assasins Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 εγω γελασα πολυ στο σημειο που μπαινει η ΛαΓκουερτα στο κοντεϊνερ και το πριονι δουλευει, ενω οταν ο Ντεξτερ καταλαβε οτι του την εχουν στημενη και τα μαζεψε να φυγει, δεν το ειχε βαλει μπροστα ακομα. 3
Zugzwang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Όχι ρε, δε σκοτώνει μόνο δολοφόνους. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν στην 5η σεζόν που σκότωσε ΚΑΙ ΤΟΥΣ 5 που βίαζαν τις γυναίκες ενώ μόνο ο ένας τις σκότωνε. Γαύρε, η ΛαΓκουέρτα ξεκίνησε τώρα τις έρευνες γιατί είδε την αντικειμενοφόρο πλάκα στην εκκλησία. Ποτέ δεν πίστευε ότι ο Ντόουκς ήταν ένοχος, αλλά τώρα κατάλαβε ότι οι υποψίες της είχαν βάση και δεν επηρεαζόταν μόνο απ' το τι ένιωθε για αυτόν.
Cossutius. Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Το preview δείχνει αρκετά πράγματα. Ενα από αυτά είναι πως Συλλαμβάνεται, αλλά επίσης βλέπουμε οτι βγάζει και τη Χάνα. Τωρα αν θα ειναι για να τη σκοτώσει η επειδή τη γουστάρει?? Ο Ντοουκς που κολλάει? Surprise mother fucker? Αφου τον έχει σκοτώσει αυτόν έτσι δεν είναι? Θα φρικάρω αν δουμε τελος σεζον με συλληψη του. Οσο για το τέλος, δε θα ήθελα να δω τον Dex νεκρό. Γενικά έχω βαρεθεί να βλέπω τα χαζά φινάλε. Μια φάση με τη Χάνα ή την άλλη απ τον 5ο κύκλο ώστε να ζήσουν μαζί θα μου έδινε μια ευχάριστη νότα. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να τη κοπάναγε με Χάνα και Ισαακ στην Ουκρανία αλλά το πήδηξαν οι σεναριογράφοι. Αντε να δουμε
gavros10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 αν τον σκοτωσουν στο τελος θα ειναι και γαμω τα τελη
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 το τελος της σειρας: η Astor ενηλικωνεται και βρισκει δουλεια στην αλλη ακρη της χωρας.. καθως μπαινει στ'αμαξι βαζει να παιξει ενα CD με το τελευταιο album της Sia που της ειχε δωσει πριν ο Dex.. μετα την βλεπουμε να οδηγαει ενω παραλληλα βλεπουμε την ζωη σε fast forward των υπολοιπων.. μεγαλωνουν, παντρευονται, κανουν παιδια κλπ.. μετα βλεπουμε πως πεθαινουν σιγα σιγα ο καθενας ενω δειχνουν τις χρονολογιες γεννησης-θανατου του καθενος.. συγκεκριμενα ο Dex βρισκεται στην εξοχη και παρακολουθει τον Harrison να παιζει ραγκμπυ και ξαφνικα παρ'τον κατω.. πεθαινουν ολοι και τελευταια μενει η γερασμενη Astor με ολες αυτες τις σκηνες να περνανε μπροστα απο τα ασπρα ματια της.. στο τελος βλεπουμε το αμαξι να χανεται στον ατελειωτο δρομο.. oh wait!!
Kasrith Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 λες και του σκοτωσαν την μανα ενα πραγμα I see what you did there Ακόμα καλύτερα θα ήταν να τη κοπάναγε με Χάνα και Ισαακ στην Ουκρανία αλλά το πήδηξαν οι σεναριογράφοι. Αντε να δουμε Θα σκότωνε ένα τέτοιο τέλος... Φεύγοντας απο το Miami ξερω γω όλα πουτάνα πίσω τους κτλ 1
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Θα σκότωνε ένα τέτοιο τέλος... I see what you did there
@X@ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 καλύτερο τέλος για μένα Μαθαίνει τα πάντα ο dexter στον μασούκα, ο μασούκα ψήνεται να γίνει και αυτός τιμωρός, dark passenger και έτσι (και ας μην έχει κανένα dark τίποτα.. )... ψήνει και το γκομενάκι την αδερφή του μπατίστα και φεύγουν τετράδα , dex hanna masuka μπατίστενα.. και αναλαμβάνουν σε άλλη πόλη εντελώς αλλού, μακριά από debra, laquertes, quin και όλους τους άλλους τους περίεργους... έτσι άλλες 7 σεζόν βλέπω άνετα.. σπόιλερ να βάλω? 1
johnieXoX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 εγω γελασα πολυ στο σημειο που μπαινει η ΛαΓκουερτα στο κοντεϊνερ και το πριονι δουλευει, ενω οταν ο Ντεξτερ καταλαβε οτι του την εχουν στημενη και τα μαζεψε να φυγει, δεν το ειχε βαλει μπροστα ακομα. θα μπορούσε να το βάλει μπρος για να ακουστεί και να τραβήξει την lg στο εν λόγω κοντέινερ ώστε να μπορέσει να φύγει από πίσω, αντί να την έχει να κινείται ανεξέλεγκτα στο λιμάνι, με πιθανότητα να τον πετύχει.. 2
chill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 O Μασούκα εμφανίζεται για μερικά δευτερόλεπτα αλλά κλέβει την παράσταση..... Ακόμα γελάω
assasins Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 θα μπορούσε να το βάλει μπρος για να ακουστεί και να τραβήξει την lg στο εν λόγω κοντέινερ ώστε να μπορέσει να φύγει από πίσω, αντί να την έχει να κινείται ανεξέλεγκτα στο λιμάνι, με πιθανότητα να τον πετύχει.. Ενταξει, εγω ειμαι ηλιθιος και δεν σκεφτηκα αυτη την εξηγηση αλλα αν το εκανε γι'αυτο το λογο, δεν θα το εδειχνε να το κανει για να το καταλαβουμε και εμεις οι ηλιθιοι?
nikos21aek Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ γέλασα την ώρα που συλαμβάναν την Χάνα. "Επρεπε να με είχες σκοτώσει", μπροστά σε όλους τους μπάτσους με τον Μπατίστα ακριβώς από πίσω της. Γιατί ως γνωστόν όλοι οι υπόλοιποι πλην των κεντρικών προσώπων στη σκηνή, είναι κουφοί. 2
patrickdrd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 ναι ρε νικ, κ εγω το σκεφτηκα αυτο στην αρχη, αλλα δεν ειναι θεμα, γιατι που να καταλαβουν ρε οι αλλοι τι μπορει να εννοουσε η χανα
Kasrith Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Σιγά το επικινδυνο ρε σεις, ήταν σε φάση "Ελευθερία η θάνατος". Μπορεί κάλιστα και απειλή να ταν... 1
xri_ni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Ενταξει, εγω ειμαι ηλιθιος και δεν σκεφτηκα αυτη την εξηγηση αλλα αν το εκανε γι'αυτο το λογο, δεν θα το εδειχνε να το κανει για να το καταλαβουμε και εμεις οι ηλιθιοι? Ναι αλλα αν στο έδειχνε να το κάνει δε θα είχες το αγχος μη μπει η LaGuerta μέσα και τον δει εν ωρα εργασιας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα