο επεισοδιο με ανυπομονυσια.. πιστευω πως αν καποια πραγματα γινοτανε με καπως καλυτερο τροπο ο κυκλος θα ηταν τελειος..
Zugzwang Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ούτε εμένα με χάλασε το φινάλε, ήταν ΟΚ. Το καλό (και κακό ταυτόχρονα, γιατί το Dexter είναι μια σειρά που θα μου λείψει όταν τελειώσει) είναι ότι έχουμε μόνο 12 επεισόδια μπροστά μας και μετά ΤΕΛΟΣ. Δε χρειάζονται ούτε βαρετά filler ούτε λογική του στυλ "αν γίνει το τάδε, πώς θα βγάλουμε τις υπόλοιπες σεζόν". Στη 8η σεζόν πρέπει να τα δώσουν όλα, και πιστεύω ότι θα το κάνουν. Απ' τα λίγα πράγματα που με ενοχλούν είναι που ο Κουίν ζει ακόμα. Είναι πραγματικά άχρηστος χαρακτήρας. (το βάζω σε spoiler σε περίπτωση που κάποιοι εύχονταν να βγει απ' τη μέση στο φινάλε ) 1
Kasrith Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Έπρεπε (εδώ που φτάσαμε θα μου πείτε έπρεπε να χαν αλλάξει πολλά, αλλα τέσπα) έπρεπε να στίψει το όπλο η Deb κατα πάνω της. Με τέτοιο δίλημμα+τις τύψεις απο τις πράξεις της όλη την σεζόν (απο την βοήθεια στον θάνατο του Travis, ψέματα στον Batista, και τα λόγια της Hannah στο τελευταίο) άνετα αυτοκτονούσε. 3
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Σε γενικές γραμμές πολύ κακό το φινάλε. Όχι απογοήτευση γιατί έδειχνε (έζεχνε) από νωρίς το πράγμα στη season (και αν πας και πιο πίσω σε 5η-6η, η επιστροφή στα πρώτα μεγαλεία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το σενάριο πρέπει να έλεγε ένα πράγμα σαν οδηγία: "H deb σκοτώνει την LaGuerta αντί για τον Dexter". Και πήραμε αυτό το χάλι για αποτέλεσμα. Καλές στιγμές: + Η Deb βγαίνει από το αμάξι στην ψύχρα όταν o Dex της αναφέρει για τον Estrada στο καπό + Η σκηνή που η LaGuerta αποκαλύπτει στην Deb ότι συνεχίζει να ψάχνει και μάλιστα την θεωρεί συνεργό του Dex/BHB. + Αντε να μπει θετικό και το ότι το ξεφορτωθήκαμε το gremlin. Ουδέτερες (προς καλές στιγμές): + Η Hannah ήταν αυτή που δηλητηρίασε την Deb. Μου αρέσει που δεν το έκαναν γρίφο (πώς το έκανε, αν το είχε κάνει η ίδια στον εαυτό της), αλλά όπως το εκτέλεσαν ήταν σαν να είχαν δύο σενάρια και αποφάσισαν ότι η Hannah πρέπει να γυρίσει και αυτή στον πλανήτη της (αλα Lumen) με το κλείσιμο της season. Μαύρα χάλια: - Κανέναν substory στη season δεν είχε κάποια επίπτωση σε τίποτα, εκτός από την έρευνα της LG που έπαιζε στο περιθώριο επεισόδιο παρά επεισόδιο, και το Deb vs Dex που το είχαν καταντήσει σε τέτοια κατάσταση που οι περισσότεροι μετά το τέλος του προηγούμενου είχαμε ικανή την Deb να παίζει τον Dexter σαν μαριονέτα. - Τα flashback του Doakes. Πέρα από το fun/fan factor, ουσία μηδέν. - Το φινάλε. Η LG πάει μόνη της μές στην άγρια νύχτα, να βοηθήσει τον Estrada/να πιάσει τον BHB!. Η Deb την πυροβολεί γιατί έτσι. Γιατί για κάποιον λόγο πρέπει να πάρει μια απόφαση που είναι να πυροβολήσει τον αδελφό της ή την LG. Mόνο αυτές τις δύο επιλογές είχε; Οχι. Αλλά τι να κάνουμε, εκεί έπεσε ο πήχης τώρα. Και στο τέλος πυροτεχνήματα. - H uber-fail ιστορία του Quinn. Βέβαια more Quinn σημαίνει πως θα έχουμε και του χρόνου βυζιά στο background, οπότε κάτι είναι και αυτό. - Η Hannah πολυ βολικά, όχι μόνο δεν καταθέτει τίποτα ενάντια σε Dex ή Deb, αλλά καταστρώνει απόδραση με το πρεζόνι τη φίλη της, και εξαφανίζεται στο ηλιοβασίλεμα (περίπου). Αυτά. Του χρόνου πάλι για το μεγάλο φινάλε. 2
Zugzwang Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Έπρεπε (εδώ που φτάσαμε θα μου πείτε έπρεπε να χαν αλλάξει πολλά, αλλα τέσπα) έπρεπε να στίψει το όπλο η Deb κατα πάνω της. Με τέτοιο δίλημμα+τις τύψεις απο τις πράξεις της όλη την σεζόν (απο την βοήθεια στον θάνατο του Travis, ψέματα στον Batista, και τα λόγια της Hannah στο τελευταίο) άνετα αυτοκτονούσε. Αν και η Ντεμπ είναι απ' τους αγαπημένους μου χαρακτήρες (ανήκω στη μειοψηφία, I know), αυτό το σενάριο που λες θα ήταν πάρα πολύ καλό και εντός του χαρακτήρα της, μιας και 7 σεζόν τώρα δείχνει να έχει πολύ δυνατή συνείδηση, και όλα αυτά που έχουν γίνει την έχουν τσακίσει. Θα ήταν φοβερό φινάλε, πιστεύω θα πάθαινα σοκ όσο με την Ρίτα.
scullyist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 ^ Έτσι, για μένα η πιο αληθινή σκηνή μέσα σε όλο το χάλι. 2
4saken Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξερω τι λετε εσεις, σημασια εχει οτι Η Χανα πηρε παραταση ζωης! <3
gchris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξερω τι λετε εσεις, σημασια εχει οτι Η Χανα πηρε παραταση ζωης! <3 Ναι μόνο που στην επομένη σεζόν εχω την εντύπωση οτι θα ειναι κάπως έτσι : http://www.youtube.com/watch?v=Zg6iMDfOl9E 1
dekulinkgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 τελικα τραγικη η σεζον.Ενω ξεκινησε τοσο καλα απο το 9o επισοδειο και μετα απλα τραγικη η σεζον.εμεινε μια σεζον το ξερω αλλα δεν προκειται να την δω οταν με το καλο βγει.
nickmanak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Η καλυτερη ατακα σε τηλεοπτικη σειρα που ακουσα φετος ηταν απο τον Τομ στο 24:24" Get on your knees and start kissing anything that even remotely resembles an ass! Μιας που τελειωσε η φετινη σεζον θα πω και εγω τα δικα μου: -έπεσα εξω σε ολες τις προβλεψεις που ειχα κανει κοντα στο 7-8 επεισοδιο και ειχα ποσταρει εδω -η χανα μου φαινεται πιο αποτελεσματικη δολοφονος τελικα απο τον Ντεξ που εχει καταντησει τελειως παρταλι. -η Ντεμπ δεν παει καλα στα μυαλα. Καλα, πυροβολεις καποιον και μετα τρεχεις και τον αγκαλιαζεις; -τελειωνοντας το επεισοδιο ενιωσα περιεργα απο την αποψη ότι σε αυτο το επεισοδιο επιβραβευτηκαν οι κακοι, οι δολοφονοι, οι ψευτες (ντεμπ + ντεξ) καθως σκοτωσαν την αθωα Λαγκουερτα. Αυτο πολυ σπανια γινεται σε τηλεοπτικη σειρα ή ταινια, καθως παντα οι κακοι τιμωρουνται και το καλο νικαει. Απο αυτη την αποψη η σειρα μου φανηκε λιγο ανηθικη, καθως δεν αποδοθηκε δικαιοσυνη, και οι κακοι παρουσιαζονται ως ηρωες. -Στην επομενη σεζον που πιστευω θα ειναι η τελευταια, διαισθανομαι οτι θα εχουμε τελειως διαφορετικη σεναριακη δομη και δεν θα μοιαζει σε οσα εχουμε δει ως τωρα. Βεβαια εχουμε πολλους μηνες αναμονη δυστυχως ως τον οκτωβριο 2013. 1
gpgalanis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Καλως η κακως η σειρα εχει ως ηρωα εναν serial killer. Αρχικα ολοι συμπαθησαμε τον Dexter για τον κωδικα, για τον τροπο που σκεφτεται κτλ. Δεν παει να ειναι ομως ενας δολοφονος που απλα ωραιοποιει την αναγκη του σκοτωνοντας κακους κτλ. Και φυσικα η Ντεμπ δεν ειναι η πρωτη που επηρεαζεται αρνητικα απο τον Ντεξ. Πρωτος ηταν ο πατερας του και στη συνεχεια ακολουθησαν αλλοι με τελευταια την Ντεμπ. Για το αν η σειρα ειναι ανηθικη hello he is a serial killer! Κλεινοντας να πω για οσους διαμαρτυρονται για την πτωση του Ντεξ οτι τελικα ηταν αναμενομενη καθως πλεον λειτουργοντας στον πραγματικο κοσμο και επηρεαζομενος απο τις σχεσεις του ξεφυγε απο τον κωδικα. Και αφου ξεφυγε ειχε 2 οδους. Να απαλλαχτει απο τον σκοτεινο συνεπιβατη του η να τον αποδεχτει κατι το οποιο τελικα και εκανε. Προσωπικα ενα happy end θα με χαλαγε.
nickmanak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δεν με καταλαβες φιλε gpgalanis οσον αφορα τη γνωμη μου για την ανηθικοτητα της σειρας. Οταν ξεκινησε η σειρα, δικαιολογουσαν τους φονους του ηρωα εμφανιζοντας τον ως καποιον που σκοτωνει βαρυποινιτες και στυγνους εγκληματιες, ως "καθαριστη" και ψευτο-ηρωα, χωρις αυτο να σημαινει οτι η σειρα ηταν ηθικα καταλληλη πχ. για μικρα παιδια. Δεν θα μπορουσαν ποτέ να γυρισουν σειρα με καποιον δολοφονο που σκοτωνει αθωους και παρουσιαζεται ως ηρωας. Δεν θα το επετρεπε ουτε το καναλι ουτε τπτ ενωσεις στην αμερικη.Οπότε λιγο πολυ φτασαμε ως αυτη τη σεζον οπου ο ηρωας αρχισε να παιρνει τον κατηφορο αλλα μαζι του εγινε ανηθικη και η σειρα. Εγιναν και άλλα περιστατικα στα προηγουμενα επεισοδια αλλά στο τελευταιο εδειξαν τη Ντεμπ και τον Ντεξ να σκοτωνουν καποιον αθωο (Λαγκουερτα) και να παρουσιαζονται ως οι καλοι ηρωες μεν, αλλά "εξ αναγκης" κακοι πλεον.Ειναι απλα η προσωπικη μου γνωμη. Εγω γουσταρα τον Ντεξτερ που απεδιδε τη δικαιοσυνη σε αυτους που ηταν εγκληματικα τερατα ή ξεφευγαν της δικαιοσυνης. Το να σκοτωνεις τον πατερα της Χανα ετσι για πλάκα, τη Λαγκουερτα χωρις να φταιει ή & τον Ντοουκς παλιοτερα, δεν μου κανει για ηρωας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα