scullyist Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 1. Η οποία δολοφόνος δεν είπαμε πως είχε immunity? Πως την μπαγλαρώνουν?? 2. Με το που είπε η Deb στο νοσοκμείο πως πήγε στο σπίτι η Hannah για να της πει να κάνει backoff μου φύρισε το στομάχι. 3. Και δεν είδα καν το preview που λέτε περι Prison Break. 4. Ψόφος στην Deb. 1. immunity έχει μόνο για όλους τους φόνους που έγιναν παρέα με τον άλλο τον -πως τον λένε- στην εφηβεία της. Όχι για ότι φόνο της κατέβει να κάνει εκ νέου στην υπόλοιπη ζωή της... 2. Aκριβώς εκείνη η στιγμή είναι που το κάνει 100% ξεκάθαρο ότι το έστησε το σκηνικό. Η άλλη πήγε να συμφιλιωθεί σε γενικό πλαίσιο κι αυτή του πετάει ότι πήγε συγκεκριμένα να την ψήσει για την συμφοιτήτρια/μάρτυρα φόνου. Νιάου, νιάου set up. 3. Έτσι μου έκανε στην αρχή λόγω της σκηνής με το φιλί και κατόπιν της σκηνής που σωριάζεται/λιποθυμάει η Χάνα στην κλούβα (και καλά, δήθεν? για να ανοίξουν την πόρτα οι φύλακες κ κατόπιν να τους πετάξει καμιά σύριγγα στο λαιμό ο Dex? Πολλές ταινίες βλέπω...lol) αλλά μάλλον wishful thinking όσο ξαναβλέπω το preview, δυστυχώς εκείνο το "You should have killed me" αρχίζει και παίρνει σάρκα κ οστά στο μυαλό μου κυρίως λόγω εκείνου του βραδυνού *ονειρικού* (νιάου-νιάου, she looks dead) πλάνου της Χάνα. Σε φαντασματάκι υπό τους ήχους του Dex μονολόγου μου κάνει πλέον Ε[ιπλέον, δεν μου κάνει απίθανο να είναι και κυριολεκτικά επιλογή της, να ζητήσει από τον Dex να της κάνει πάσα κανά δηλητήριο από το ντουλάπι της κουζίνας της lol 4. ω, ΝΑΙ, over and over again.
nikosBruin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Ο Dexter από πανέξυπνος και προσεκτικός, έγινε πανύβλακας που τα χάβει όλα. 1. Δεν πήρε μυρωδιά ότι τον έστησε η Λατίνα;;; 2. Δεν πήρε μυρωδιά ότι τον έστησε η Ντεμπ;;; 3. Δεν πήρε μυρωδιά ότι αφού έστειλε την ξανθιά φυλακή θα τον στείλει και αυτή;;; 4. Ψόφο στην Ντεμπ κι από μένα!
gpgalanis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον... Ο Dex άρχισε να χάνει το παιχνίδι όταν σιγά σιγά από την απομόνωση του άρχισε να αλληλεπιδρά και να επηρεάζεται από άλλους ανθρώπους και τα συναισθήματα του για αυτούς. Τελικά όλοι πιάνονται αν και στην περίπτωση του Dex φαντάζομαι περιμένουμε ένα πιο τραγικό και καθαρτικο τέλος. Για εμένα σειρές όπως ο Dex και ο House αν και προς το τέλος έκαναν κοιλιά θα μου λείψουν όταν τελειώσουν. Και δυστυχώς είναι σειρές που δεν ξαναβλέπει κάνεις σε επανάληψη όταν ξέρεις τι έχει γίνει τελικά. 3
speedy23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Genuine question:Στο Μιαμι,Christmas time,ειναι σαν την Αυστραλια οπου κυκλοφορουν με τα κοντομανικα και αραζουν στις παραλιες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 όχι, στην Αυστραλία το κάνουν αυτό επειδή είναι στο νότιο ημισφαίριο και οι εποχές είναι "ανάποδες"... στο Miami έχουν υποτροπικό κλίμα, αν το γράφω σωστά, οπότε και το χειμώνα ζέστες έχουν
@X@ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ότι να'ναι απλα..έχουν κάνει τον dexter χαζό εντελώς..άντε την πάτησε με την debra , το χάψε το παραμύθι ..μετά δίνει την hanna στην αστυνομία να δικαστεί κανονικά ? ενώ ξέρει τα πάντα για αυτόν ? ο καλός ο dexter θα την είχε πετσοκόψει για πλακα.. εδώ την πάτησε απ'την λαγκουέρτα.. έλεος, το είδαμε και αυτό .. απ'τις αγαπημένες μου σειρές αλλα έπεσε αρκετά, και φαντάζομαι πως θα μας αφήσουν να περιμένουμε κάνα χρόνο τώρα στο τελευταίο επεισόδιο.. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2012 από @X@ 2
Zugzwang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παρακολουθείς σειρά με πρωταγωνιστή serial killer, τον οποίο 7 χρόνια τώρα υποστηρίζεις όταν κινδυνεύει - είτε απο θάνατο είτε απο φυλακή. Άρα δεν είναι λογική το "εντάξη τον γάμησε τον Dex και τα έκανε όλα μόνη της για να πιάσει δολοφόνο"... Η σύγκρισή σου δεν ευσταθεί... Ο Ντεξ είναι ναι μεν serial killer αλλά σκοτώνει εγκληματίες. Και όχι κλέφτες-εγκληματίες αλλά δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών, βιαστές κ.ο.κ. Είναι λες και όταν διαβάζεις ένα άρθρο για ένα φοβερό έγκλημα και λες "αυτός ο μπάσ***δος δεν αξίζει να ζει", ο Ντέξτερ να σου κάνει την επιθυμία σου πραγματικότητα. Γι' αυτό είναι συμπαθής σε όλους και τον υποστηρίζουμε όταν κινδυνεύει. Αν ο πρωταγωνιστής ήταν ένας serial killer στυλ trinity που σκότωνε αθώες μάνες και παιδάκια, με όποιον τρόπο και να μου το παρουσίαζαν (ψυχολογικά προβλήματα ή ξέρω εγώ τι άλλο), το show μάλλον θα το παρακολουθούσα αλλά συμπαθής δε θα μου γινόταν με τίποτα. Και το άγχος μου θα ήταν να μην διαφύγει, όχι να τον πιάσουν. Η Χάνα, απ' την άλλη, σκοτώνει αθώους. Δεν ξέρουμε με σιγουριά για όλους τους υπόλοιπους αλλά ο Σαλ Πράις ήταν απόλυτα αθώος, απλά ήταν πολύ κοντά στο να τη βάλει στη φυλακή. Κι ο Ντεξ έχει βρεθεί σε κατάσταση να τον πιέζει πολύ κάποιος και να θέλει να τον βγάλει απ' τη μέση (Λούις, Ντόουκς πχ) αλλά δεν τον σκότωσε. Αν γίνει κι αυτός έτσι, και σκοτώνει όποιον του κάτσει, εννοείται πως θα τον αντιπαθήσω όπως αντιπάθησα και τον Γουόλτερ απ' το Βreaking bad. @metalmike Τα γράμματα με italic είναι η άποψή μου γι' αυτό που έγραψες. ότι να'ναι απλα..έχουν κάνει τον dexter χαζό εντελώς..άντε την πάτησε με την debra , το χάψε το παραμύθι ..μετά δίνει την hanna στην αστυνομία να δικαστεί κανονικά ? ενώ ξέρει τα πάντα για αυτόν ? ο καλός ο dexter θα την είχε πετσοκόψει για πλακα.. εδώ την πάτησε απ'την λαγκουέρτα.. έλεος, το είδαμε και αυτό .. απ'τις αγαπημένες μου σειρές αλλα έπεσε αρκετά, και φαντάζομαι πως θα μας αφήσουν να περιμένουμε κάνα χρόνο τώρα στο τελευταίο επεισόδιο.. Καλό θα ήταν να έβαζες spoiler γιατί θα ακούσεις κράξιμο. Τη Χάνα την έδωσε στην αστυνομία γιατί δεν ήθελε να κινδυνεύει η Ντεμπ και επειδή μάλλον τη θεωρούσε αδίστακτη (την ημέρα των Χριστουγέννων, αφού του είχε ανάψει φυτίλια η Ντεμπ, όταν η Χάνα έδινε ένα πιάτο με φαγητό στον Χάρισον είπε "but can you ever fully trust a poisoner?"). Οι επιλογές του ήταν είτε να τη σφάξει είτε να τη δώσει. Το πρώτο δε μπορούσε να το κάνει γιατί την αγαπάει οπότε έκανε το δεύτερο. Καταπληκτικό το φιλί του Ιούδα στο τέλος btw. Ντεμπ FTW Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2012 από Zugzwang 2
@X@ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Και ο dexter τα χει κάνει αυτά με πρόσφατο τον μπαμπά τις hanna ...συμφωνώ ότι ξεκίνησε σαν τιμωρός και καλά, σκοτώνοντας μονο κακούς και αυτούς που ξεφεύγουν από τα δίχτυα τις αστυνομίας, αλλα έχει ξεφύγει λίγο και αυτός, και παραμένει συμπαθής.. σειρά είναι, και η hanna που υποτίθεται σκοτώνει οποιον την απειλεί πάλι συμπαθής είναι(στους περισσότερους πιστεύω) 3
polonos1313 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Χαχαχαχαχαχαχα στο 11ο επεισόδιο στο 19:10 η Ντεμπ οδηγάει ΒMW κάμπριο σειρά 3 Ε46 και μετά το ατύχημα όταν πάει να δει το αυτοκίνητο ο Dex μετατράπηκε σε BMW κάμπριο σειρά 3 Ε36.....................Α ρε κρίσηηηηηηηηηηη....................... 3
Kasrith Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Ξέχασα μερικά πραγματάκια ακόμα Ο Dex κάποτε έπαιρνε τον χρόνο που χρειαζόταν για να πάρει αποφάσεις. Ναι οκ, πέταξε τον Dark Passenger απο το παράθυρο, αλλα μαζί μαυτόν πήγε και η λογική του? Γιατί να πρέπει το ίδιο βράδυ που βγήκε ο Χουαν Χιμένεζ (πως τον λένε τελος πάντων) απο την φυλακή να πάει να τον φάει? Λες και δεν υπήρχε χρόνος... Τον Isaac μόλις πρόσφατα τον παρακολουθούσε μέρες ξερωγω για να μάθει που πηγαίνει κτλ, τον Μεξικάνο δεν μπορούσε ας πούμε μέχρι που να καταλάβαινε ότι τον παρακολουθούσαν οι μπάτσοι? Και το άλλο, πάλι περυ βιασύνης (μάλλον γιατί κατάλαβαν ότι τελειώνει τώρα η σεζόν και δεν ξέρουν τι κάνουν εκεί πέρα), αμέσως την ίδια μέρα που πήρε τα αποτελέσματα για το νερό και τα χάπια πήγε το evidence στην αδερφή του. Αμέσως! Γιατί? Θα τον χαλούσε πολύ μάλλον να κάτσει να τα σκεφτεί λίγες μέρες. Αλλα και πάλι, είπαμε, τελειώνει η σειρά και δεν ξέρουν πως να τα μαζέψουν τώρα. Με έκαναν και γέλασα πάντως, με τις χαζές σκέψεις του Dex "I can see a future now, I look forward to it", αμέσως μετά τα cheezy "maybe we can make it a Christmas Eve tradition, this year, next year, the year after that...." *εμετός*, και όλα αυτά για να πάει η Hannah στην Deb και να της πει οτι υποψιάζεται (!) πως ο Dex βλέπει μέλλον μαζί της. Ήμαρτον με το φτηνόβολεμένο σενάριο ρεεεε
Zugzwang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Και ο dexter τα χει κάνει αυτά με πρόσφατο τον μπαμπά τις hanna ...συμφωνώ ότι ξεκίνησε σαν τιμωρός και καλά, σκοτώνοντας μονο κακούς και αυτούς που ξεφεύγουν από τα δίχτυα τις αστυνομίας, αλλα έχει ξεφύγει λίγο και αυτός, και παραμένει συμπαθής.. σειρά είναι, και η hanna που υποτίθεται σκοτώνει οποιον την απειλεί πάλι συμπαθής είναι(στους περισσότερους πιστεύω) Ουπς... Αυτό με τον πατέρα το ξέχασα. Δίκιο έχεις. Και πάλι όμως, δεν ήταν εντελώς αθώος. Μπορεί να μην ήταν κανένας στυγνός εγκληματίας αλλά μπαινόβγαινε στη φυλακή. Και μετά έγινε εκβιαστής. Όσο για τη Χάνα, εμένα μου είναι φοβερά αντιπαθής. Προφανώς εσείς τη συμπαθείτε επειδή είστε άντρες. Αν ήταν λιγότερο ελκυστική, αλλιώς θα τη βλέπατε. @Kasrith Έχεις δίκιο σ' αυτά που λες για βιασύνη αλλά αυτά που γράφεις στη δεύτερη παράγραφο ήταν η απογοήτευση και ο φόβος μήπως αν καθυστερήσει να το πάρει απόφαση, μετά θα είναι πολύ αργά.
Kasrith Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Η σύγκρισή σου δεν ευσταθεί... Ο Ντεξ είναι ναι μεν serial killer αλλά σκοτώνει εγκληματίες. Και όχι κλέφτες-εγκληματίες αλλά δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών, βιαστές κ.ο.κ. Είναι λες και όταν διαβάζεις ένα άρθρο για ένα φοβερό έγκλημα και λες "αυτός ο μπάσ***δος δεν αξίζει να ζει", ο Ντέξτερ να σου κάνει την επιθυμία σου πραγματικότητα. Γι' αυτό είναι συμπαθής σε όλους και τον υποστηρίζουμε όταν κινδυνεύει. Αν ο πρωταγωνιστής ήταν ένας serial killer στυλ trinity που σκότωνε αθώες μάνες και παιδάκια, με όποιον τρόπο και να μου το παρουσίαζαν (ψυχολογικά προβλήματα ή ξέρω εγώ τι άλλο), το show μάλλον θα το παρακολουθούσα αλλά συμπαθής δε θα μου γινόταν με τίποτα. Και το άγχος μου θα ήταν να μην διαφύγει, όχι να τον πιάσουν. Η Χάνα, απ' την άλλη, σκοτώνει αθώους. Δεν ξέρουμε με σιγουριά για όλους τους υπόλοιπους αλλά ο Σαλ Πράις ήταν απόλυτα αθώος, απλά ήταν πολύ κοντά στο να τη βάλει στη φυλακή. Κι ο Ντεξ έχει βρεθεί σε κατάσταση να τον πιέζει πολύ κάποιος και να θέλει να τον βγάλει απ' τη μέση (Λούις, Ντόουκς πχ) αλλά δεν τον σκότωσε. Αν γίνει κι αυτός έτσι, και σκοτώνει όποιον του κάτσει, εννοείται πως θα τον αντιπαθήσω όπως αντιπάθησα και τον Γουόλτερ απ' το Βreaking bad. Βάλε και συ κανα σποιλερ, δεν ξέρουν όλοι τα του BB... Μαυτήν την ίδια λογική ρε συ όμως, πέρα απο το ότι ο Dex έφαγε τον Bobby μόνο και μόνο επειδή απειλούσε την τέτοια, όσο συμπαθής σου είναι σαν χαρακτήρας και πρωταγωνιστής ο Dex, τόσο θα έπρεπε (τουλάχιστον προσπάθησαν απο την παραγωγή και εμένα με πείσανε (τουλάχιστον γιαυτό δλδ )) να συμπαθής και την απαυτήν γιατί επιτέλους αγαπάει ο Dex μετά απο 7 χρόνια, και έφυγε απο πουστιά... Ουπς... Αυτό με τον πατέρα το ξέχασα. Δίκιο έχεις. Και πάλι όμως, δεν ήταν εντελώς αθώος. Μπορεί να μην ήταν κανένας στυγνός εγκληματίας αλλά μπαινόβγαινε στη φυλακή. Και μετά έγινε εκβιαστής. Όσο για τη Χάνα, εμένα μου είναι φοβερά αντιπαθής. Προφανώς εσείς τη συμπαθείτε επειδή είστε άντρες. Αν ήταν λιγότερο ελκυστική, αλλιώς θα τη βλέπατε. Πρώτον Βλέπεις που τώρα αλλάζεις τα δεδομένα για να σε ταιριάξουν?? Εεε?? Ήταν εγκληματίας κτλ, αλλα απο φόνο δεν ξέρουμε να σκότωσε κανέναν... Απλώς επειδή και απο αυτόν κινδύνευε η ευτυχία του Dex λέμε ΟΚ τον έφαγε! και δεύτερον Η συμπάθεια προς την Hannah δεν είναι επειδή είναι κουκλάρα, αλλα για την σχέση με τον Dex. Εκεί είναι οι ρίζες της συμπάθειας, ότι επιτέλους βλέπει μέλλον ο Dex και άλλα χαζά τέτοια που μας σερβίρουν φέτος...
Zugzwang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Fixed το spoiler για το ΒΒ. Η αλήθεια είναι πως ψιλοαναίρεσα τον εαυτό μου όντως (που μίλησα για εγκληματίες που προκαλούν οργή τους οποίους σκοτώνει ο Ντέξτερ) Παρόλα αυτά, ο πατέρας της Χάνα ήταν ιδιαίτερη περίπτωση. Μπορεί να μην έμπαινε στη λίστα του αν δεν πείραζε τη Χάνα (γιατί υπάρχουν πολλοί πολύ χειρότεροι απ' αυτόν) αλλά δεν ήταν και κάνα αθώο προβατάκι. Και ο εκβιασμός έγκλημα είναι.
Kasrith Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Fixed το spoiler για το ΒΒ. Η αλήθεια είναι πως ψιλοαναίρεσα τον εαυτό μου όντως (που μίλησα για εγκληματίες που προκαλούν οργή τους οποίους σκοτώνει ο Ντέξτερ) Παρόλα αυτά, ο πατέρας της Χάνα ήταν ιδιαίτερη περίπτωση. Μπορεί να μην έμπαινε στη λίστα του αν δεν πείραζε τη Χάνα (γιατί υπάρχουν πολλοί πολύ χειρότεροι απ' αυτόν) αλλά δεν ήταν και κάνα αθώο προβατάκι. Και ο εκβιασμός έγκλημα είναι. Μόνο που ο Dex δεν σκοτώνει (τουλάχιστον πριν πάει ο DP περίπατο) εγκληματίες, αλλα δολοφόνους!
gavros10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 νομιζω οτι ηταν το μονο επεισοδιο που ο ντεξτερ φαινοταν πραγματικα στεναχωρημενος, λες και του σκοτωσαν την μανα ενα πραγμα ηταν πολυ δραματικη ερμηνεια και μου αρεσε αυτο. τα υπολοιπα σε σποιλερ ολο λαθος επιλογες κανει. συμπεριφερεται σαν ερωτευμενος που δεν ξερει τι του γινεται. λεω σαν γιατι δεν ξερει πως ειναι. την ντεμπ τον παγιδευψε στανταρ, την χανα επρεπε να την ειχε σκοτωσει να τελειωνουμε. δεν καταλαβα οτι ο εστραδα ηταν κολπο της $!@$!$ και ξαφνιαστηκα μολις το ειδα. με ειχε επηρεασει και το αρθρο που ποσταρε ο kasrith εχθες. κανονικα τις ερευνες που κανει τωρα η λα γκουερτα δεν επρεπε να γινουν πριν 5 σεζον με τον ντοουκς; λεω εγω τωρα. δεν εκανε και τιποτα το περιεργο, ποιος ειχε σκαφος και ποιος οχι. ελεος. ηταν η πρωτη φορα που ειδα preview και απογοητευτηκα γιατι ηταν πιο δυνατο απο ολο το επεισοδιο. surprise motherfucker! εκει ελιωσα παλι. το γεγονος να συλλαβουν τον ντεξ δεν το περιμενα, αν και ηθελα στην αρχη να γινει ετσι τωρα εχω ξενερωσει την ζωη μου. τον εκανε ρομπα μπροστα σε ολους. ο κουιν και ο μπατιστα απο πισω... ας με σκοτωναν που λεει ο λογος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα