Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:D

Δηλαδή συνειδητοποίησε ότι το να σκοτώνει κόσμο είναι ευθύνη του. Όχι, λάθος, αυτό το ήξερε.

Συνειδητοποίησε ότι ο Dark Passenger δεν είναι κάποια δεύτερη προσωπικότητά του και επίσης δεν είναι κάποια υπαρκτή μεταφυσική οντότητα όπως και ο πατέρας του (μετά θάνατο). εεε...πάλι λάθος, και αυτό το ήξερε.

Κατάλαβε ότι δεν έχει ανάγκη να σκοτώνει (αν και ως bonus αποκόμιζε ικανοποίηση από αυτό και του έφερνε "ισορροπία" στη ζωή του). Όχι, δεν ήταν αυτό. Το θέλει και σκοτώνει. Που στην τελική είναι κάτι ελάχιστα διαφορετικό.

Μάλλον έχουν εξαντλήσει ότι μπορούσαν να πουν σε αυτή τη σειρά και τώρα ξύνουν τον πάτο του πηγαδιού...

Το σκαλίζεις πολύ και χάνεις την ουσία.

Όλα αυτά τα χρόνια έριχνε το φταίξιμο σε αυτό που του είχε συμβεί όταν ήταν μωρό. Πλέον συνειδητοποίησε ότι αν και ίσως να τον επηρέασε όταν ήταν μικρός, σαν ενήλικας ότι έκανε το έκανε από επιλογή του. Είναι δηλαδή serial killer κατ' επιλογή και όχι λόγο παιδικού τραύματος, όπως τόσα χρόνια πίστευε.

Οπως και να εχει νομιζω πως δεν πρέπει να κολλάμε στα ψυχολογικά του Dexter. Σε κάθε σεζον εχουμε κατι ανάλογο, μια με τον αδερφό του, μια με την Ριτα, κτλ...

Εγώ σε αυτη την σεζόν χαίρομαι ετσι όπως εχουμε καταλήξει. Ναι οκ, για κάποιους ήταν αγαπημένος ηθοποιός ο Ισαακ και ίσως να του αξιζε κάτι καλύτερο, αλλα επιτελούς φέτος με τόσα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν για τον Ντεχτερ ίσως θα δουμε ένα τέλος με ουσια, που θα επηρεάσει εντελώς την ροή της σειράς.

Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβώς θέλανε να δούνε ολοι αυτοι που κλαίγονται για το τέλος του Ισαακ. Ωραία, θα σκότωνε ας πουμε την ξανθια η ακομα και την Ντεμπ και μετα θα τον σκότωνε ο Ντεχτερ και θα τον έπιαναν πάλι τα ψυχολογικά του. Δεν το εχουμε ξανα δει αυτο ρε παιδια? Πάλι φιλερια και ανούσιο season finale θέλαμε?

• Like 2
  • Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά δεν πολυψάχνω την *ουσία* πια, μετά τα πρώτα επεισόδια της season. Και αν το σκάλιζα πολύ θα είχαμε πέσει όλοι σε κατάθλιψη :D. Οπότε, προτιμώ να το βλέπω πιο ελαφρά. Αν διαβάζεις το πάνω post μου με σοβαρό τόνο, το κάνεις λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

εγω την γουσταρω την φαση παντως,οι περισσοτεροι κοιτατε το δαχτυλο και χανεται την ουσια,που ειναι να διασκεδασετε βλεποντας μια χαλαρη σειρα η οποια αλλωστε δεν βασιζεται στο ρεαλισμο,αν βασιζοταν στο ρεαλισμο πιστευω πως οι περισσοτεροι απο εσας θα την ειχαν παρατησει πολυ πιο νωρις..

επισης δεν γινεται μια σειρα να εχει 7 κυκλους και να μην επαναλαμβανεται εστω και λιγο.,μην εχουμε υπερβολικες απαιτησεις

στα ματια το περισσοτερων το κραξιμο μοιαζει πιο cool απο το να πουν ενα καλο λογο(ισως να το κανω και εγω αυτο καποιες φορες),και πιανοντε μονο απο τα αρνητικα που σιγουρα ειναι λιγοτερα απο τα θετικα..ας λεμε τα αρνητικα,ενα καλο λογο δεν ακουσα ομως..

το νοημα πιο ειναι να ειμαστε κριτες-κριτικοι ή να περναμε καλα?το να κοιτας τα παντα με κριτικη ματια δεν σε αφηνει να τα χαρεις..

εμενα μου αρεσουν σε αυτο το κυκλο

οι διαλογοι του ντεξ με την ντεμπρα,την χανα και πιο πριν με τον μαφιοζο,

μου αρεσει η ιστορια με την ναντια και τον κουιν,

επισης μου αρεσει που προσπαθουν να ενοσουν τις διαφορες μικρες ιστοριουλες του επεισοδιου με τις πραξεις και τις αποφασεις του ντεξτερ,

μου αρεσει που σιγα σιγα καποιοι να καλυπτουν ποιος ειναι ο ντεξτερ και αναμενω να δω τις αντιδρασεις του,

μου αρεσουν οι διαλογοι του ντεξ με τον πατερα του και τον ευατο του,μαρεσει που βλεπω πως συμπεριφερεται ο ντεξτερ ερωτευμενος,μου αρεσουν οι τακες του μασουκα,μου αρεσει ποσο σωστος τυπας ειναι ο μπατιστα και γενικα μου αρεσουν ολοι οι χαρακτηρες..

στο τελευταιο επεισοδιο θεωρω πολυ καλη αλληγορια που ο πετερας της χανας της εκανε δωρο το σπιτακι που τις ειχε δωσει οταν τις ειχε ξανακανει λαδια,και γενικα ολη η ιστορια με το πατερα της χανας μου αρεσε,δηλαδη θελετε να μου πειτε μολις οταν πατερας τις την εκραζε και ο ντεξτερ τον επιασε απο το λαιμο δεν φωναξατε "γαματον τον πουστι!!) ή οταν ο νταβατζσης χτυπουσε την ναντια δεν φωναξατε παλι "γαματον τον πουστι"..και μολις τον γαμησε τελικα δεν νιωσατε μια αγαλιαση και μια ανυσηχια παραλληλα

οταν εμαθαν στο γραφειο οτι ο ντεξ τα εχει με την χανα,δεν γελασατε με τις αντιδρασεις του μασουκα και τις ντεπ?

• Like 4
Δημοσ.

ναι ρε, μια χαρα ειναι η σειρα, ποσες τετοιες ποιοτικες σειρες υπαρχουνε ρε; δεν καταλαβα...

προσωπικα δεν ασχολουμαι καθολου με τις λεπτομερεις που γραφουν μερικοι κ ουτε με νοιαζουν,

ουτε σεναριογραφος ειμαι, ουτε σκηνοθετης, ουτε κριτικος κ ουτε με ενδιαφερει να γινω,

οπως λεει κ ο φιλος θελω να παρακολουθω μια ποιοτικη σειρα,

κ ο ντεξτερ παντα ηταν και ειναι, απο το 1ο επεισοδιο,

οποιος δεν γουσταρει ας δει κανα σουλεϊμαν :lol:

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε, μια χαρα ειναι η σειρα, ποσες τετοιες ποιοτικες σειρες υπαρχουνε ρε; δεν καταλαβα...

προσωπικα δεν ασχολουμαι καθολου με τις λεπτομερεις που γραφουν μερικοι κ ουτε με νοιαζουν,

ουτε σεναριογραφος ειμαι, ουτε σκηνοθετης, ουτε κριτικος κ ουτε με ενδιαφερει να γινω,

οπως λεει κ ο φιλος θελω να παρακολουθω μια ποιοτικη σειρα,

κ ο ντεξτερ παντα ηταν και ειναι, απο το 1ο επεισοδιο,

οποιος δεν γουσταρει ας δει κανα σουλεϊμαν :lol:

Καταλαβαίνω το νόημα του μηνύματος σου , αλλα δεν νομίζω να έχει σχέση το τι σε ενδιαφέρει να γίνεις με την ποιότητα μιας σειράς.

Anyway αν δεν την δούμε ολόκληρη την σεζόν δεν θα καταλάβουμε που θέλει να το φτάσει. ΟΙ διάλογοι που αναφέρει ο προηγούμενος φίλος πάντως είναι σημαντικό κομμάτι σε μια σειρά και εκεί το Dexter παίρνει πολυ υψηλή βαθμολογία

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω το νόημα του μηνύματος σου , αλλα δεν νομίζω να έχει σχέση το τι σε ενδιαφέρει να γίνεις με την ποιότητα μιας σειράς.

Anyway αν δεν την δούμε ολόκληρη την σεζόν δεν θα καταλάβουμε που θέλει να το φτάσει. ΟΙ διάλογοι που αναφέρει ο προηγούμενος φίλος πάντως είναι σημαντικό κομμάτι σε μια σειρά και εκεί το Dexter παίρνει πολυ υψηλή βαθμολογία

οι χαρακτηρες ειναι το σημαντηκοτερο πραγμα σε μια σειρα πιστευω,αν εχει ενδιαφεροντες χαρακτηρες θα εχει και ωραιους διαλογους,το ντεξτερ ειχε παντα ενδιαφεροντες χαρακτηρες..

• Like 2
Δημοσ.

εγω την γουσταρω την φαση παντως,οι περισσοτεροι κοιτατε το δαχτυλο και χανεται την ουσια,που ειναι να διασκεδασετε βλεποντας μια χαλαρη σειρα η οποια αλλωστε δεν βασιζεται στο ρεαλισμο,αν βασιζοταν στο ρεαλισμο πιστευω πως οι περισσοτεροι απο εσας θα την ειχαν παρατησει πολυ πιο νωρις..

επισης δεν γινεται μια σειρα να εχει 7 κυκλους και να μην επαναλαμβανεται εστω και λιγο.,μην εχουμε υπερβολικες απαιτησεις

στα ματια το περισσοτερων το κραξιμο μοιαζει πιο cool απο το να πουν ενα καλο λογο(ισως να το κανω και εγω αυτο καποιες φορες),και πιανοντε μονο απο τα αρνητικα που σιγουρα ειναι λιγοτερα απο τα θετικα..ας λεμε τα αρνητικα,ενα καλο λογο δεν ακουσα ομως..

το νοημα πιο ειναι να ειμαστε κριτες-κριτικοι ή να περναμε καλα?το να κοιτας τα παντα με κριτικη ματια δεν σε αφηνει να τα χαρεις..

εμενα μου αρεσουν σε αυτο το κυκλο

οι διαλογοι του ντεξ με την ντεμπρα,την χανα και πιο πριν με τον μαφιοζο,

μου αρεσει η ιστορια με την ναντια και τον κουιν,

επισης μου αρεσει που προσπαθουν να ενοσουν τις διαφορες μικρες ιστοριουλες του επεισοδιου με τις πραξεις και τις αποφασεις του ντεξτερ,

μου αρεσει που σιγα σιγα καποιοι να καλυπτουν ποιος ειναι ο ντεξτερ και αναμενω να δω τις αντιδρασεις του,

μου αρεσουν οι διαλογοι του ντεξ με τον πατερα του και τον ευατο του,μαρεσει που βλεπω πως συμπεριφερεται ο ντεξτερ ερωτευμενος,μου αρεσουν οι τακες του μασουκα,μου αρεσει ποσο σωστος τυπας ειναι ο μπατιστα και γενικα μου αρεσουν ολοι οι χαρακτηρες..

στο τελευταιο επεισοδιο θεωρω πολυ καλη αλληγορια που ο πετερας της χανας της εκανε δωρο το σπιτακι που τις ειχε δωσει οταν τις ειχε ξανακανει λαδια,και γενικα ολη η ιστορια με το πατερα της χανας μου αρεσε,δηλαδη θελετε να μου πειτε μολις οταν πατερας τις την εκραζε και ο ντεξτερ τον επιασε απο το λαιμο δεν φωναξατε "γαματον τον πουστι!!) ή οταν ο νταβατζσης χτυπουσε την ναντια δεν φωναξατε παλι "γαματον τον πουστι"..και μολις τον γαμησε τελικα δεν νιωσατε μια αγαλιαση και μια ανυσηχια παραλληλα

οταν εμαθαν στο γραφειο οτι ο ντεξ τα εχει με την χανα,δεν γελασατε με τις αντιδρασεις του μασουκα και τις ντεπ?

εννοειται οτι πότε δεν έχει νόημα να προσπαθείς να εξηγείς με βάση τη λογική ένα έργο μυθοπλασίας και προσωπικά πιστεύω οτι τα περισσότερα αρνητικά σχόλια συμπεριλαμβονομένου και δικών μου γίνονται με σκωπτική διάθεση αποκλειστικά για χαβαλέ :-D

στο κάτω κατώ γουστάρουμε τη σειρα και για αυτο τη βλέπουμε και συζητάμε για αυτη.

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Ακριβώς. Προσθέτω επίσης ότι ούτε κριτικοί πάμε να το παίξουμε, ούτε σεναριογράφοι ούτε σκηνοθέτες ή κάτι που δεν είμαστε (όσοι δεν είμαστε τέλος πάντων). Ένα σχολιασμό κάνουμε, είτε σύντομο είτε πιο αναλυτικό (γιατί έτσι, γιατί αυτός είναι και ο λόγος του topic, και δεν θα υπάρχει χρόνος ή διάθεση πάντα να είναι αναλυτικός).

Δεν χρειάζεται ούτε καν να είναι ισορροπημένος ο κάθε σχολιασμός (πόσω μάλλον όταν υπήρξαν και σχολιασμοί άκρως θετικοί από τα ίδια άτομα όταν θεωρουσαν/με ότι το άξιζε η σειρά).

Αν ασχοληθούμε περισσότερο με τη συζήτηση πάνω στη σειρά και λιγότερο ως καθόλου με συμπεράσματα για τον καθένα που σχολιάζει (ποιο δάκτυλο κοιτάει, τί το παίζει στους υπόλοιπους, αν είναι με τους περισσότερους ή τους λιγότερους κλπ) θα περνάμε καλύτερα...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν, κρίνουν. Αυτοί που δεν μπορούν να κρίνουν τα χώνουν σ' αυτούς που κρίνουν.

Δημοσ.

Αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν, κρίνουν. Αυτοί που δεν μπορούν να κρίνουν τα χώνουν σ' αυτούς που κρίνουν.

Λιτός και απέριττος. Η επιστροφή σου ήταν αυτή ακριβώς που έπρεπε.

Πού χάθηκες ρε τόσο καιρό?

Δημοσ.

Εδώ είμαι και διαβάζω, λόγω έλλειψης χρόνου όμως δεν πολυσυμμετέχω. Φαντάσου πέρασε καλοκαίρι ημισεζόν Breaking Bad και ούτε καν τότε. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να έχω διάθεση και χρόνο να επιστρέψω δυναμικά. Μέχρι τότε θα διαβάζω εσένα και θα γελάω με κάθε τρολοποστ.

Να ναι καλά πάντως όποιος είναι υπεύθυνος για την έλευση της Yvonne στο Dexter, όσο είναι στο πλάνο δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα.

Δημοσ.

Εδώ είμαι και διαβάζω, λόγω έλλειψης χρόνου όμως δεν πολυσυμμετέχω. Φαντάσου πέρασε καλοκαίρι ημισεζόν Breaking Bad και ούτε καν τότε. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να έχω διάθεση και χρόνο να επιστρέψω δυναμικά. Μέχρι τότε θα διαβάζω εσένα και θα γελάω με κάθε τρολοποστ.

Να ναι καλά πάντως όποιος είναι υπεύθυνος για την έλευση της Yvonne στο Dexter, όσο είναι στο πλάνο δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα.

Να μου κάνεις και like όμως για να ξέρω ότι με διαβάζεις. Θα νιώθω πολύ καλύτερα έτσι.

Εγώ τη σεζόν τη ξεκιναω αυτό το σ/κ. Οπότε θα βλέπω και κάθε μέρα από ένα μέχρι να βγει και το τελευταίο.

Δημοσ.

α, μαλιστα, δεν θελουν να κρινουν δεν υπαρχει δλδ; πως σου φαινεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...