gchris7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θανατος στους σεναριογραφους. Ειχαν μια καλη σεζον και την κατεστρεψαν στο 9ο επεισοδιο. το μονο που μενει τωρα ειναι η λα γκουερτα να κυναγαει τον ντεξτερ για τα επομενα 3 επεισοδια και για την επομενη σεζον. για αλλη μια φορα παντως η ερμηνεια θανατου ηταν χαλια. δεν ξερω τι παιζεται εκει στο χαλιγουντ ο αιζακ θα μπορουσε να γινει τεραστιος χαρακτηρας στην σειρα. θα μπορουσε να εχει σκοτωσει για την πλακα του τον ντεξ και να τελειωνε το ολο θεμα απο τωρα Υπερβολικό σε βρίσκω. Καταστράφηκε η σεζόν επειδή σκότωσαν έναν χαρακτήρα? Ίσα ίσα εγώ χαίρομαι που ξεμπερδέψαμε. Ένα απλό side story ήταν. H σεζόν εχει πολύ ζουμί ακόμα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από gchris7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Θανατος στους σεναριογραφους. Ειχαν μια καλη σεζον και την κατεστρεψαν στο 9ο επεισοδιο. το μονο που μενει τωρα ειναι η λα γκουερτα να κυναγαει τον ντεξτερ για τα επομενα 3 επεισοδια και για την επομενη σεζον. για αλλη μια φορα παντως η ερμηνεια θανατου ηταν χαλια. δεν ξερω τι παιζεται εκει στο χαλιγουντ ο αιζακ θα μπορουσε να γινει τεραστιος χαρακτηρας στην σειρα. θα μπορουσε να εχει σκοτωσει για την πλακα του τον ντεξ και να τελειωνε το ολο θεμα απο τωρα απλά πες μου ότι θες να δεις το Hobbit και δεν ξέρεις τι γίνεται...
gavros10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Υπερβολικό σε βρίσκω. Καταστράφηκε η σεζόν επειδή σκότωσαν έναν χαρακτήρα? Ίσα ίσα εγώ χαίρομαι που ξεμπερδέψαμε. Ένα απλό side story ήταν. H σεζόν εχει πολύ ζουμί ακόμα. σποιλερ ρε φιλε πεθανε με αθλιο τροπο! θα μπορουσαν οι 2 assassin να μην υπηρχαν και να βλεπαμε μαχη μεταξυ ντεξτερ και ισαακ. θεωρω οτι ο ισαακ ηταν πολυ επιεικης με τον ντεξτερ. δεν λεω οτι επρεπε να πεθανει αλλα οι ευκαιριες που ειχε και οι δυνατοτητες του ηταν τεραστιες. ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ηθελε την βοηθεια του ντεξ για να σκοτωσει τους αλλους 2. υποτιθεται οτι ειναι γαματος δολοφονος. ακομα θα μπορουσε με τον ντεξ να ειναι συνεργοι ακομα και στην επομενη σεζον το οποιο θα ηταν γαματο απλά πες μου ότι θες να δεις το Hobbit και δεν ξέρεις τι γίνεται... δεν τρελαινομαι κιολας. σε αυτο το prequel δεν ξερω τι γινεται 1
vlachaquito Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Νταξει, εκλεισε η χρονια για μενα με αυτο το επεισοδιο. Ενω θα μπορουσαν να κανουν παπαδες με τον ισαακ, τον εφαγαν σαν σκυλι στο αμπελι. Ηταν ενας στυγμνος εγκληματιας, με διασυνδεσεις, ωραιο στυλ, και πεθανε σαν το σκυλι στ' αμπελι. 9 επεισοδια δλδ χωρις να εχουν καμια σημασια. Και για τα επομενα τρια θα ξετρυπωσει ενας εμπρηστης που θα τους καψει ολους?? Ενω θα επρεπε να ειναι αναποδα και να ειναι αυτο το side story?? Επισης μας χτυπανε 1 season περιπου τον ερωτα με την αδερφη του και ξαφνικα σαν να μην εγινε τιποτα?? προχειροδουλειες, τι να πω. Φυσικα να σχολιασω το πως σκοτωσαν τους δυο υπερδολοφονους. Ειδικα ο δευτερος, πρεπει να ηταν το πιο γιδι δολοφονος ever. Οχι, να οδηγαει μονος του και να πηγαινει στην πλωρη ενος καραβιου ολομοναχος, ενω σε εχει παρει χαμπαρι, ΔΕΝ μυριζει παγιδα....... Α, μην ξεχασω και το φανταστικο διδυμο αστυνομικων που θα ριξουν τον ντεξτερ. Ακομα και να τα καταφερουν, ειναι οι πιο ξενερωτοι απ ολους. Σε ενα επεισοδιο καταφεραν να κανουν αδιαφορη μια ολοκληρη season. κριμα. Υ.Γ. παιδια δεν παλευεστε με τα spoiler. Παλι καλα που σας εχω μυριστει και μπαινω μονο αφου δω το επεισοδιο. ελεος 5
gavros10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Υ.Γ. παιδια δεν παλευεστε με τα spoiler. Παλι καλα που σας εχω μυριστει και μπαινω μονο αφου δω το επεισοδιο. ελεος στις ταινιες τα σποιλερ εχουν μειωθει αλλα στις σειρες με τιποτα. και εγω μπαινω αφου δω το επεισοδια
gchris7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 σποιλερ ρε φιλε πεθανε με αθλιο τροπο! θα μπορουσαν οι 2 assassin να μην υπηρχαν και να βλεπαμε μαχη μεταξυ ντεξτερ και ισαακ. θεωρω οτι ο ισαακ ηταν πολυ επιεικης με τον ντεξτερ. δεν λεω οτι επρεπε να πεθανει αλλα οι ευκαιριες που ειχε και οι δυνατοτητες του ηταν τεραστιες. ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ηθελε την βοηθεια του ντεξ για να σκοτωσει τους αλλους 2. υποτιθεται οτι ειναι γαματος δολοφονος. ακομα θα μπορουσε με τον ντεξ να ειναι συνεργοι ακομα και στην επομενη σεζον το οποιο θα ηταν γαματο δεν τρελαινομαι κιολας. σε αυτο το prequel δεν ξερω τι γινεται Με δουλεύεις? Το δικό σου το σποιλερ που περιγράφεις ολη την σεζόν το έχεις δει? Διαφωνώ όσο δεν πάει πάντως για τον Ισαακ. Been there, done that. Πάλι τα ίδια με όλες τις σεζόν πρέπει να έχουμε δηλαδη? Κάθε χρόνο το ιδιο πράγμα, ένας μεγάλος κακουλης που κάνει κακό σε κάποιον χαρακτήρα που νοιάζεται ο Dexter και στο τελευταίο επεισόδιο τον σκοτώνει. Έλεος, ας δούμε και κάτι διαφορετικό επιτέλους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 δεν τρελαινομαι κιολας. σε αυτο το prequel δεν ξερω τι γινεται θα φας καλά...
Feregorn Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Σόρι παιδιά για τα σπόιλερς, αλλά νομίζω, ότι η ύπαρξη αυτού του τόπικ προϊδεάζει και εξυπακούεται ότι περιέχει σπόιλερς. Επιπλέον και εγώ που ήθελα να βάλω, όταν το επιχείρησα μου έσβησε ότι είχα γράψει και δεν τα πέρασε! Και επειδή ήταν μια παράγραφος δεν μπήκα καν στον κόπο να το επαναλάβω. Τώρα μάλιστα δεν μου δείχνει ούτε τους τίτλους από τις αγγελίες!
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 για μενα δεν εχει χαλασει η σειρα με τον θανατο του Ισαακ, αλλα θα γινει μονο αν επαληθευτει ενα σχολιο που εχω διαβασει: "the most obvious arsonist in the world"
Cue Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Για κανα μπάνιο θα στείλουμε κανέναν μπας και μάθει? Μπαίνεις να δεις αν είναι καλό το επεισόδιο και όλα είναι στη φόρα. Του ελέους.
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω δεν το ειδα το τελευταιο επεισοδιο αλλα ... Πολυ κριμα αν σκοτωσαν τον Ρωσο μαφιoζο,φανταστικος ηθοποιος.Του αξιζει και σχετικος μεγαλος ρολος σε ταινια ,νομιζω οτι ηταν οτι καλυτερο εδωσε αυτη ,η κατα τα αλλα μετρια σεζον. Παντως και εδω ισχυει οτι λενε γενικα οτι οταν παρατραβαει χρονικα μια σειρα,χανεται σταδιακα η ποιοτητα της γιατι στερευουν απο εμπνευση οι σεναριογραφοι. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2012 από benign 1
mindtrapper Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Τώρα μάλιστα δεν μου δείχνει ούτε τους τίτλους από τις αγγελίες! Φτιάξε το Adblock σου, έχει κάτι φίλτρα "adtitle" και παρόμοια και καμιά φορά πιάνουν και τις αγγελίες. 1
neft Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) εως τώρα την πήγαιναν πολύ ωραία τη season αλλα τελικά μου φαίνεται οτι το ξεφούσκωσαν λιγο απότομα.¨Ενας αξιοσέβαστος αντιπαλος οπως ο isaak πήγε έτσι σαν το σκυλί στ αμπέλι μονο και μονο για να παρει μαθηματα περι αγάπης και ζωης ο dex.Ας ελπίσουμε στη συνέχεια να μην βασιστουν μονο στο κυνηγητό της κουβανής και στον πυρομανή αλλα να μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2012 από neft 1
Cossutius. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχώς απογοητεύτηκα. Καταρχήν λόγω Ιsaak είχα και γυναικεία συντροφιά σε κάθε επεισόδιο. Ήταν ωραίος ο gay. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τους περισσότερους. Σκότωσαν τον χαρακτήρα που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σειρά, για να εμφανίσουν έναν άκυρο εμπρηστή. Μου φαίνεται πως ο κύκλος θα τελειώσει με τον Dexter να σκοτώνει τον εμπρηστή και να τον πιάνει η ξενέρωτη Λαγκουέρτα με τον άλλον τον άσχετο ο κύκλος ήταν για μεγάλες προσδοκίες, αλλά μια τέτοια ανατροπή μας βγάζει όλους έξω απ τα ρούχα μας. Είχα καιρό να εκνευριστώ έτσι. 3
konnak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πφφ τελικά πυροτέχνημα ήταν τα πρώτα επεισόδια της σεζόν. Κατάφεραν στο τελευταίο να τα γκρεμίσουν όλα. Κανένα πλάνο, κανένας σχεδιασμός. Κρίμα. Πάλι καλά που έχουμε και το Homeland γιατί δεν υπάρχει και τίποτα της προκοπής το φθινόπωρο. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2012 από konnak 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα