Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει, εγω ειμαι ηλιθιος και δεν σκεφτηκα αυτη την εξηγηση αλλα αν το εκανε γι'αυτο το λογο, δεν θα το εδειχνε να το κανει για να το καταλαβουμε και εμεις οι ηλιθιοι?

επίσης, δεν έδειξε που έλυσε τον τυπά, που άνοιξε την πόρτα του κοντέινερ, που βγήκαν έξω και που απομακρύνθηκαν..

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επίσης, δεν έδειξε που έλυσε τον τυπά, που άνοιξε την πόρτα του κοντέινερ, που βγήκαν έξω και που απομακρύνθηκαν..

Ναι, γιατι αυτα ηταν αυτονοητα οτι θα τα κανει αφου θελει να φυγει αλλα το να κατσει και να φαει χρονο για να βαλει μπροστα το πρϊονι ενω βιαζοταν δεν ειχε λογικη, απλα μου φανηκε οτι το εβαλαν εκει μονο και μονο για το πλανο και οτι ηταν λαθος της παραγωγης. Οπως πχ. εδειξαν αλλη τρακαρισμενη BMW και οχι της Ντεμπρα.

Δημοσ.

ίσως στο preview που τον βλέπουμε να συλαμβάνεται μπορεί να είναι για κάποιον άλλο λόγο ή λίγο σπάνιο για τη σειρά να φαντάζεται τη σύλληψη ο dex .Πάντως άμα είναι αληθινή η σκηνή φαντάζομαι οτι του χρόνο το πάνε για κανονικό ανθρωποκυνηγητό

Δημοσ.

δεν θέλω να είμαι αρνητικά προδιατεθειμένος αλλά έτσι όπως το έχουν φέρει είμαι περιέργος να δω αν μπορούν κάπως να το σώσουν και τελικά να δώσουν ένα ωραία αξιοπρεπές φινάλε σε μια σειρά που το αξίζει. ;)

Δημοσ.

για το φινάλε μπορεί και να φιλοτιμηθούν άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία .....ντάξει οχι πάντα :-D

Δημοσ.

Εγώ γέλασα

την ώρα που συλαμβάναν την Χάνα. "Επρεπε να με είχες σκοτώσει", μπροστά σε όλους τους μπάτσους με τον Μπατίστα ακριβώς από πίσω της. Γιατί ως γνωστόν όλοι οι υπόλοιποι πλην των κεντρικών προσώπων στη σκηνή, είναι κουφοί.

Ναι, μόνο σε δολοφόνους λέμε τέτοια ατάκα...

Δημοσ.

μια πλακα ειπα να κανω κ ο αλλος λεει οτι τον παιζω πρωινιατικα τεσπα προβλεψιμο ολο το επεισοδιο ηξερες τι θα γινοταν στην επομενη σκηνη καθε φορα

Δημοσ.

Μέτριο? Κάκιστο.

ααα... Μέγα κωλοτούμπα στο πρώτο λεπτο,...αλήθεια τώρα? Σου δίνουν ένα ξεκάθαρο κλου στο προηγούμενο επεισόδιο όχι απλά για να δημιουργήσουν αμφιβολίες αλλά να σε πείσουν ότι ήταν παγίδα της Ντεμπ -το οποίο σεναριακά θα ήταν και πιο πικάντικο/ενδιαφέρον- και το γυρίζουν... έτσι απλά. Τους έχει γίνει χούι στην 7η, δεν αξίζει πλέον και πολύ μελάνι πληκτρολογίου.

βου... Το ενδιαφέρον που -ίσως- βγαίνει, είναι ότι μετά το -τραγικά εύκολο=γελοίο- prison break, η Χάνα μάλλον περνάει και στην 8η σεζόν όπως υπήρχαν ψιλοφήμες τον τελευταίο καιρό που κανείς δεν έδινε σοβαρή βάση λόγω του ιστορικού ότι ο κακός κρατάει μία σεζόν. Ειδικά με το δεδομένο ότι στο preview υπήρχε το νυχτερινό πλάνο της που σε αυτό το επεισόδιο δεν έπαιξε τελικά. Το λογικό θα είναι να θέλει να πάρει εκδίκηση κ να επιστρέψει -έστω και μόνο για το 1ο επεισόδιο της 8ης (ή έστω κι αργότερα μέσα στην 8η), στο οποίο να υπάρξει σωστό resolution του arc της, όχι απλά να εξαφανιστεί, αλλά δεν θα εκπλαγώ για ακόμη μια σεναριακή τρύπα εδώ που έχουμε φτάσει.

γου... 'Καημένη' Ντεμπ, από την πλήρη υποκρισία και ηθική my ass, στην απόλυτη παρακμή. Δεν έχει πάτο πια και το δικό της character development suicide...

(ι)δού... κι άλλα μεγαλεία ενός συνταρακτικού φινάλε: κάθονται και τρώνε τηλεοπτικό χρόνο με πανηλίθια φλας μπακ με τον motherfucker τα οποία δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα. Εκτός από το να μου θυμίσουν πόσο αχώνευτο μου ήταν το στυλάκι του. Aι σιχτίρ δηλαδή, I want my money back.

εεε... Μωρή Lauren Velez Λαγκουέρτα, σταμάτησαν και τα δικά σου εγκεφαλικά κύτταρα όταν διάβασες το σενάριο? Σου την έχει φέρει απανωτές φορές το lab geek μέσα στο 24ωρο και τσιμπάς πάλι το δόλωμα? E μάντεψε τι σου αξίζει και σένα για την ακρατη βλακεία: ψόφος στο διαβ... oh wait. Δίδαγμα: Η βλακεία των ηρώων είναι μεταδοτική, who's next.

ζζζζ.....Γενικά κόντεψα να κοιμηθώ, μας τα είχαν πρήξει ότι θα μας τιναχτούν τα πέταλα στο φινάλε και μας τινάχτηκαν τα εγκεφαλικά κύτταρα instead. In a bad way.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδη τι ακριβως περιμενατε; Εναν τελευταιο κυκλο prison break; Αντιθετα παμε σε εναν τελευταιο κυκλο χωρις στεγανα αφου πλεον και η Deb εγινε δολοφονος. Μεσα απο μια τετοια ιστορια δεν υπαρχουν happy end. Αν κανω μια προβλεψη στο τελος η Χανα θα φαει την Ντεμπ και ο Ντεξ την Χανα η μαλλον ο ενας θα φαει τον αλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...