gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Και εμένα δεν μου αρέσει σαν παρουσία η Lauren Velez, αν και είναι πολύ καλή στον ρόλο της. Έφαγαν και την Julie Benz Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. στην αρχη η julie benz δεν μου αρεσε καθολου, την σιχαινομουν. αρχισε ομως να εξελισεται σαν χαρακτηρας και μου αρεσε παρα πολυ το φιναλε της 4ης σεζον θα το θυμαμαι για παντα... σοκ και δεος
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αμα η ντεμπρα ηταν αλλη ηθοποιος πιο ομορφη θα συμφωνουσα. δεν εχω δει πιο ακωλη γυναικα..συνηθως ο κωλος ειναι κατι που σε κανει να ξεχασεις τις αλλες παραφωνιες..αλλα αυτη δεν φτανει που εχει σκατα προσωπο,σανιδοβυζο ειναι και ακωλη..εμα πια..
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Η Ντεμπ έχει ανέβει πολύ κατα τη διάρκεια της σειράς. Ξεκινησε σαν ενα 3αρι, αντιπαθητικό, εξελίχθηκε σε ενα 5αρι λιγότερο αντιπαθητικό και κατέληξε σαν ενα αρκετά συμπαθες 7-8.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Υπερβολικοί. Το φάγατε το κορίτσι! fuck that biatch, χώρισε τον C. Hall κι είχε καρκίνο ο άνθρωπος... 1
kostas_dr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ε, οπότε γούρι του έφερε ο χωρισμός του ανθρώπου. Αμέσως να κατηγορήσουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δεν εγινε καλα; αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί πάλι, χτύπα ξύλο...
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί πάλι, χτύπα ξύλο... Νταξει μια ζωη σε υφεση θα λέει ότι ειναι αλλα δεν σημαινει ότι η αλλη θα πρεπει να ειναι μαζι του για παντα.
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μπορεί να τη χώρισε και αυτός. Παίζει και αυτό το ενδεχόμενο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 still a biatch
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 μισο μισο. τα ειχε ο c.hall με την ακωλη ντεμπρα; ξεχασα το σποτακι http://www.youtube.com/watch?v=-OLyJdnLuTU το βλεπω να γινονται συνεταιρακια ετσι οπως το δειχνει
Pantelthekiller Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δεν τα είχανε απλά,απλά είχανε παντρευτεί
Kasrith Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Έφαγαν και την Julie Benz TI?!?! Δεν εγινε καλα; Επειδή χώρισε, έκοψε τον καρκίνο.... (πολύ κακία στάζω σήμερα, don't ask )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα